Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Από μακριά να τα βλέπεις να σου φαίνονται για HD .. :p

Έχω πολλά και εγώ και κάθονται..
Λες να έχουν αξία σε 100 χρόνια ?? :p

who cares για τότε...

πάντως σαν αυτό δεν έχεις...

έστησα ένα πραγματάκι να βλέπω τα ντιβιντιά μου...
ναι ....
έχω τέτοια...:Banane0:

View attachment 151239

Ωρε τιναι τουτ ;
Κανει τα ντιβιντια καλυτερα ;
Εχω πολλα και δεν τα βλεπω πια εξαιτιας BR. Δεν μου παει η καρδια μου να τα πεταξω κιολας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

καλυτερα πηγαινε να δεις κατι αλλο
γιατι μ αυτα που θα πεις μπορει να σε στειλω να δεις 2 φορες Σμαραγδη
:flipout:
Καλυτερα στην ιδια ταξη, παρα δυο φορες Σμαραγδη...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

:flipout:
Καλυτερα στην ιδια ταξη, παρα δυο φορες Σμαραγδη...

Aκομη και μια φορα Σμαραγδη ειναι πολυ χειροτερο απο την ιδια ταξη.
Τις δυο φορες Σμαραγδη τις εχουν αφαιρεσει ακομα και οι Αμερικανοι απο τη λιστα των βασανιστηριων στο Γκουανταναμο.
Για να καταλαβεις τι κουμασι ειναι αυτος ο ΠαπαΣτελιος.

αμ κατι ηξερες εσυ που διαλεξες πηλινο κεσε

και γιαουρτι κατσικισιο, οχι αστεια..

Re: Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

και ποια ειναι τα καλυτερα σου ?
Καλυτερα;
Ως μεσον; ή ταινια;
Άλλο μεσον δεν διαθετει το κατάστημα. Ταινια καλυτερη επίσης δεν υπαρχει...

Το παρακολούθησα με τις υποψίες μου να επιβεβαιώνονται στο έπακρο, η ταινία του Παντελη Βουλγαρη σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιανη έχει απόλυτες επιρροές από την Μικρά Αγγλία των ιδίων δημιουργών Δεν θα σας κουράσω με πολιτικές προεκτάσεις και μηνύματα θα σταθώ ότι είναι μια ταινία που έχει όλα τα στοιχεία ώστε και να μην κουράσει το μέσο θεατή αφου κυλά γρήγορα χωρις κοπωση ή κοιλιά ενώ παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης.

Screenshot_71.png

Απάντηση: Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το παρακολούθησα με τις υποψίες μου να επιβεβαιώνονται στο έπακρο, η ταινία του Παντελη Βουλγαρη σε σενάριο της Ιωάννας Καρυστιανη έχει απόλυτες επιρροές από την Μικρά Αγγλία των ιδίων δημιουργών Δεν θα σας κουράσω με πολιτικές προεκτάσεις και μηνύματα θα σταθώ ότι είναι μια ταινία που έχει όλα τα στοιχεία ώστε και να μην κουράσει το μέσο θεατή αφου κυλά γρήγορα χωρις κοπωση ή κοιλιά ενώ παράλληλα αποτίει φόρο τιμής στους αγωνιστές της εθνικής αντίστασης.

View attachment 151498

+1

MV5BMjM2Nzk4ODA2M15BMl5BanBnXkFtZTgwODA5MDExMDI@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Blue Jay (2016)

Η τυχαια συναντηση ενος αντρα και μιας γυναικας, που διανυουν την 3 δεκαετια της ζωης τους και ηταν παλαιοτερα ζευγαρι, τους ξεσηκωνει συναισθηματικα.

Αυτη ειναι μια πολυ απλοϊκη προσεγγισης της ταινιας, η οποια αν και εχει συναισθηματικη βαση για να κανει το ολο θεμα πιο προσιτο, θεωρω οτι οι ριζες της ειναι στις επιλογες του παρελθοντος και πως μεσω της αλληλουχιας γεγονοτων φτανουμε στη ζωη μας του παροντος. Η αναμνηση του παρελθοντος εμπεριεχει το στοιχειο της λυπης, διοτι θυμαται κανεις τον εαυτο του χρονια πριν, οταν πλεον τα χρονια αυτα εχουν περασει και βρισκεται τοσο πιο κοντα στο τελος της ζωης του. Ειδικα μαλιστα οταν καποιος δεν ειναι ευτυχισμενος απο το παρον του, ειναι πολυ ευκολο να εξιδανικευει καταστασεις του παρελθοντος και να μετανιωνει για αποφασεις που πηρε.

Αυτο ειναι το θεμα της ταινιας, το οποιο θεωρω οτι διαπραγματευεται αψογα και με βαθια ανθρωπινο τροπο. Η αληθεια ειναι οτι ημουν προκατειλημενος μιας και μου αρεσει τοσο ο Duplass οσο και η Paulson, η οποια θεωρω οτι ανεβαζει το επιπεδο οποιουδηποτε εργου στο οποιο συμμετεχει. Με το ιδιο θεμα εχουμε δει και το επισης εξαιρετικο Before Sunset απο την γνωστη τριλογια, το οποιο ομως ειναι σε σχεση με το Blue Jay πιο επιτηδευμενο. Οι παραγωγες των αδελφων Duplass ειναι γνωστες για το στοιχειο του αυτοσχεδιασμου που εμπεριεχουν και αυτο κανει την ολη εμπειρια να ειναι πιο "φρεσκια", ενω η χημεια μεταξυ των δυο πρωταγωνιστων ειναι αναμφισβητη.

Μου αρεσε παρα πολυ αλλα καταλαβαινω οτι δεν ειναι για ολους. Πιστευω ομως οτι σε οσους αρεσαν τα Before... , οπως επισης και το 45 Years (2015) θα την αγαπησουν επισης. Περα απο τα "γνωστα μερη", υπαρχει και στο netflix!

Γενναιόδωρος!
:D

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον κύριο Wes. Ευτυχώς πoυ υπάρχουν αυτοί οι 2 Anderson στο Hollywood γιατί και οι Cohen έχουν χαθεί.
Αααα ξέχασα τον Fincher! Ενώ σταθερά ανεβαίνει και ο Denis Villeneuve.
Και ενίοτε Innaritu και Guaron.

Last edited:

Είδα (όχι από επιλογή 😋 ) το The Post και απλώς επιβεβαίωσα για μια ακόμη φορά ποσο έχει ραμολεψει ο Σπίλμπεργκ

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία με καλούς πρωταγωνιστες και κατάφερε και την έκανε ένα παντελώς αδιάφορο νερομπλουκι

Οριακά το έσωζαν οι ερμηνείες του Odenkirk και της Strip (o Χανκς, κλασικά, αδιάφορος)

Κοινός παρανομαστής

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

(Don't worry, ο ίδιος ο σκηνοθέτης το έχει βγάλει ολόκληρο στο Youtube)

Μετά από το καταπληκτικό "Έτερος Εγώ" του ίδιου (που είναι και αυτό ολόκληρο στο youtube), είπα να δω και αυτό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πολύ καλή ηθοποιία, ακόμη και από τον αχώνευτο (κατ' εμέ) Ρένο Χαραλαμπίδη.

Το παράκανε με τις σοφιστίες, τόσο που χρησιμοποιούσε μέχρι και moto που διαβάζουμε στο facebook αλλά σαν γενική εικόνα η ταινία είναι πολύ καλή.

https://m.imdb.com/title/tt0247745/
Super troopers
15e666b99148acf6b6d6e5bbdf788a88.jpg

Πραγματική διασκέδαση! Δεν περίμενα να γελάσω τόσο αβίαστα από τις χαζομάρες μιας παρέας αστυνομικών 2ης κατηγορίας (αστυνομία εθνικών οδών στα ελληνιστί όπως χλευάζονται από τους "κανονικούς" αστυνομικούς της περιοχής. Σενάριο απλοϊκό όπως σε όλες τις ταινίες αυτού του είδους αλλά με χιούμορ αληθινό, όχι τόσο επιτηδεύμένο, ίσως φταίει το γεγονός ότι ο πρωταγωνιστής είναι ταυτόχρονα και συγγραφέας και σεναριογράφος.
Πραγματικά το χάρηκα και ελπίζω το σίκουελ να είναι εξίσου καλό!

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Γνησια λαικη κωμωδια ηταν αυτή

Quo-vado-poster.jpg

Αρκετα καλη!