Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

καποια στιγμη θα ξεπερασεις την "φοβία" με τα doc και θα δεις την δουλειά του Joshua Oppenheimer (οχι μεσα απο καλογραμμένα σενάρια) μια αληθινή και πραγματικά σκοτεινη πλευρα της ανθρωπινης φυσης.

ουστ ... μακρυα απο τον μαζοχιστη σαδιστη εκφυλο !

every end of August Woody και πασατεμπο !!

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ουστ ... μακρυα απο τον μαζοχιστη σαδιστη εκφυλο !

every end of August Woody και πασατεμπο !!

Σωστά! Δεν είναι για ανήλικους μεσήλικες θεατές

Καλύτερα ο ακίνδυνος Woody σε θερινό, με πασατεμπο και αναψυκτικό χωρίς ανθρακικό. Και στο διάλειμμα, μαλλί της γριάς, κερασμενο από τον σινεμάς.

Btw άκουσα ότι είναι καλός στο cafe society.
:bye:

Last edited:

Χθες ... στο Star !

lawless_poster_by_cochisemfc-d57zdfs.jpg

Ο Τom Hardy ... δινει ρεστα ! Μιλαει ελαχιστα, αλλα ... "λεει" τα παντα !
O LaBeouf ... οχι οτι καλυτερο αλλα τον ανεβαζουν οι ερμηνειες των υπολοιπων.

Σωστά! Δεν είναι για ανήλικους μεσήλικες θεατές

Καλύτερα ο ακίνδυνος Woody σε θερινό, με πασατεμπο και αναψυκτικό χωρίς ανθρακικό. Και στο διάλειμμα, μαλλί της γριάς, κερασμενο από τον σινεμάς.

Btw άκουσα ότι είναι καλός στο cafe society.
:bye:

πραγματι ι Τζοσουα ειναι επικυνδινος ιδιως σε χειμερινο σινεμα
o Woody σε θερινο με μαλλι της γριας οτι καλυτερο !!

προβολακι εγω δεν εχω ...

Υ.Γ ωραιο το ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ να το δεις !
στο Woody μην πας ειναι μονο για οπαδους
( μ αρεσει που καποιοι νεαρουλιδες κριτικοι αρκουνται στο οτι συνεχως επαναλαμβανεται ...χαχαχαχα.)

Χθες ... στο Star !

lawless_poster_by_cochisemfc-d57zdfs.jpg

Ο Τom Hardy ... δινει ρεστα ! Μιλαει ελαχιστα, αλλα ... "λεει" τα παντα !
O LaBeouf ... οχι οτι καλυτερο αλλα τον ανεβαζουν οι ερμηνειες των υπολοιπων.
Πολύ καλό..μου είχε ξεφύγει Και μένα...
Είμαι Και φαν του hardy.....!

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

large_1Rj2F5MNyLaaUsS4UDCzhQLMiCC.jpg

Inherit The Wind (1960-Stanley Kramer)

*****/5

Κλασσικό.
Από αυτά που δεν παλιώνουν και είναι πάντα επίκαιρα.

+100000. Το είδα πριν λίγο καιρό και δε μπορώ παρά να συμφωνήσω, μια υπέροχη, πάντα επίκαιρη ταινία.

large_large_2HjAMSCxHFdOycBKGmIOlMe9sUP.jpg

Υπέροχη ταινία, δείτε την οπωσδήποτε.Εκπληκτικές ερμηνείες από όλους τους συντελεστές, αλλά ιδιαίτερα από τον Jude Law που αποδίδει πειστικότατα την ταραγμένη ιδιοφυΐα Thomas Wolfe. Η μέχρι στιγμής καλύτερη ταινία της χρονιάς.

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Batman v Superman: Dawn of Justice Ultimate Edition

fvUJ2.png

http://www.imdb.com/title/tt2975590/?ref_=nv_sr_1

Οταν μιλαμε για την μουφα ολικης του 2016 μπορουμε πολυ ευκολα να αναφερομαστε στην συγκεκριμενη ταινια.Απο την αρχη μεχρι το τελος ο σκηνοθετης παραληρει με ασχετες σκηνες που ποτε δεν συνδεονται μεταξυ τους.Οι ηθοποιοι ειναι κακιστοι και ειδικα οι 2 βασικοι χαρακτηρες που ποτε δεν εχουν παιξει καλα σε καμια τους ταινια.Ο zack snyder μια ζωη τετοιες μετριοτητες βγαζει και θα βγαζει.Βαζει ενα σεναριο αχταρμα με αρκετα εφε στο τελος και ετοιμη η ταινια.Το μονο αξιο αναφορας ειναι η απιστευτη Gadot ως wonder woman.Μεινετε μακρια.3/10

large_1Rj2F5MNyLaaUsS4UDCzhQLMiCC.jpg

Inherit The Wind (1960-Stanley Kramer)

*****/5

Κλασσικό.
Από αυτά που δεν παλιώνουν και είναι πάντα επίκαιρα.

Ετσι οπως πανε στα states δεν ειναι απιθανο να ξαναγινει Δικη των Πιθηκων...Και με αντιθετα αποτελεσματα αυτη τη φορα.
Ειχα δει και μια τηλεοπτικη διασκευη καποτε με Kirk Douglas και Jason Robards.Not bad.

Y.Γ.O Aaron Sorkin στο West Wing ειχε κανει ενα-τροπον τινα-tribute στην υπερασπιστικη διαλεκτικη του δικηγορου που επαιζε ο Spancer Tracy.

https://www.youtube.com/watch?v=eD52OlkKfNs

44 Inch chest.jpg

Ψυχογραφημα ! ....

Δεν με πειθει στο τελος > οι αγγλοι ως ρατσα ΠΟΤΕ δεν συγχωρουν (ουτε ξεχνουν, ουτε χαριζονται).
Μαλλον ο συγραφεας προσπαθει να δειξει εναν αλλο εαυτο, αυτον που ΔΕΝ επιλεγουν οι αγγλοι.

Οπως και να χει .... ΥΠΕΡΟΧΗ ταινια (... και ρολοι ... και ερμηνειες). Δειτε την.
Μου θυμισε την εποχη (ισα που προλαβα) που σε αιχμαλωτιζε αποκλειστικα η ερμηνεια του ηθοποιου.

View attachment 130756

Ψυχογραφημα ! ....

Δεν με πειθει στο τελος > οι αγγλοι ως ρατσα ΠΟΤΕ δεν συγχωρουν (ουτε ξεχνουν, ουτε χαριζονται).
Μαλλον ο συγραφεας προσπαθει να δειξει εναν αλλο εαυτο, αυτον που ΔΕΝ επιλεγουν οι αγγλοι.

Οπως και να χει .... ΥΠΕΡΟΧΗ ταινια (... και ρολοι ... και ερμηνειες). Δειτε την.
Μου θυμισε την εποχη (ισα που προλαβα) που σε αιχμαλωτιζε αποκλειστικα η ερμηνεια του ηθοποιου.

Πρώτον αυτό που έγραψες είναι καραμπινάτο σπόιλερ. Δεύτερον, πως είσαι τόσο απόλυτος; Ξέρεις τόσο καλά ένα λαό ώστε να είσαι σίγουρος ότι ποτέ κανείς τους δε θα συγχωρήσει; Δεν είμαι αγγλόφιλος, αλλά εδώ γίνεσαι ισοπεδωτικός.

Δεν ειπα ΤΙ γινεται στο τελος.
Και δευτερον, ξερω (ηξερα) εναν Αγγλο.
Ο οποιος μου αποκαλυψε παρα πολλα για το ακρως κυνικο και καταπιεστικο συστημα
στο οποιο ζουν. Ο καθεις μπορει να εκφερει την αποψη του. Δεν ειναι Πολιτικη εδω.
Εαν πεφτω εξω ... πεφτω εξω. Η ταινια ειναι ΑΨΟΓΗ και ΔΥΝΑΤΗ.

Είδα χθες το Bastille Day και θα έλεγα ότι μου άρεσε. Πέρασε ευχάριστα το βράδυ μου και βρήκα πρωτότυπο το σενάριο.

Sent from my C6833 using Tapatalk