Anna https://www.imdb.com/title/tt7456310/
Την είδα για προφανείς λόγους ο
Δεν περίμενα τόσο τραγική μπαρούφα...
Πραγματικά, αν δεν την πηδ@ει αυτή ο Μπεσον, ειλικρινά απορώ γιατί τη γύρισε την ταινία
Η κοπέλα είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών αλλά είναι τόσο μα τόσο αγγούρι...
Anyway, μετά το πρώτο δεκάλεπτο γελάγαμε με την κατάσταση όποτε απλά δεν το κλείσαμε.
Εικόνα (4Κ δισκάκι) πολύ καλή και ήχος (Atmos) εξαιρετικός.
Για μιά στιγμή νόμιζα πως έβλεπα τη Τζούλια Νόβα........
ακριβως στα τρια πηδηματα μια ταινια δωρο..
αλλα ο μπενσον σχεδον ολο τετοιες ταινιες δεν κανει?
πολλα φρουφρου και αρωματα και απο τηγανιτα τιποτα
κινηματογραφιστης καλος αλλα οχι σκηνοθετης..
.
Προσωπικά θεωρώ το atomic blonde κλάσεις ανώτερο. Εκεί έγινε δουλειά τόσο από την πρωταγωνίστρια όσο και από σκηνοθέτη για να έχουμε ωραίες και σχετικά αληθοφανείς σκηνές δράσεις.Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ την βρήκα ταινία επίπεδου Atomic blonde και Red Sparrow. Αν σου αρεσουν αυτου του ειδους ταινιες, θα σου αρεσει και αυτη. Και νομιζω αδικο το κραξιμο στο κοριτσακι, μια χαρα πηγε στον ρολο της.
Ασε που ηταν διαστημικη απο ολες τις αποψεις.
Προσωπικά θεωρώ το atomic blonde κλάσεις ανώτερο. Εκεί έγινε δουλειά τόσο από την πρωταγωνίστρια όσο και από σκηνοθέτη για να έχουμε ωραίες και σχετικά αληθοφανείς σκηνές δράσεις.
Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ την βρήκα ταινία επίπεδου Atomic blonde και Red Sparrow. Αν σου αρεσουν αυτου του ειδους ταινιες, θα σου αρεσει και αυτη. Και νομιζω αδικο το κραξιμο στο κοριτσακι, μια χαρα πηγε στον ρολο της.
Ασε που ηταν διαστημικη απο ολες τις αποψεις.
Και τα 2 ηταν πολυ μετρια αλλα τουλαχιστον ειχαν πρωταγωνιστριες που απλα ειναι ηθοποιοι.
Και σε επιπεδο σκηνοθεσιας κλπ παντως ηταν επισης πολυ καλύτερα.
Περι ορεξεως φυσικα...
Και τα 2 ηταν πολυ μετρια αλλα τουλαχιστον ειχαν πρωταγωνιστριες που απλα ειναι ηθοποιοι.
Και σε επιπεδο σκηνοθεσιας κλπ παντως ηταν επισης πολυ καλύτερα.
Περι ορεξεως φυσικα...
Προσωπικά θεωρώ το atomic blonde κλάσεις ανώτερο. Εκεί έγινε δουλειά τόσο από την πρωταγωνίστρια όσο και από σκηνοθέτη για να έχουμε ωραίες και σχετικά αληθοφανείς σκηνές δράσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.