οχι κυριε! κόκα χωρίς κόλα, κουλτουρε σαχλαμάρες, ίσα ίσα για να ρίξεις στο κρεβάτι το αντίθετο ή και το ίδιο φύλο. (Ότι επιθυμεί ο καθένας) Και δικαίωμα για κραυγήοχι κυριε! Ποπ κορν + κακα κολα.. και αντε που και που κατι λιιιγο πιο κουλτουρε, για να εχουμε δικαιωμα δια να ομιλουμε![]()

https://youtu.be/W-YTt8zfCOw
Reality vs escapism
"Υπνωτισμός" vs ζαλίζω τους θεατές
Πραγματικά προκαλεί στομαχικες διαταραχές το μοντάζ στο Bourne.
Τελικα φαινεται καταπληκτικο το Jason Bourne !!! Και δεν το ειχα σταμπαρει και το ειχα προσπερασει...
Εφυγα για να το δω :music-smiley-005:
Roller coaster! καλή πτήση!Τελικα φαινεται καταπληκτικο το Jason Bourne !!! Και δεν το ειχα σταμπαρει και το ειχα προσπερασει...
Εφυγα για να το δω :music-smiley-005:
Μου θύμισε έντονα σε ύφος το "Uncle Boonmee who can recall his past lives" (2010).
Λοιπόν είδα χτες το Only God Forgives (2013) μετά και τη συζήτηση λίγο παραπάνω για τον Nicolas Winding Refn.
Φοβερή φωτογραφία, ελάχιστη πλοκή, ατμοσφαιρικό, αλλά τελικά κάτι δε μου άρεσε. Δεν είμαι σίγουρος, ίσως η μητέρα και ο ρόλος της, ίσως ο Gosling που μάλλον δεν του πήγαινε ο ρόλος. Πάντως στα συν ο φοβερός χαρακτήρας του τιμωρού-μπάτσου.
Μου θύμισε έντονα σε ύφος το "Uncle Boonmee who can recall his past lives" (2010).
ωχ μη μου λες τετοια και το εχω στη λιστα "προς θεαση" επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο
ωχ μη μου λες τετοια και το εχω στη λιστα "προς θεαση" επειδη εχω ακουσει πολυ καλα λογια για αυτο
πριν την δεις, επιβάλλονται 1-2 energy drink, εχε την καφετιέρα κοντά σου για refil, μερικες extra κοκα-κόλα και ποπ κόρν με αμφεταμίνη.
μετά την θέαση, μπορείς να δεις στο καπάκι και το αριστουργηματικό Seppuku.. για να παίρνεις ιδέες.
...
Μπα?
Αρχισες να προτεινεις κι εσυ ταινιες με αιμα, δακρυα και ιδρωτα?
Παει, χαλασες...
Σε ποιόν αναφέρεστε;Απορώ, αν δεις ταινία της asylum τι θα πάθεις; Εγκεφαλικό; Αυτανάφλεξη;![]()
Le Cercle Rouge
Eδω προκειται για αριστουργημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.