Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Eιδα το Hardcore Henry.

Περιεργη ταινια. Βιαιαη, γρηγορη, ασταματητη, Ρωσσικη.

Οπως εχει γυριστει φλερταρεις με την ναυτια απο το 20ο λεπτο και μετα.

Προσοχη σε οσους εχουν προηγουμενα η σχετικα προβληματα, η ταινια οπως ειναι γυρισμενη αγγιζει τα ορια της επιληψίας (δεν κανω πλακα).

hardcorehenry_quad50_lores_1200x900.jpg

Last edited by a moderator:

Επειδη το ξεχασα...το ιδιο μυαλο χειμωνα καλοκαιρι (κυριως καλοκαιρι :drool1: ) και τοσα νηματα...

Το παραπανω φιλμ δεν ειναι "περιπετειας αστυνομικο κλπ..."

Ειναι επιστημονικης φαντασιας. Ναι ναι...Τρελο και ρωσικο...

666666666666

Α χτες ειδα ενα αλλο ρωσικο (η για την ακριβεια Σοβιετικο) επιστημονικης φαντασιας, της δεκαετιας του 60...

Πως αλαξαν οι καιροι !!! Στατικο, λες και το γυρισαν μεσα σε κουτια απο χαρτονι σπαρμενο ξυπνυτηρια, στατικο, κοιμισμενο αλλα... με soviet συναισθημα, μεγαλοπνοο, με συγκρατημενα δακρυα και αυτοθυσια...Βαρετο οσο δεν παει αλλο...

Πως αλαξαν οι καιροι.

Α ο τιτλος...Ο πλανητης των καταιγιδων ( οι ηρωϊκοι ιονιεροι της ανθρωποτητας θα πιρνα ολα τα ρισκα για να προσγηοθυν στην Αφροδιτη και να δουν αν υπαρχει ζωη...)

Το αντεξα για την "κινηματογραφικη μου κουλτουρα" οχι τιποτα αλλο.

PlanetaBurg-aff.jpg

la_planete_des_tempetes_le_nanar_russe_qui_a_ins.jpg

Kαποιοι...(σινεφιλ και ειδικοι) λενε οτι επηρεασε την δημιουργια του Πολεμου των Αστρων

Mon Dieu !

Tελικο (μα τελειως τελικο) συμπερασμα : Πως αλλαζουν οι καιρροι !!!

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Zodiac(Director's Cut)

zodiac-movie-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0443706/?ref_=nv_sr_1

Δεν ηταν κακη αλλα ισως κουρασει με τη μεγαλη διαρκεια της.Αρκετα ενδιαφερουσα με τα κρυπτολεξα και την ολη υποθεση του δολοφονου.Ειναι πραγματικη ιστορια οποτε ο fincher δεν πειραματιστηκε και πολυ οπως με seven/fight club.Πολυ ωραια φωτογραφια. 7/10

Για μένα το Zodiac παίρνει χαλαρά πάνω από 8, εξαιρετική και σπάνια ταινία, απ´το είδος που έχει πλέον εκλείψει, και το βασικό, ξεφεύγει απ´τα κλάσσικά κλισέ των Αμερικανών...

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Zodiac(Director's Cut)

zodiac-movie-poster.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0443706/?ref_=nv_sr_1

Δεν ηταν κακη αλλα ισως κουρασει με τη μεγαλη διαρκεια της.Αρκετα ενδιαφερουσα με τα κρυπτολεξα και την ολη υποθεση του δολοφονου.Ειναι πραγματικη ιστορια οποτε ο fincher δεν πειραματιστηκε και πολυ οπως με seven/fight club.Πολυ ωραια φωτογραφια. 7/10

Ειχα διαβασει τις εξαιρετικες κριτικες, μου αρεσουν οι αργες ταινιες-σειρες, μου αρεσει το καστ και οταν το ειδα ειχα ορεξη (δεν ημουν κομματια απο δουλεια). Αλλα πραγματικα δεν καταλαβα γιατι ο τοσος ντορος γυρω του. Μαλλον πρεπει να το ξαναδω

Για το ενα φιλμ που ειδα (ξανα) και κυριως ακουσα (ξανα), αναφέρομαι στο μουσικο νημα "Tο videocilp της ημερας"

Το ενδιαφερον που δειχνω για την μουσικη του αντιστοιχει και στο φιλμ. Για να μην επαναλαμβανομαι δειτε το νημα για οποιον ενδιαφερεται #9769 .

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Shadow of a Doubt

Vyan6.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0036342/?ref_=nv_sr_1

Για τους λατρεις του film noir και οχι μονο.Ολοι οι χαρακτηρες ενας και ενας απο τα μικρα αδερφια που το καθενα με το κολλημα του μεχρι τον charlie τον δολοφονο πλουσιων χηρων που οποτε βλεπεις το βλεμμα του στην ταινια καταλαβαινεις τι ανθρωπος ειναι και σου βγαζει ενα φοβο.Η ανηψια του charlie παιζει πολυ ομορφα και σου προκαλει αναλογα συναισθηματα απο την αρχη μεχρι την τελευταια σκηνη. 8.5/10

Strangers on a Train

CN3Xq.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0044079/?ref_=nv_sr_1

Ο Hitchcock το εκανε παλι το θαυμα του με αυτο το αριστουργημα.Ξεκιναει τοσο απλα και συνηθισμενα και ηδη απο το πρωτο 10λεπτο σε προϊδεαζει για το τι θα ακολουθησει.Οι 2 πρωταγωνιστες ζουν το ρολο τους και ειδικα ο Antony αξιζε Oscar(κριμα που εκεινη την χρονια που βγηκε η ταινια πεθανε απο χρηση ναρκωτικων σε πολυ μικρη ηλικια).Θα ηθελα να ξεχωρισω κανα 2 σκηνες απο την ταινια αλλα δεν γινεται γιατι ειναι πολλες.Θα μεινω στο τελευταιο 10λεπτο με τα αλογακια που ειναι η κορυφωση ολη της ταινιας. 9/10

Rope

hdLQ.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0040746/?ref_=fn_al_tt_1

Αρκετα πρωτοτυπη μπαινει κατευθειαν στο ψητο και μεχρι το τελος καταπιανεται με ενα ιδιαιτερο θεμα για τις κατηγοριες ανθρωπων και στην καταληξη τα λεει περιφημα ο Stewart ο οποιος παιζει εξαιρετικα.8.5/10

Lifeboat

w5BJm.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0037017/?ref_=nv_sr_1

Και μονο να σκεφτουμε οτι ειναι ταινια του 1944 θα καταλαβουμε το μεγαλειο της.Ολοι οι ηθοποιοι ενας και ενας και ειδικα ο Γουιλι ξερεις οτι κατι κρυβει απο την αρχη με το βλεμμα του.Οι ρολοι αντιστρεφονται μεταξυ καλων και κακου μεχρι που ξανα αλλαζουν.Το τελευταιο 15λεπτο κλεινει την ταινια οπως θα επρεπε.H φραση "τι να κανεις με τετοιους ανθρωπους" ειναι ολη η τανια. 8/10

Α χτες ειδα ενα αλλο ρωσικο (η για την ακριβεια Σοβιετικο) επιστημονικης φαντασιας, της δεκαετιας του 60...

Πως αλαξαν οι καιροι !!! Στατικο, λες και το γυρισαν μεσα σε κουτια απο χαρτονι σπαρμενο ξυπνυτηρια, στατικο, κοιμισμενο αλλα... με soviet συναισθημα, μεγαλοπνοο, με συγκρατημενα δακρυα και αυτοθυσια...Βαρετο οσο δεν παει αλλο...

Πως αλαξαν οι καιροι.

Α ο τιτλος...Ο πλανητης των καταιγιδων ( οι ηρωϊκοι ιονιεροι της ανθρωποτητας θα πιρνα ολα τα ρισκα για να προσγηοθυν στην Αφροδιτη και να δουν αν υπαρχει ζωη...)

Το αντεξα για την "κινηματογραφικη μου κουλτουρα" οχι τιποτα αλλο.

PlanetaBurg-aff.jpg

la_planete_des_tempetes_le_nanar_russe_qui_a_ins.jpg

Kαποιοι...(σινεφιλ και ειδικοι) λενε οτι επηρεασε την δημιουργια του Πολεμου των Αστρων

Mon Dieu !

Tελικο (μα τελειως τελικο) συμπερασμα : Πως αλλαζουν οι καιρροι !!!

Ε, αφού το είδες αυτό, αξίζει να "αντέξεις" και αυτά: :p :laugh:

https://www.youtube.com/watch?v=PdVZ1OtrxsU

https://www.youtube.com/watch?v=ZZ-ETu8T3MY

Α αυτα θα τα ανεξω, θα τα αντεξω ....

Και τα δύο είναι φτιαγμένα από σκηνές του Planeta Bur, με αλλαγή των διαλόγων και προσθήκη επιπλέον υλικού... :laugh:

Btw, πέρνα μια βόλτα κι από εδώ...

Last edited:

Και τα δύο είναι φτιαγμένα από σκηνές του Planeta Bur, με αλλαγή των διαλόγων και προσθήκη επιπλέον υλικού... :laugh:

Btw, πέρνα μια βόλτα κι από εδώ...

Καλοοοο.....:a0210: :a0210:

Δεν το ειχα δει....Ανακαλυπτω

Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Shadow of a Doubt

Vyan6.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0036342/?ref_=nv_sr_1

Για τους λατρεις του film noir και οχι μονο.Ολοι οι χαρακτηρες ενας και ενας απο τα μικρα αδερφια που το καθενα με το κολλημα του μεχρι τον charlie τον δολοφονο πλουσιων χηρων που οποτε βλεπεις το βλεμμα του στην ταινια καταλαβαινεις τι ανθρωπος ειναι και σου βγαζει ενα φοβο.Η ανηψια του charlie παιζει πολυ ομορφα και σου προκαλει αναλογα συναισθηματα απο την αρχη μεχρι την τελευταια σκηνη. 8.5/10

Strangers on a Train

CN3Xq.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0044079/?ref_=nv_sr_1

Ο Hitchcock το εκανε παλι το θαυμα του με αυτο το αριστουργημα.Ξεκιναει τοσο απλα και συνηθισμενα και ηδη απο το πρωτο 10λεπτο σε προϊδεαζει για το τι θα ακολουθησει.Οι 2 πρωταγωνιστες ζουν το ρολο τους και ειδικα ο Antony αξιζε Oscar(κριμα που εκεινη την χρονια που βγηκε η ταινια πεθανε απο χρηση ναρκωτικων σε πολυ μικρη ηλικια).Θα ηθελα να ξεχωρισω κανα 2 σκηνες απο την ταινια αλλα δεν γινεται γιατι ειναι πολλες.Θα μεινω στο τελευταιο 10λεπτο με τα αλογακια που ειναι η κορυφωση ολη της ταινιας. 9/10
Ελα...πες την αλήθεια... Κατεβασες pack :)

sent from my mobile phone, i apologise for any spelling errors

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Ελα...πες την αλήθεια... Κατεβασες pack :)

Πρέπει να έχω σίγουρα 2 χρονια πακετάκι με όλες τις ταινίες του Hitchcock σε bluray ποιότητα αλλά είχα δει μόνο psycho και rear Window. Τώρα αποφάσισα να δω και τις άλλες.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και καλά έκανες! Εγω δεν έχω κάνει το βήμα ακόμα

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

φοβερη ταινια
κλειστοφοβικη ατμοσφαιρα
σφιχτο και παμπονηρο σεναριο
αναπαντεχες ανατροπες με κορυφαια την τελευταια...super!!!
http://www.imdb.com/title/tt1937149/

Attachments

• MV5BNTY2MjIzNzQyNF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDcxNzY3OA@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
    MV5BNTY2MjIzNzQyNF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDcxNzY3OA@@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
    12.6 KB · Views: 194

Μου ειπαν ειναι alternativ, rock, ειναι λιγο τρελό, και ειναι σε μια πολη που γνωριζω και μου ελεγε καποια πραγματα...

Το παλεψα 30-40 λεπτα. Και το σταματησα. Σε Τιποτα απο ολα αυτα που περιμενα δεν ανταποκριθηκε το φιλμ. Ακομα και η Γάνδη μου φανηκε ασχημη.

Μονο για περιεργους αλλα και παλι.

Προκειται για το Belgica

547524.jpg

Δεν μου ειπε τιποτα.

-------------------------------------------------------------

Αλλα η πιο μεγαλη απατη που ειδα τελευταια...δε ξερω αν αξιζει καν να το πω ...αντε το λεω.

το
"Δαυιδ και Γολιαθ".
Ναι μεγαλη απατη. Αν ειχα πληρψσει να το δω θα ζηταγα τα λεφτα μου πισω. Μια ωρα και δεκα λεπτα το πραγματικο φιλμ...και μουφα ολα.

Δεν βαζω καν φωτο αφισας δεν αξιζει τον κοπο.

Αντε να δουμε καμμια σειρα να φταχτουμε γιατι απο σινεμα...δεν...

Ειδα το "Ολογραμμα για τον Βασιλια"

Μετριοτατο. Αν δεν ηταν ο Τομ Χανκς και ημουν λιγο πιο κακος θα ελεγα χασιμο χρονου.

3286A4BE00000578-3508078-Release_A_Hologram_For_The_King_will_be_released_in_cinemas_acro-a-41_1458843475775.jpg

Για οποιον θελει να δει καποια πραγματα για την Σαουδικη Αραβια.

Αν και προσπάθησαν φαίνεται πως στηρίχθηκαν σε αφηγήσεις και δεν έχουν ιδία γεύση της χώρας σεναριογράφος και σκηνοθέτης. Ή απλά το έφτιαξαν πιο εύπεπτο για Αμερικάνους. Ειδικά από το θέμα θέμα γιατρινα και μετά, η ταινία έγινε πιο σουρεαλιστική κι από την ίδια τη χώρα που περιγράφει υποτίθεται.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

.

MERCURY PLAINS
.

Mercury-Plains-LB-1.jpg

πολυ ωραια ταινια με δραση !!
ομαδα εφηβων κυνηγαει καρτελ ναρκωτικων

ενα νεο αστερι γεννιεται
στα ιχνη του μεγαλου Πατερα του
καλη σταδιοδρομια αγορι μου

.

MERCURY PLAINS
.

Mercury-Plains-LB-1.jpg

πολυ ωραια ταινια με δραση !!
ομαδα εφηβων κυνηγαει καρτελ ναρκωτικων

ενα νεο αστερι γεννιεται
στα ιχνη του μεγαλου Πατερα του
καλη σταδιοδρομια αγορι μου

Λές τις ταινίες που έχουν βαθμολογία 4.5 στο IMBD
Κάποια απ αυτές άντεξα και γω να δω για κανά 10λεπτό στο Kodi, δε θυμάμαι κάν αν ήταν ο ίδιος τίτλος, μάλλον ήταν η άλλη η καουμπόικη (γιατί γούεστερν δε τολμάω να τη πω)
Δυστυχώς ο νεποτισμός και τα στερνά που δεν τίμουν τα πρώτα, θα γκρεμίσουν μεγάλο κομμάτι από το μύθο που έχτισε ο μπαμπάς
Ο οποίος με τόσα λεφτά που θα πρέπει να έχει στην άκρη, θα μπορούσε να του αγοράσει κι αυτουνού μια εταιρεία να παίζει π.χ. κολλεξιόν ρούχων τύπου Malboro Classic αντί να προσπαθεί με το στανιό να του μεταδώσει και το ταλέντο να συμπληρώσει τη φυσιογνωμία.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Στο σπίτι οι δύο τελευταίες ήταν το Money Monster και το Bastille Day.
Και οι δύο για να σκοτώσει κανείς λίγη ώρα με "περιπέτεια" καλές είναι, δεν θα τις θυμάται μετά από μια βδομάδα.
Ειδικά η τελευταία, ενώ έχει στιγμές ωραίας κάμερας, όπως το κυνηγητό στις στέγες και το σενάριο θα προσφερόταν για αξιόλογη πλοκή, μάλλον το κάστινγκ ήταν ατυχές. Αν αυτόν το Idris Elba υπάρχει περίπτωση να τον δούμε James Bond, θα είναι μια άτυχη στιγμή.
Στο σινεμά είδα το καινούριο Jason Bourne, που θυμίζει ξανά τις παλιές καλές μέρες...