Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

MERCURY PLAINS
.

Mercury-Plains-LB-1.jpg

πολυ ωραια ταινια με δραση !!
ομαδα εφηβων κυνηγαει καρτελ ναρκωτικων

ενα νεο αστερι γεννιεται
στα ιχνη του μεγαλου Πατερα του
καλη σταδιοδρομια αγορι μου

:afro:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Λές τις ταινίες που έχουν βαθμολογία 4.5 στο IMBD
Κάποια απ αυτές άντεξα και γω να δω για κανά 10λεπτό στο Kodi, δε θυμάμαι κάν αν ήταν ο ίδιος τίτλος, μάλλον ήταν η άλλη η καουμπόικη (γιατί γούεστερν δε τολμάω να τη πω)
Δυστυχώς ο νεποτισμός και τα στερνά που δεν τίμουν τα πρώτα, θα γκρεμίσουν μεγάλο κομμάτι από το μύθο που έχτισε ο μπαμπάς
Ο οποίος με τόσα λεφτά που θα πρέπει να έχει στην άκρη, θα μπορούσε να του αγοράσει κι αυτουνού μια εταιρεία να παίζει π.χ. κολλεξιόν ρούχων τύπου Malboro Classic αντί να προσπαθεί με το στανιό να του μεταδώσει και το ταλέντο να συμπληρώσει τη φυσιογνωμία.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/150768-Clint-Eastwood?highlight=clint+eastwood

:p

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.
που εισαι βρε Galen
να βαλεις μια ισσοροπια στη κατασταση

Υ.Γ σσσσσ....
το καλοκαιρινο ραντεβου auteur ειναι την Πεμπτη για ενα cafe society
εσυ θα εξακολουθεις να πινεις ουισκυ με παγο ?

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

τα ιαπωνικά χωρίς πάγο. καλοκαίρι σπάνια πίνω.

το νήμα Eastwood Clint που ειναι; το ΚΚΕ εχει ΚΚΕ μ-λ και μ-λ ΚΚΕ, ο παγκόσμιος καουμπόι οχι;

.
που εισαι βρε Galen
να βαλεις μια ισσοροπια στη κατασταση

Υ.Γ σσσσσ....
το καλοκαιρινο ραντεβου auteur ειναι την Πεμπτη για ενα cafe society
...

Ειλικρινα ευχομαι να σου βγει καλυτερο απο τους τελευταιους Κοεν...

Xεχε

Που να ειχα διευκρινισει και το χρονικο ευρος που εννοουσα οταν μιλησα για τους τελευταιους Κοεν...:devil-smiley-029:

Room

http://www.imdb.com/title/tt3170832/

Μια απλά υπεροχη ταινία. Θα μπορούσε να είναι θρίλερ, αλλα δεν είναι, το αστυνομικό κομμάτι διεκπεραιώνεται πολύ γρήγορα. Δυνατές ερμηνείες από τον πιτσιρικα και τη Brie Larson, εξαιρετικό σενάριο και σκηνοθεσία. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους διαλογους: υπέροχα απλοί, οι χαρακτήρες λένε λίγα λόγια αλλα αφήνουν να εννοηθούν πολύ περισσότερα.

Χτες ειδα για δευτερη φορα τον "Λαβυρινθο του Πανα".

Ενα πραγματικο διαμαντι του κοσμου του Φανταστικου και ενα πραγματικο κοσμημα του σινεμα γενικα. Κοσμημα που ερχεται απο την Ισπανια.
Ολα ειναι καταπληκτικα σ'αυτο το φιλμ. Απο τον μυθο καθ'αυτον εως τον χρωματισμο των πλανων.

240968.jpg

le_labyrinthe_de_pan_photo_1.jpg

Το ειδα οπως ειπα για δευτερη φορα αλλα με το ιδιο ενδιαφερον οπως την πρωτη.

Και θα το ξαναδω σιγουρα.

Αυτή η ταινία και το el secreto de sus ojos είναι διαμάντια, τεχνικά και καλλιτεχνικά και άμεσα συνδεμενα με τον πόνο απ το φασιστικό παρελθόν της Ισπανίας και μας δίνουν μεγάλη ζήλια που οι δικοί μας κινηματογραφιστες φτάνουν μέχρι Λάνθιμο.

Sent from my SM-G900FD using Tapatalk

To El secreto αργεντίνικο δεν είναι?

Προχτες ειδαμε το The American με τον George Clooney

theamerican.jpg

Εγω το ειχα ηδη δει, αλλα επειδη το σνομπαρε κριτικη και κοινο ενω εμενα μου αρεσε το φιλμ ηθελα να το μοιραστω με τους τριγυρω...

Το ειδαμε. Εμενα μου αρεσε και παλι και στους γυρω μου επισης (που τυχαινει ομως να γνωριζουν λαπως την χερσονησο της Ιταλιας).
230px-Regione-Abruzzo-Stemma.svg.png
Οποτε εμεινα στην ιδεα μου οτι οι αλλοι κατι εχασαν απο το εργο.

Την νυχτα εγινε ο φονικος σεισμος που ξερουμε.

ΞΕχασα να πω...το φιλμ λαμβανει χωρα στις Αμπρουζες ( L'Abruzzo η Abbruzze )

Kαι ο Τζωρτζ ειναι κατοικος Ιταλιας. Μενει καπου κοντα στο Κομο. Διπλα στην λιμνη.

Τελος παντων.

The American.

Oλοι ειπαν οτι δεν τους αρεσε, εμενα μου αρεσε και απο χτες παιρνει και μια αλλη διασταση στο μυαλο μου.

Last edited:

To American ειναι καταπληκτικη ταινια! Καλη ιστορια, αλλα φανταστικη φωτογραφια. Το κακο ειναι οτι ολη η προωθηση της στηθηκε γυρω απο μια ταινια δρασης, κατι το οποιο η ταινια αυτη δεν ειναι. Βασει του τρειλερ νομιζεις οτι θα δεις Bourne με τον George Clooney...

Χτες ειδα το
The Fourth Protocol

http://www.imdb.com/title/tt0093044/?ref_=nv_sr_1

Εξαιρετικη κατασκοπευτικη ταινια παλαιας κοπης. Δραση σχεδον μηδεν, αλλα πολυ καλη αποτυπωση μιας αντικατασκοπευτικης επιχειρησης, ενω το στησιμο απο τη μερια των ρωσων μοιαζει απολυτως ορθολογικο. Πολυ ενδιαφερον επισης το κομματι της εσωτερικης δολοπλοκιας στην KGB, ενω προφητικο το "You belong in a museum" του πρωταγωνιστη στο τελος. Στα highlights τα F-111, τα οποια αν και πλεον ειναι ξεχασμενα, τοτε ηταν πρεπει να ηταν εντος του Zeitgeist, μιας και η ταινια βγηκε το '87, με την επιδρομη στην Λιβυη να εχει γινει μολις ενα χρονο πριν. Ενα πλανα δειχνει μεχρι και το σπανιοτατο EF-111. Στα μειον η κακη ποιοτητα του βιντεο. Ποιοτητα DVD και αν το ψαξετε μην "παρετε" την WideScreen εκδοση, μιας και ειναι χειροτερη (και λιγο out of sync ο ηχος) σε σχεση με την "κανονικη" DVD.

Για οσους αρεσε το Tinker tailor και αλλα αντιστοιχα...

δυο διαμαντια του κλασικου αμερικανικου κινηματογραφου. επικαιρα οσο ποτε.

swierzy_sunsetbv.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Norma Desmonds σε ολα τα social media, instagram, FB.
η "λαμψη" του hollywood στην καθημερινοτητα.

ace_in_the_hole_criterion_dvd.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

μου θυμισε το αριστουργηματικο wages of fear.
το hollywood χρωσταει πολλα στο film noir που απελευθερωσε και αναλυσε την σκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης φύσης, έρμαιοι των αποφασεών και της μόιρας.

καποια στιγμη θα ξεπερασεις την "φοβία" με τα doc και θα δεις την δουλειά του Joshua Oppenheimer (οχι μεσα απο καλογραμμένα σενάρια) μια αληθινή και πραγματικά σκοτεινη πλευρα της ανθρωπινης φυσης.