Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Γνησια λαικη κωμωδια ηταν αυτή

Quo-vado-poster.jpg

Αρκετα καλη!

+1

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ταινια Γαλεν

the insult,καλοστημενο,εξυπνη ιδεα
με αφορμη μια μικροαψιμαχια γινεται μια δικη που αναδεικνυει τα μεγαλα προβληματα που προκυπτουν μεταξυ λαων στο Λιβανο και γενικοτερα στην περιοχη της μεσης ανατολης,δυστυχως ομως χωρις προσωπικη σφραγιδα αλλα με χολιγουντιανο αερα και τεχνικη,γι αυτο μαλλον μπηκε και στις υποψηφιοτητες.
Παντως βλεπεται ανετα.

Game Night
banner.jpg

Γ@μησε κανονικα. Βγαζει γελιο εκει που δεν το περιμενεις μυστηριο δραση εξυπνη και πολυ καλοι ηθοποιοι. 7.5/10

Omar
omar-movie-poster-2014-1020769471.jpg

Την ειχα δει πριν 3 μηνες αλλα δεν ειχα πει 2 λογια. Ρομαντικη ταινια απο Παλαιστινη που βγαζει πολλα συναισθηματα. Η εξελιξη της μετα τη μεση περιπλοκη και το τελος σιγουρα δεν το περιμενετε. 8/10

Pacific Rim: Uprising
pacific_rim_uprising-poster-13.jpg

Πιο κλισε ταινια δεν υπαρχει. Προφανως δεν πας για το σεναριο αλλα ακομα και στα εφε και στη δραση εκαναν περικοπες. Οι ηθοποιοι τελειως αγγουρια. Σε εικονα και ηχο εδωσε ρεστα. Σαν ταινια με σεναριο2/10 και σαν κλισε ταινια με εφε 8/10

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ΟΜΑΡ είναι μακράν στις 100 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών στο παγκόσμιο σινεμά.
Αληθινοί χαρακτήρες,αληθινή ιστορία.

Το ΟΜΑΡ είναι μακράν στις 100 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών στο παγκόσμιο σινεμά.
Αληθινοί χαρακτήρες,αληθινή ιστορία.

Θα προβληθεί μετά τον αγώνα σήμερα :)

Κυκλοφορεί αυτό; Δεν το βλέπω κάπου...
Για το Ομαρ λέω.

Εγώ το είδα, δεν ήταν άσχημο για μικρή παραγωγή, αλλά όχι και κάτι που να αφήσει εποχή...

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

The Wave

Ταινια με πολυ αγωνια κλιμακωνεται σιγα σιγα και ας ξερεις το αναποφεκτο. Οι ηθοποιοι πολυ καλοι στο ρολο τους οπως και η μουσικη και φωτογραφια. 7.5/10

Independence Day: Resurgence

Σιγουρα καλυτερη απο την παπαριτσα το Pacific Rim 2. Αρκετα easter eggs απο την πρωτη ταινια που δεν προσπαθει να φυγει καθολου απο το κλιμα. Τρομερα εφε πραγματικα αρκετα αστεια σημεια που δεν μπα να καιγεται ο κοσμος το αστειο θα το πεταξουν. Αμερικανια απο τις λιγες. 3/10 για το σεναριο και 9/10 για αυτο που ειναι. Δηλαδη μια Αμερικανια με εφε και χιουμορ.

Jumanji: Welcome to the Jungle​
Jumanji-Welcome-To-The-Jungle-Movie-Trailer-2017.jpg

[Να πω την αληθεια απο προχθες που το ειδα ακομα δεν ξερω αν μου αρεσε η οχι. Σιγουρα μου κακοφανηκε πολυ στην αρχη που ουδεμια σχεση ειχε με το παλιο. Το πρωτο 15λεπτο ηταν τερμα βαρετο. Μετα μολις πανε στην ζουγκλα αρχιζει να εχει καποιο ενδιαφερον. Ειχε τις στιγμες του αστειες και συγκινητικες αλλα πιστευω οτι δευτερη φορα δεν βλεπετε. Ενω το πρωτο το βλεπω ανετα ξανα και ξανα 22 χρονια τωρα. Αν δεν επαιζαν αυτοι που επαιζαν απλα θα το προσπερνουσαμε αλλα οι 4 κεντρικοι ηθοποιοι επαιζαν εξαιρετικα καλα ακομα και το αγγουρι ο Dwayne. Θα της βαλω ενα 6 στα 10 ισως για αξιζει για 7 λιαν επιεικως αλλα το 6 ταιριαζει καλυτερα γιατι μιλαμε για Jumani και σιγουρα περιμεναμε περισσοτερα πραγματα. Για τους σημερινους teenager ειναι λουκουμι. Για τους teenager του 2000 οχι.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by a moderator:

Terminal

https://g.co/kgs/VJzB2Q

Στο IMDB δίνουν 5.2
Φαντάζομαι οι ίδιοι άνθρωποι θα έβαζαν 4.9 στο Fight Club...
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας!?

Ένα σας λέω: τί θα μπορούσε να είναι καλύτερο από μία Margot Robbie ?...

Terminal

https://g.co/kgs/VJzB2Q

Στο IMDB δίνουν 5.2
Φαντάζομαι οι ίδιοι άνθρωποι θα έβαζαν 4.9 στο Fight Club...
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας!?

Ένα σας λέω: τί θα μπορούσε να είναι καλύτερο από μία Margot Robbie ?...

ναι αλλα δεν καταλαβα αν σ αρεσε η Οχι
εσυ που το ειδες του δινεις πανω απο 5 η κατω

Του αρεσε πολυ,η ατμοσφαιρα κομικ νεονουαρ και η Μαργκοτ ειναι χαρμα οφθαλμων αλλα η ακαταπαυστη φλυαρια χωρις περιεχομενο αλλα και το φιναλε που πρεπει να τα εξηγησει ολα την χαλαει πολυ την ταινια.

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

το πρώτο μισάωρο του Full Μetal Jacket ξεκινάει με πολύ δυνατές ατάκες, μετά καταλήγει απλά μια κακή ταινία.

στο πρώτο μισάωρο του M*A*S*H, αναρωτίεσαι μήπως βάλεις κάτι άλλο.. ομως γίνεται συνεχώς και καλύτερο..
μόνο ο αγώνας στο τέλος κρατάει λίγο παραπάνω.

Απολαυστικά αντιφατική και καυστική.
Ζωή, έρωτας, χίουμορ, καψώνια, φιλίες που ξεπηδούν και ωριμάζουν μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες.
Ακόμα και οι τίτλοι τέλους (οπου αδίκως τους περιφρονούν οι θεατές και τους υπονομεύουν κάποιες φορές οι δημιουργοί) μας δίνονται με περίτεχνο τρόπο.

8/10

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ναι αλλα δεν καταλαβα αν σ αρεσε η Οχι
εσυ που το ειδες του δινεις πανω απο 5 η κατω
9

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

το πρώτο μισάωρο του Full Μetal Jacket ξεκινάει με πολύ δυνατές ατάκες, μετά καταλήγει απλά μια κακή ταινία.

ναι ...αλλα δεν μας λες γιατι το full metal jacket ειναι μια κακη ταινια ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

ναι ...αλλα δεν μας λες γιατι το full metal jacket ειναι μια κακη ταινια ?
Βάλε μέτρια για να μην το εξηγώ.

Αλλά αφού είμαστε στην εποχή του Αριστοτέλη οπου όλα πρέπει να εξηγούνται...

Πέρα από το ότι είναι αμερικανια με την κακή έννοια και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον προς την αισθητική της (προσωπική γνώμη πάντα) ειναι ακίνδυνη και ανώδυνη για ένα τόσο δυνατό θέμα.

ενδιαφέρον έχει μόνο το πρώτο μέρος. Συμφωνώ και με τον Ραφαηλιδη οπου αναφέρει ότι "φτάνει" μόνο μέχρι τον λοχαγό.

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

MV5BZWU5MjMxYmMtYzY2NS00MDU1LWIwMzAtMzIwYjY5NDIxZjZkXkEyXkFqcGdeQXVyMjM4NTM5NDY@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Beirut (2018)

Απο τις φορες που νομιζεις οτι μια ταινια φτιαχτηκε αποκλειστικα για εσενα και για κανεναν αλλον στον κοσμο. Ενα τεραστιο μπραβο στον Tony Gilroy, σεναριογραφο, που εφτιαξε μια αρκετα πολυπλοκη ιστορια, αλλα δεν αφησε τον θεατη να χαθει μεσα στα περιστρεφομενα γραναζια της. Η Rosamund Pike παντα καλη, ο Jon Hamm αν και δεν ηταν κακος, προσωπικα δεν με επεισε. Υποτιθεται οτι παιζει εναν κατεστραμμενο ανθρωπο που δεν εχει τιποτα να χασει. Το κακο ειναι οτι ο Hamm ειναι δυσκολο να μοιαζει ατιμελητος οτι και να εχει κανει το department της γκαρνταρομπας και του make up. Καλος ηθοποιος αλλα οχι η καλυτερη επιλογη για αυτον τον ρολο. Ο Dean Norris αστειος με την περουκα και ο Whigham, για μια ακομα φορα, παιζει τον ρολο του ανθρωπου που ο θεατης "αγαπαει να μισει". Εξαιρετικοι οι ηθοποιοι που επαιζαν τους ισραηλινους και ενα ακομα μπραβο στον Gilroy που δεν πηρε θεση υπερ της μιας ή της αλλης (ή της αλλης ή της αλλης) πλευρας, αλλα εδειξε οτι στη μεση ανατολη (και σε πολλους αλλους τοπους) υπαρχουν πολλες διαφορετικες πλευρες που η καθεμια παλευει για το συμφερον της. Παντως δεν μπορω καν να θυμηθω απο ποτε εχω να δω ταινια, στην οποια οι ισραηλινοι δεν ειναι "καλοι".

Παντως δεν μπορω παρα να σκεφτω οτι με μερικες μικροαλλαγες στο καστ και στα χερια ενος πιο δυνατου σκηνοθετη η ταινια αυτη θα επαιρνε μια θεση στο πανθεον των κατασκοπευτικων. O Alfredson με ενα, κατα τη γνωμη μου, πιο αδυναμο και ρηχο σεναριο εκανε παπαδες στο Tinker Tailor Soldier Spy. Το πολυδιαφημισμενο και βραβευμενο Argo θεωρω οτι ειναι κατωτερο του Beirut.