Οι παλαιότεροι εδώ μέσα, είχαμε συμφωνήσει ότι ο καλύτερος τρόπος να αποφεύγονται αχρείαστες εντάσεις είναι να γράφουμε για αυτά που μας άρεσαν και θεωρούμε ότι αξίζουν 2-3 κουβέντες.
Αντίθετα, να αποφεύγουμε να γράφουμε για πράγματα που δεν μας άρεσαν, ούτε σαν απάντηση σε κάποιον που έχει αντιθετη γνώμη, καθώς η σχετική συζήτηση είναι βέβαιο ότι θα καταλήξει πικρόχολη...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και πράγματι, τι έννοια έχει να γράψω για μια ταινία που δεν μου άρεσε ή ένα δίσκο που θεωρώ για πέταμα....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ε ας μην του κανουμε το χατηρι.
The Lighthouse
Δε με ενθουσίασε. Ωραία η φωτογραφία, που σε κάποιες στιγμές θύμιζε παλιές φωτογραφίες του 19ου αιώνα, εξαιρετικές οι ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών, καταπληκτική η ατμόσφαιρα-ιδιαίτερη μνεία απαιτεί το sound stage, απλά τέλειο.
αλλά...
η ιστορία δεν πάει πουθενά, δε βγαίνει νόημα και ούτε αρκεί η ατμόσφαιρα για να κρατήσει το ενδιαφέρον του θεατή (τουλάχιστον το δικό μου). Καμία σχέση με το εκπληκτικό The Witch του ίδιου δημιουργού.
Το αποφευγω όσο μπορώ, μου χαλάει τη μαγεία του σινεμά. Ούτε making of βλέπω, ούτε συνεντεύξεις, τίποτα πέρα από το τρέιλερ.Να κάνετε και λίγο έρευνα στο Youtube έχει πως γυρίστηκε η ταινία, εμείς πολλές φορές κάνουμε το εξής πριν ή μετά κοιτάμε και πολλά σχετικά με μια ταινία, είναι ωραία να βλέπεις πως ποτε τι αλλα πραγματα υπήρχαν τότε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.