Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

αλλα και με εξεπληξε.Απο τη μουσικη των τιτλων κιολας.
Απολαυστικα ειρωνικο.
:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Η ταινία μια χαρά είναι, εσένα δε θα σου αρέσει, ούτε του auteur. Το Ewan McGregor αν ήταν ρουμάνος η κορεάτης θα τον είχες για Θεό.

το καλο ειναι οτι δεν θα γινει ποτε Ρουμανος
θα παραμεινει ενα αχρωμο προσωπο χωρις προσωπικοτητα
απορω πως δεν τον εχει παρει ακομα ο Λανθιμος

...
απορω πως δεν τον εχει παρει ακομα ο Λανθιμος

Για να μη σε συγχισει μαλλον.
Εμαθε τι γνωμη εχεις για τον Γιουαν και ειπα να μην τον βαλει και αυτον σε ταινια που θα παρει βραβειο στις Καννες.

Για να μη σε συγχισει μαλλον.
Εμαθε τι γνωμη εχεις για τον Γιουαν και ειπα να μην τον βαλει και αυτον σε ταινια που θα παρει βραβειο στις Καννες.

ειναι βρε παιδι μου και η φατσα του που με κανει να μην εχω δει ακομα τον αστακο
μοιαζει με πονηρο βουτυρομπεμπε που κατεβαινει τωρα με το Συριζα
( αυτο ομως δεν ειναι σωστο να κρινεις καποιον απο την φατσα του )

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ειδα το trainspotting 2,σαχλαμαριτσα ολκης κατι σαν φορος τιμης στο 1 χωρις να χει να δωσει τιποτα νεο,κανενα ενδιαφερον η ιστορια και σε καμια περιπτωση δεν ειχε στο ελαχιστο τουλαχιστον το νευρο κι την φρεσκαδα της πρωτης..

ειδα το trainspotting 2,σαχλαμαριτσα ολκης κατι σαν φορος τιμης στο 1 χωρις να χει να δωσει τιποτα νεο,κανενα ενδιαφερον η ιστορια και σε καμια περιπτωση δεν ειχε στο ελαχιστο τουλαχιστον το νευρο κι την φρεσκαδα της πρωτης..

Δες αυτό για να σιαξεις..

https://youtu.be/0Zln78CcFkA

Για όλους τους μουσικοφιλους,
Όχι μόνο για την όμορφη μουσική αλλά για το πως αντιμετωπίζει η πρωταγωνιστρια την μουσική.

Μεγάλος φαν του Barry lyndon o Kleber.

Aquarius
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5221584/

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Οπως ακριβώς το είπες: Ενας φόρος τιμής στο 1 ,με γερασμένο καστ να προσπαθεί να επαναληφθεί με θλιβερό αποτέλεσμα..

Δες αυτό για να σιαξεις..

https://youtu.be/0Zln78CcFkA

Για όλους τους μουσικοφιλους,
Όχι μόνο για την όμορφη μουσική αλλά για το πως αντιμετωπίζει η πρωταγωνιστρια την μουσική.

Μεγάλος φαν του Barry lyndon o Kleber.

Aquarius
http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt5221584/

οκ,thanks το βαζω στην λιστα..

Fences

MV5BOTg0Nzc1NjA0MV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTcyNDQ0MDI@._V1_UY1200_CR69,0,630,1200_AL_.jpg

Ρεσιτάλ ερμηνείας. Από ποιούς; Από όλους. Από το Denzel Washington, τον Stephen Henderson, και όλο το καστ, αλλά κυρίως από την απίστευτη Viola Davis, που εκεί που νομίζεις ότι έχει χτίσει μια εξαιρετική ερμηνεία, στο 1.10 περίπου βάζει 5η ταχύτητα και σε αφήνει άφωνο. Εξαιρετική και η φωτογραφία.

εγω εξεπλαγην ευχαριστα πιο πολυ απο τον Ουασιγκτον γιατι επαιζε σε βλακειες τελευταια και ειχα ξεχασει οτι ειναι καλος ηθοποιος,εξαιρετικοι ολοι τους σε ενα θεατρικο στησιμο που δεν κουραζει εξαιτιας των πολυ δυνατων ερμηνειων..

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

εγω εξεπλαγην ευχαριστα πιο πολυ απο τον Ουασιγκτον γιατι επαιζε σε βλακειες τελευταια και ειχα ξεχασει οτι ειναι καλος ηθοποιος,εξαιρετικοι ολοι τους σε ενα θεατρικο στησιμο που δεν κουραζει εξαιτιας των πολυ δυνατων ερμηνειων..

Ερμηνευτικα παντα ειχε μεγαλες δυνατοτητες.Το οτι το'ριξε στη μανιερα (καπως πρεπει να βγει και το "μεροκαματο") δεν σημαινει οτι ξεχασε την τεχνη του.
Και στη συγκεκριμμενη αποδεικνυεται και καλος σκηνοθετης.

+1

Και παρόλη την θεατρικότητα και τις θεϊκές "παρεμβάσεις", καταφέρνει και παίζει, όχι μόνο με τους "φράχτες" που βάζουμε για να προστατευτουμε από τους άλλους, αλλά και από τον ίδιο τον εαυτό μας.

Ο "τρελός" αδερφός όμως νιώθεις συνεχώς ότι υποκρίνεται... Ήθελε να μοιάσει στο ordet του Dreyer αλλά...
Αρκετά καλη ταινία πάντως!

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Ερμηνευτικα παντα ειχε μεγαλες δυνατοτητες.Το οτι το'ριξε στη μανιερα (καπως πρεπει να βγει και το "μεροκαματο") δεν σημαινει οτι ξεχασε την τεχνη του.
Και στη συγκεκριμμενη αποδεικνυεται και καλος σκηνοθετης.

αυτος δεν την ξεχασε,εγω ειχα ξεχασει οτι ξερει μπαλιτσα..
πραγματι πολυ καλο στησιμο..
ειδα το αντιδοτο στην ευεξια ,ξεκινα εχωντας βλεψεις οτι θα δεις κατι καλο,αλλα περιμενεις περιμενεις και ολο και πλατιαζει,απλως χαζευωντας στιλιζαρισμενες ωραιες εικονες,ανευρη αφηγηση πομπωδης χωρις λογο,σεναριο εντελως κοινοτυπο,ψηφιζω κακη..[h=1][/h]

Last edited:

+1

Και παρόλη την θεατρικότητα και τις θεϊκές "παρεμβάσεις", καταφέρνει και παίζει, όχι μόνο με τους "φράχτες" που βάζουμε για να προστατευτουμε από τους άλλους, αλλά και από τον ίδιο τον εαυτό μας.

Ο "τρελός" αδερφός όμως νιώθεις συνεχώς ότι υποκρίνεται... Ήθελε να μοιάσει στο ordet του Dreyer αλλά...
Αρκετά καλη ταινία πάντως!

εννοείς ότι παίζει άσχημα; Θα διαφωνήσω.

εννοείς ότι παίζει άσχημα; Θα διαφωνήσω.

το γράφεις.

γενικά ομως σαν ταινία ηταν αξιόλογη.

αν θέλεις να δεις "ερμηνείες" δες αυτό
First Graders
εδω δεν υπάρχει φυσικότητα αλλα φύση, ακόμα και αν τελικά, μερικοί ειναι ερμηνευτές και υποκρινονται..

ενω αν θέλεις να δεις λιγο πιο παραδοσιακή ερμηνεία, πολύ καλη δουλειά κάνει η πρωταγωνίστρια του Aquarius που αναφέρω παραπάνω.

ακομα και σε μεγάλα Αριστουργηματα οπως οι ταινίες του Mizogutchi, υπάρχει έντονη θεατρικότητα (επηρεασμένος απο το θέατρο kabuki)
αυτό απο μόνο του δεν αναιρεί την αξία των έργων του.

...
ειδα το αντιδοτο στην ευεξια ,ξεκινα εχωντας βλεψεις οτι θα δεις κατι καλο,αλλα περιμενεις περιμενεις και ολο και πλατιαζει,απλως χαζευωντας στιλιζαρισμενες ωραιες εικονες,ανευρη αφηγηση πομπωδης χωρις λογο,σεναριο εντελως κοινοτυπο,ψηφιζω κακη..

Αυτο για καποιο περιεργο λογο μου ακουγεται καλο.
Το εχω στη λιστα με τα πολυ προσεχως.

το γράφεις.

Παίζουμε με τις λέξεις τώρα; Αν δε σου αρέσει το ρήμα "παίζει" βάλε όποιο άλλο θες, "ερμηνεύει", "υποδύεται", ή όποιο άλλο σου κάνει. Τον βρήκα εξαιρετικό, όπως όλους τους υπόλοιπου, χωρίς ίχνος θεατρινισμού. Ίσως να μην έχεις δει τέτοιο άνθρωπο στην πραγματική ζωή, εγώ έχω γνωρίσει από κοντά και σε πληροφορώ ότι ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι ρεαλιστικότατος.

γενικά ομως σαν ταινία ηταν αξιόλογη.

Πάλι καλά!