Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

.

Αύριο, βγαίνει στις αίθουσες το Sicario 2: Soldado (review την Παρασκευή), που αποτελεί σίκουελ του Sicario (2015), του Ντενί Βιλνέβ.
υγ: εντός κειμένου, links που παραπέμπουν σε κριτικές για 5 ταινίες του Denis Villeneuve (Incendies / Enemy / Prisoners / Arrival / Blade Runner 2049)

Sicario

Sicario-Αντιγραφή-620x400.jpg

Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το 1 ήταν Η μπουρδολογια εκτός από τα 5 τελευταία λεπτά της ταινίας. Ελπίζω το 2 να είναι καλύτερο. Αν κρίνω από το τρέιλερ μοιάζει πολύ καλύτερο

Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Το 1 ήταν Η μπουρδολογια εκτός από τα 5 τελευταία λεπτά της ταινίας. Ελπίζω το 2 να είναι καλύτερο. Αν κρίνω από το τρέιλερ μοιάζει πολύ καλύτερο

Κορυφή ήταν το Sicario, ελπίζω σε κάτι ανάλογο στο 2.

Ευτυχώς που συμφωνείτε παιδιά!

Δεν είναι αναγκαίο. Καθένας έχει την άποψη του
Εδώ υπήρχαν άτομα που τους άρεσε το geostorm...χαχα

Last edited:

Jeune & jolie

Jeune_and_jolie.jpg

Πολυ καλη ταινια με μια υπεροχη πρωταγωνίστρια και ενα θεμα που υφίσταται στην πραγματικοτητα πολλες φορες.
Μου αρεσε αρκετα. 7.5/10

Last edited by a moderator:

Lucy > https://www.imdb.com/title/tt2872732/

Lucy-blog-scroll-image..jpg

Μεχρι τα 19/20 της διαρκειας της ταινιας, ειναι ενα κυνηγητο (με μερικες πολυ ευστοχες ατακες της "Lucy").
Στο τελευταιο 1/20 ... συναρπαζει με ολα οσα προβαλλει (και υποννοει). Η τελευταια ατακα ειναι καλη και απλη,
αλλα δεν μου αρεσε ως συμβουλη. Ετσι κι αλλιως γινεται αυτο που προτρεπει. Ειτε προς το καλυτερο, ειτε προς
το χειροτερο. Γιατι να το συμβουλεψει ?

Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Lucy > https://www.imdb.com/title/tt2872732/

Lucy-blog-scroll-image..jpg

Μεχρι τα 19/20 της διαρκειας της ταινιας, ειναι ενα κυνηγητο (με μερικες πολυ ευστοχες ατακες της "Lucy").
Στο τελευταιο 1/20 ... συναρπαζει με ολα οσα προβαλλει (και υποννοει). Η τελευταια ατακα ειναι καλη και απλη,
αλλα δεν μου αρεσε ως συμβουλη. Ετσι κι αλλιως γινεται αυτο που προτρεπει. Ειτε προς το καλυτερο, ειτε προς
το χειροτερο. Γιατι να το συμβουλεψει ?
Μου κάνει εντύπωση που σου είχε ξεφύγει τόσο καιρό! Αν και είναι λίγο γελοία, είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Γενικά το θέμα της εξέλιξης ενός είδους πάντα το βρίσκω ενδιαφέρον. Ακόμα θυμάμαι πόσο μεγάλη εντύπωση μου είχε κάνει η τελευταία σκηνή του τέλους του Babylon 5

Και εγώ νόμιζα Μάνο ότι την είχες δει..
δεν σου είχε ξεφύγει το θέμα..

https://avclub.gr/forum/showthread.php/118461-Lucy

Και εγώ και ο Χάρης είχαμε ψηφίσει Καλή.. :cool:

Την είχα δει κατά πρώτον λόγω Luc Besson..

κατά 2ον για την "αντίζηλο" της Charlize.. :p

Και εγώ νόμισα ότι την είχες δει..
δεν σου είχε ξεφύγει το θέμα..

https://avclub.gr/forum/showthread.php/118461-Lucy

Και εγώ και ο Χάρης είχαμε ψηφίσει Καλή.. :cool:
Όσο το σκέφτομαι μάλλον έπρεπε να είχα ψηφίσει πολύ καλή :)

BTW είχε πει ότι θα βγάλει και No.2 o Luc,
αλλά ακόμη δεν έχει κλείσει τίποτα..

https://www.imdb.com/title/tt4809774/

Περιμένω την Anna πρώτα..
Θυμάμαι ότι είχε πάει καλά και εμπορικά και για αυτό τους είχε ανοίξει η όρεξη για sequel.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Cardinal (Season 1)

4090_cardinal-lrg.jpg

Θα ελεγα οτι προκειται για διαμαντακι απο αυτα που ειναι το Happy Valley και το Utopia. Σειρες που δεν ειναι τοσο διαδεδομενες στο ευρυ κοινο και πανε χαμενες αναμεσα σε ολη τη σαβουρα που κυκλοφορει. Καναδικη παραγωγη 6 επεισοδιων χωρις να κανει κοιλια και καθε επεισοδιο ειναι εξαιρετικο. Η ατμοσφαιρα μοναδικη στον χιονισμενο Καναδα και το διδυμο δενει αψογα. Ξεκινησα δευτερη σεζον χθες γυριστηκε καλοκαιρι οποτε παει το χιονι και εχουμε ενα καταπρασινο υποβαθρο επισης πανεμορφο στην ιδια περιοχη. Μολις την τελειωσω θα γινει review και για την δευτερη σεζον.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

Μου κάνει εντύπωση που σου είχε ξεφύγει τόσο καιρό! Αν και είναι λίγο γελοία, είναι από τις αγαπημένες μου ταινίες. Γενικά το θέμα της εξέλιξης ενός είδους πάντα το βρίσκω ενδιαφέρον. Ακόμα θυμάμαι πόσο μεγάλη εντύπωση μου είχε κάνει η τελευταία σκηνή του τέλους του Babylon 5

:worshippy:
Eννοεις βεβαια την τελευταια σκηνη της προτελευταιας σεζον (της 4ης)...
Εκει δειχνει κατι αντιστοιχο.
Δεν το συνεχιζω για να μην κανω spoilers σε οποιον τυχερο προκειται να το δει για πρωτη φορα!

Όσο το σκέφτομαι μάλλον έπρεπε να είχα ψηφίσει πολύ καλή :)

Νομιζα οτι ειχα ψηφησει "πολυ καλη" αλλα τελικα δεν ειχα ψηφησει καθολου, απλα ειχα κανει αναφορα εδω στο νημα οτι την βρηκα πολυ καλη και με δυο επιπεδα αναγνωσης.
Με το πρωτο το "απλο" ειναι απλα καλη, σαν ταινια ΣιΦι.
Με το δευτερο ομως γινεται πολυ καλη σαν ταινια Μεταφυσικης (με την φιλοσοφικη εννοια και οχι την συνηθως χρησιμοποιουμενη στην Ελλαδα προς χαρακτηρισμο του παραφυσικου) που ασχιλειται με το προβλημα της εισχορησης και της αναπτυξης του κακου.

Δεν ξερω πως ο Μπεσσον που ειναι μετριας ιδιοφυιας βρηκε τετοιο θεμα και το εκτιμησε, αλλα σιγουρα εχει βοηθους, γραμματεις και φαρισαιους τριγυρω του που κατι του σφυριξαν στ'αυτι.
Και τα κονομησε επιπλεον (ως συνηθως).
Και μπραβο του τελικα.

ΥΓ: Οποτε τωρα που βρηκα το νημα ψηφησα κι'ολας ;)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?

:worshippy:
Eννοεις βεβαια την τελευταια σκηνη της προτελευταιας σεζον (της 4ης)...
Εκει δειχνει κατι αντιστοιχο.
Δεν το συνεχιζω για να μην κανω spoilers σε οποιον τυχερο προκειται να το δει για πρωτη φορα!

εχεις απολυτο δικιο! πηγα σε wiki και βρηκα τα επεισοδια. Αναφερομαι βεβαιως στο "The deconstruction of falling stars" season 4 finale, το οποιο εχει μεινει ανεξιτηλα χαραγμενο στη μνημη μου ως μια απο τις καλυτερες ιδεες scifi που εχω δει αποτυπωμενες σε οθονη. Η τελευταια σκηνη πραγματικα σε στοιχειωνει και σκεφτεσαι "θα φτασουμε ποτε εκει ως ειδος;"