Cicadelic Ranger
AVClub Fanatic
- 16 December 2014
- 15,673
Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
Μεσα στον Αυγουστο-Σεπτεμβρη ειδα αρκετά φιλμς.
Καθένα ενας διαφορετικός κόσμος.
Δεν απογοητευτηκα απο κανένα ισως απο ένα μόνο που μου εχει γινει και εμμονη γιατι ενω το βρηκα κακό δεν σταματάει να μου έρχεται στο νου.
Παραθέτω μερικά :
Harry Brown
Timbuktu
Mr Turner
Taken 1 & 2
Leviathan
John Wick
The imitation game
The Theory o f everything
Inherant Vice
The Conjuring & Anabelle
Mad MAx Fury
Sapienza
Εχ Machina
Ολα εχουν κάτι να πουν...αλλα περισσότερο άλλα λιγότερο.
Ισως μερικά πρέπει να μπουν στο νημα Ευρωπαϊκό Σινεμά και στο Και Οχι Μόνο με κάποια σχόλια.
Αυτο το Sapienza μου τριγυρνάει στο μυαλό...λέω δεν μπορει...να ειναι τοσο κακογυρισμένο απο σκηνοέτη θεάτρου με τόσο σημαντικό θέμα που γυρνάει στη καρικατουρα...επιτηδες το εκανε ; Γιατι ; Κατι τετοια εκανε ο Γκονταρ πριν 40 χρονια...τωρα γιατι ; Θέλει ψυχανάλυση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Την ειχα δει πριν κανα χρόνο περιπου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Ταυτόχρονα θα προτεινα και μιά άλλη ταινία με μουσικό θέμα, και που αφορά αμεσα την συγχρονη κουλτουρα μας, αυτη του του Κλντ Ηστγουντ Jersey Boys.
(αντιθετα την ταινία που εγινε πανω στον Τζίμι Χεντριξ προσφατα, δεν την συνιστω... Τουλάχιστο προσωπικά την βρηκα απο κακη εως αδιάφορη. Μονο μια σκηνη αξιζει σε ολοκληρο το φιλμ...ειναι δυσκολο να φτιαξεις καλές ταινίες πάνω σε μουσικά θέματα και κυρίως αν προκειται για θρυλους).
Μεσα στον Αυγουστο-Σεπτεμβρη ειδα αρκετά φιλμς.
Καθένα ενας διαφορετικός κόσμος.
Δεν απογοητευτηκα απο κανένα ισως απο ένα μόνο που μου εχει γινει και εμμονη γιατι ενω το βρηκα κακό δεν σταματάει να μου έρχεται στο νου.
Παραθέτω μερικά :
Harry Brown
Timbuktu
Mr Turner
Taken 1 & 2
Leviathan
John Wick
The imitation game
The Theory o f everything
Inherant Vice
The Conjuring & Anabelle
Mad MAx Fury
Sapienza
Εχ Machina
Ολα εχουν κάτι να πουν...αλλα περισσότερο άλλα λιγότερο.
Ισως μερικά πρέπει να μπουν στο νημα Ευρωπαϊκό Σινεμά και στο Και Οχι Μόνο με κάποια σχόλια.
Αυτο το Sapienza μου τριγυρνάει στο μυαλό...λέω δεν μπορει...να ειναι τοσο κακογυρισμένο απο σκηνοέτη θεάτρου με τόσο σημαντικό θέμα που γυρνάει στη καρικατουρα...επιτηδες το εκανε ; Γιατι ; Κατι τετοια εκανε ο Γκονταρ πριν 40 χρονια...τωρα γιατι ; Θέλει ψυχανάλυση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
get on up...ταινιαρα μουσικαρες και για μενα απιστευτος ο ηθοποιος που υποδυεται τον θρυλο james brown.την εχω δει 2-3 φορες εως τωρα.δειτε την και δεν θα χασετε.
Την ειχα δει πριν κανα χρόνο περιπου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Ταυτόχρονα θα προτεινα και μιά άλλη ταινία με μουσικό θέμα, και που αφορά αμεσα την συγχρονη κουλτουρα μας, αυτη του του Κλντ Ηστγουντ Jersey Boys.
(αντιθετα την ταινία που εγινε πανω στον Τζίμι Χεντριξ προσφατα, δεν την συνιστω... Τουλάχιστο προσωπικά την βρηκα απο κακη εως αδιάφορη. Μονο μια σκηνη αξιζει σε ολοκληρο το φιλμ...ειναι δυσκολο να φτιαξεις καλές ταινίες πάνω σε μουσικά θέματα και κυρίως αν προκειται για θρυλους).