Απάντηση: Ποιά Ταινία Μόλις Είδατε?
All this money...i guess i could buy everything except...time...
:worshippy:
![]()
Πατρις Θρησκεια Οικογενεια
Το σωστο τρολαρισμα απαιτει πανω απ'ολα γνωση του αντικειμενου για το οποιο τρολλαρεις....
Αλλιως ειναι κατι αλλο που δεν θα το πω γιατι δεν μου φταινε σε τιποτα οι διαχειριστες.
Πατρις Θρησκεια Οικογενεια
The Rider (2017)
ομοιώτητα όχι μονο στο πρόσωπο, αλλα και πλήρη ταύτιση rider με άλογο.
ο Brady επιλέγει να ειναι rider της ζωής και όλων αυτών που έχουν ανάγκη.
8+/10
Φιλος κολλητος,του μπατζανακη,του δευτερου ξαδερφου του χασαπη που ψωνιζει ο περιπτερας που παιρνει τσιγαρα ο κολλητος του μαναβη που αγοραζει μπροκολα η πεθερα μου,ο οποιος ειναι μεγαλος αλογομουρης και εχει χτισει το μισο ιπποδρομο,ειδε την ταινια,αλλα δεν ξερω αν εχει ιδεα απο σινεμα.
Ξερει απο άλογα ομως και μου ειπε οτι η ταινια στερειται ρεαλισμου εστιαζοντας κυριως στον ανυπαρκτο ρεαλισμο της με αφορμη το κακο κουρεμα το αλογου,γιατι του κοβει αεροδυναμικη δυσκολευοντας το στο βιραζ.Γκανιαν δε θα το ριχνε με τιποτα,αντε το πολυ πλασε.
Κοινως μουλαρι ο Αστραχαν.
Εγω βεβαια δεν την εχω δει,κατι imdb και σαπιες ντοματες δεν τα πιστευω γιατι εχουν βγαλει αριστουργηματα μεχρι και Τρανσφορμερς.
Αυτα τα λεω περισσοτερο για να προφυλαξω το κοινο που δεν βλεπει παραπερα,μην παει και πατησει καμια σβουνια και φαει τα μουτρα του...
Φιλος κολλητος,του μπατζανακη,του δευτερου ξαδερφου του χασαπη που ψωνιζει ο περιπτερας που παιρνει τσιγαρα ο κολλητος του μαναβη που αγοραζει μπροκολα η πεθερα μου,ο οποιος ειναι μεγαλος αλογομουρης και εχει χτισει το μισο ιπποδρομο,ειδε την ταινια,αλλα δεν ξερω αν εχει ιδεα απο σινεμα.
Ξερει απο άλογα ομως και μου ειπε οτι η ταινια στερειται ρεαλισμου εστιαζοντας κυριως στον ανυπαρκτο ρεαλισμο της με αφορμη το κακο κουρεμα το αλογου,γιατι του κοβει αεροδυναμικη δυσκολευοντας το στο βιραζ.Γκανιαν δε θα το ριχνε με τιποτα,αντε το πολυ πλασε.
Εγω βεβαια δεν την εχω δει,κατι imdb και σαπιες ντοματες δεν τα πιστευω γιατι εχουν βγαλει αριστουργηματα μεχρι και Τρανσφορμερς.
Αυτα τα λεω περισσοτερο για να προφυλαξω το κοινο που δεν βλεπει παραπερα,μην παει και πατησει καμια σβουνια και φαει τα μουτρα του...
Tο αδιαμφισβήτητο β και συνάμα γοητευτικό β γνώρισμα της Κέλι Ράιχαρτ είναι πως κατέχει όσο λίγοι να χειρίζεται την κάμερα. Όσοι δεν βρίσκουν ελκυστικά τα έργα της θα σου πουν πως την χειρίζεται μόνο για να φιλμάρει κι όχι για να αφηγείται ιστορίες. Ίσως γι αυτή την αίσθηση να ευθύνεται το μικρο-μηκάδικο παρελθόν της και οι ρίζες του που την ακολουθούν. Όταν επιχειρείς να συνθέσεις ένα φιλμ στο οποίο (επιφανειακά) δεν συμβαίνουν παρά ελάχιστα πράγματα, όπου οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, παλεύουν, νιώθουν απογοήτευση και καμία εμφανής λύση δεν προκρίνεται β κάτι σαν αντανάκλαση του αληθινού κόσμου β δύο τινά θα συμβούν.
Ή δεν είσαι η Ράιχαρτ, οπότε το κοινό εγκαταλείπει την αίθουσα μετά το ακαδημαϊκό 20λεπτο (διότι δεν δύνασαι να αναδείξεις και να διαχειριστείς τέτοια στοιχεία, οπότε τζάμπα ασχολείσαι με το σινεμά της καθημερινότητας) ή είσαι η Ράιχαρτ και ιδού : το υλικό σου βρίσκεται εκεί έξω και σε περιμένει. Στις κυοφορούμενες παύσεις. Στα εύγλωττα, εκφραστικά βλέμματα. Στις αμήχανες, κουρασμένες φιγούρες που στέκουν η μία απέναντι στην άλλη. Στα σιωπηλά οδοιπορικά προς και από τη δουλειά. Σε κείνα τα απειροελάχιστα δευτερόλεπτα τρόμου που η πραγματικότητα σε παγώνει. Αυτές είναι οι στιγμές στις οποίες ένας στωικός, υπομονετικός κινηματογραφιστής β όπως η Ράιχαρτ β κατορθώνει να λάμψει, και στο «Certain Women» το κάνει και με το παραπάνω. Αθόρυβες, μελαγχολικές ιστορίες, αραιοί (αλλά ουσιαστικοί) διάλογοι, σκηνικά και τοπία ολοζώντανα.
http://cinedogs.gr/reviews/certain-women/#sthash.abP9BlrP.dpbs
Transformers: The Last Knight (2017)
Metascore: 27
Transformers (2007)
Metascore: 61
Transformers: Age of Extinction (2014)
Metascore: 32
Transformers: Dark of the Moon (2011)
Metascore: 42
Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Metascore: 35
Φοβερο κοριτσι...
Το φιλμ δεν λεει, αλλα η Αλισια ειναι καταπληκτικη και πραγματικα γυμνασμενη. Μονο για παρτυ της το ειδα.
Ενταξει να μην ειμαι αδικος... η πρωτη φαση του φιλμ με τους "αγωνες της αλεπους" με τα ποδηλατα ηταν ωραια και εδινε ενα καποιο "ανθρωπινο" συστατικο.
Η μετα στο κυνηγητο στο αποανατολιτικο λιμανι.
Αλλα ενταξει μεχρι εκει. Το βλεπεις μια, αλλα δεν σκεφτεσαι να το ξαναδεις.
θα με πνίξεις!
γιατι ?
εγω τους μισω τους gay γι αυτο το ειπα ....
Η Alicia έχει μέλλον είναι αρκετά καλή και στο ex machina ο καλύτερος ρόλος της μέχρι σήμερα. Το tomb raider είχε τα καλά του σημεία προς το τέλος βαρέθηκα. Από τους αγώνες και το κυνηγητό πήγαμε στον καταρράκτη στο ποτάμι με το αεροπλάνο και στα βράχια στο βουνο που έκανε την ανάβαση να μοιάζει με παιχνιδάκι που οκ όπως τα παιχνίδια πάντα έκανε τέτοια η Lara απλά ρεαλιστικά δεν τα λες. Μια θέαση την αξίζει για ενα χαλαρό 2ωρακι.
Και βεβαια να το θυμισουμε για οποιον δεν το εχει δει....το ΕΧ MACHINA ειναι ενα εξαιρετικο φιλμ Επιστημονικης Φαντασιας, απο τα καλυτερα της τελευταιας εποχης και με αρκετη υλη για στοχασμο.
Βεβαια η Αλισια που ηταν θεϊκη σαν μηχανικη νυμφη, στηριζοταν απο ενα καταπληκτικο παρτεναιρ, τον Οσκαρ Ιζαακ. Που πρεπει να συνεσφερε πολλα στην χιπστερια της γεννεαδας οπως εχει εξελιχθει, με αυτον τον ρολο, μαζι με αλλους βεβαια μουσατους με πρωτο αρχικο και κυριο τον Ραγκμπυμαν Σεμπαστιεν Σσαμπαλ.
Οσοι αγαπατε την Σι Φι (με σκεψη) προσελθετε.
![]()
Τωρα που ειπα ΣιΦι...
Προχτες την εκανα παλι την μλκια... ναι ειμαι μαζωχιστης το ξερω...
Ειδα για τριτη φορα το "Πεμπτο στοιχειο"... για να διαπιστωσω αν ειναι παντα τοσο ηλιθιο και γελοιο...
Ειπα μηπως δεν προσεξα κατι, (το ειχα ξεχασει κιολας και τοσο το καλυτερο)... μηπως κατι αλαξε και ημουν κουρασμενος η απροσεχτος...
Μπααα... χειροτερο ακομα απο καθε αλλη φορα το βρηκα. Το ειδα εως το τελος ομως απο περιεργεια να δω μεχρι που φτανει η βλακεια ενος σκηνοθετη, μιας παραγωγης, μια επιλογης ηθοποιου και ποσο ισχυρο ειναι το μαρκετινγκ....
![]()
Αψηφηστε το, αποφυγετε το, αγνοηστε το.
ουτε καν γελιο δεν βγαζει. Κριμα για τον Μπρους Γουιλις που εκανε τετοια επιλογη.
Παρακαλώ κάθε αναφορά στο ex machina να περιλαμβάνει και το αλατοπιπερο της ταινίας, την sonoya mizuno.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.