Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Poltergeist III[1988]
MV5-BNj-Zj-MWMw-ZTEt-Zj-Fj-Ny00-M2-Y1-LWJm-MWYt-Nj-Fj-Zj-Ji-NGNi-Yzc1-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MTQx-Nz-Mz-NDI-V1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0095889/?ref_=nv_sr_srsg_0

Σε καλυτερη μοιρα απο το δευτερο εχουμε την Καρολ Ανν μαζι με την Τανγκινα απο τα πρωτα 2 μαζι με τους θειους του κοριτσιου. Το υποβαθρο μας θα ειναι ενα τεραστιο ξενοδοχειο που εκει θα γινει ολο το παιχνιδι με τα πνευματα. Μου αρεσαν τα παιχνιδια με τους καθρεφτες ειχε ενα αρκετα καλο pace και δεν θα βαρεθειτε οπως το δευτερο. Δυστυχως το μικρο κοριτσακι απεβιωσε στην πραγματικη ζωη πριν να κλεισουν οριστικα την ταινια και την τελειωσαν καπως αποτομα. Πολυ καλη η σκηνη με το παγωμενο γκαραζ με τα αμαξια. 5.7/10

Poltergeist[2015][Extended Cut]
MV5-BMj-I2-NDM1-Nzc3-Ml5-BMl5-Ban-Bn-Xk-Ft-ZTgw-Njcy-OTIx-NTE-V1-SY1000-SX675-AL.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1029360/?ref_=tt_sims_tt

Καθαρο remake της πρωτης ταινιας με γνωστους ηθοποιους και ενα αρκετα πιο εκμοντερνισμενο στυλ για να ειναι στα μετρα της εποχης. Μου αρεσε η ατμοσφαιρα και ειδικα στον κοσμο της αλλης διαστασης εγινε πολυ καλη δουλεια κατι που δεν μπορουσε να γινει στις παλιες ταινιες με την τεχνολογια της τοτε εποχης. Δεν καταφερνει ομως να διαφοροποιηθει και παραμενει υποσκιασμενη απο την πρωτη ταινια. Σαν αυτονομη ταινια στεκεται ανετα στο horror/thriller genre. 5.8/10

V/H/S Viral[2014]
MV5-BMTk0-MDQ5-Nj-I5-Nl5-BMl5-Ban-Bn-Xk-Ft-ZTgw-Mj-A1-MTY3-Mj-E-V1-SY1000-SX675-AL.jpg

https://www.imdb.com/title/tt3704538/?ref_=nv_sr_srsg_0

Κατωτερη των πρωτων 2 με μια πολυ κακη κεντρικη ιστορια χωρις νοημα. Η πρωτη επιμερους ιστορια με την καπα του χουντινι επισης δεν πειθει η δευτερη με τα 2 παραλληλα συμπαντα ηταν αξιολογη και θα μπορουσαν να βγαλουν μια ταινια αποκλειστικα με το lore της και η τριτη μετρια πραγματα με κατι πιτσιρικαδες να πηγαινουν στο Μεξικο να γυρισουν φιλμ κανοντας σκι να πεφτουν πανω σε κατι σαν αιρεση με ζωντανους σκελετους και να παιζουν ξυλο. Μονο η δευτερη ιστορια αξιζε με το ολο μυστηριο. Γενικως το δευτερο VHS προτεινετε και αν σας αρεσει δειτε και τα αλλα 2. 5/10

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αδελφέ King, κάθεσαι και βλέπεις όλες αυτά τα sequels μόνον και μόνον για να σχηματίσεις άποψη ? εννοώ, ότι μυρίζει από μακρυά μούφα η υπόθεση ... είναι δεκάδες καλές ταινίες που περιμένουν εκεί έξω ...

https://www.imdb.com/title/tt8613070/

Portrait of a lady on fire

Εξαιρετικό.

Δικαιολογημένη η υψηλή βαθμολογία του.

αυτη παντως δεν ηταν σιγουρα μια απο αυτες,
απορω τι του βρηκες, 1 ωρα και κατι (γιατι ενταξει, επαιξε FF μετα, δεν παλευοταν αλλο..) χαμενη απ την ζωη μου,
απ τις χειροτερες ταινιες που εχω δει πραγματικα,
κι εχω δει παρα πολλες

αυτη παντως δεν ηταν σιγουρα μια απο αυτες,
απορω τι του βρηκες, 1 ωρα και κατι (γιατι ενταξει, επαιξε FF μετα, δεν παλευοταν αλλο..) χαμενη απ την ζωη μου,
απ τις χειροτερες ταινιες που εχω δει πραγματικα,
κι εχω δει παρα πολλες

Αδελφέ, de gustibus non est disputandum, που λένε και στο χωριό μου ...

Επίσης, με τον king 2009 συμπίπτουμε σε πολλά, όπερ και έλαβα την πρωτοβουλία να τον ρωτήσω ...

Εκει που δεν ειχα τι να δω ειδα ενα Σταρ Τρεκ...απο αυτα τα τελευταια.

Μεγαλη μαπα το καρπουζι....

οι εξωγηινοι σαν να ειχαν παρει απο αποκριατικες μουτσουνες,
Το κορυφωμα ενας στην ομαδα των μηχανικων με ενα τεραστειο αποκριατικο πλαστικο κεφαλι και χερια... ουτε ταινια B.

Οποτε σε καποια φαση λυπηθηκα τον χρονο μου το εκλεισα και εβαλα ειδησεις...

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Αδελφέ King, κάθεσαι και βλέπεις όλες αυτά τα sequels μόνον και μόνον για να σχηματίσεις άποψη ? εννοώ, ότι μυρίζει από μακρυά μούφα η υπόθεση ... είναι δεκάδες καλές ταινίες που περιμένουν εκεί έξω ...

Γενικα οταν πιανω ενα franchise θελω να το τελειωσω για να εχω σφαιρικη αποψη δεν διαβαζω υποθεση οταν βλεπω μια ταινια ουτε trailer ποτε δεν βλεπω. Εχω αφησει πολλες παντως απο παλια εξαιρετικες που δεν εχω δει και τις εχω στο προγραμμα.

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Επίσης, με τον king 2009 συμπίπτουμε σε πολλά, όπερ και έλαβα την πρωτοβουλία να τον ρωτήσω ...

Καλα και εκανες και ρωτησες φιλε μου τοσα χρονια μελη στο forum αυτο ελειπε να μην υπαρχει και καποια οικειότητα σε τετοια θεματα.

Below-Movie-2002-3.jpg

Το Below είναι μία τίμια ταινία μυστηρίου του Β Παγκοσμίου Πολέμου,
όπου οι ναύτες του και λίγοι διασωθέντες,
αντιμετωπίζουν ένα μυστήριο απόκοσμων ήχων και συμπτώσεων,
στον χρόνο που διώκονται από Γερμανικά αντιτορπιλικά.
Βλέπεται ευχάριστα, αλλά το γεγονός ότι γυρίστηκε σε ένα πραγματικό υποβρύχιο
της εποχής, χωρίς την ασάφεια των CGI γραφικών κάνει τις εικόνες του ελκυστικές..

Κόκο : 9.8 ( για να μην ξεχνιόμαστε, και για να το δει κανείς που του ξέφυγε).

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπέροχο.. Το είδα με τις μικρές.
Thanks

Και επειδή αναφέρθηκαν παραπάνω οι τελευταίες ταινίες star trek και επειδή βλέπω πως κάποιοι αναζητούν παλιότερες ταινιες, το τελευταίο καιρό ( και όχι μόνο χτες) βλέπω ταινίες από περασμένες δεκαετίες.
Μία από αυτές το Star trek First contact 1996.
Από τις καλύτερες της σειράς, ένα απολαυστικό δίωρο που δεν καταλαβαίνεις πως περνά.

The Mule[2018]
MV5-BMTc1-OTc5-Nz-A4-OF5-BMl5-Ban-Bn-Xk-Ft-ZTgw-OTAz-Mz-E2-Nj-M-V1-SY1000-CR0-0-674-1000-AL.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7959026/?ref_=nv_sr_srsg_0

Ο ανυπέρβλητος Clint Eastwood στα 88 του χρονια συνεχιζει να παραδιδει μαθηματα ζωης μεσω των ταινιων που κανει. Σκηνοθετης αλλα και πρωταγωνιστης δινει μια πολυ καλη ερμηνεια συνδιαζει εξαιρετικα το ποιοτικο δραμα με νοημα με το εγκλημα στο μεξικανικο καρτελ. Η ταινια προσφερει μια οικειοτητα μια ζεστασια αναλογη του Gran Torino. Μπραβο στον Eastwood και ελπιζω να δουμε ακομα μια ταινια με τον ιδιο πρωταγωνιστη μιας και ως σκηνοθετη πιστευω θα τον απολαυσουμε σε αρκετες ακομα ταινιες. 7.6/10

The Gentlemen[2019]
unnamed.jpg

https://www.imdb.com/title/tt8367814/?ref_=nv_sr_srsg_0

Ο Guy Ritchie επιστρέφει με μια αλα snatch ταινια στο ιδιο μοτιβο που μας εχει συνηθισει αλλα για μενα δεν πλησιαζει σε καμια περιπτωση ουτε lock stock ουτε snatch. Γρηγορος ρυθμος με πολλες εναλλαγες στις σκηνες με τα γνωστα κολπα του Ritchie η πλοκη ξεδιαλυνεται οσο πλησιαζουμε προς το τελος η οποια ειναι αρκετα ξεκαθαρη μολις μπουν ολα τα κομματια του puzzle εκει που πρεπει. McConaughey/Farrell/Grant κλεβουν την παρασταση με τον Hunnam να ακολουθει. Θα ηθελα περισσοτερες WTF στιγμες και πιο ποιοτικο χιουμορ. Αρκετοι διαλογοι μου φανηκαν προχειροι. Στο συνολο της μια ευχαριστη ταινια που ειχε προοπτικες για κατι πολυ καλυτερο. 7.4/10

A Man Called Ove[2015]
MV5-BMDZl-Yj-Bk-ZWYt-Mm-Uy-ZS00-Zm-Fm-LThl-MGQt-Yjdi-Mz-Fl-NDkx-Nj-Zh-L2lt-YWdl-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-NDU0-Nj-My-NTQ-V1-SY1000.jpg

https://www.imdb.com/title/tt4080728/?ref_=nv_sr_srsg_0

Μια βαθια αληθινη ταινια απο Σουηδια που παραδιδει μαθηματα ζωης. Ανθρωπινη σκληρη αλλα και με ιδιαιτερο χιουμορ η ταινια εχει την δικη της αισθητικη και χαρακτηρα. Ομορφη φωτογραφια μαζι με την μουσικη υποκρουση ολοκληρωνουν την ταινια. Τελειωνει και νιωθεις αυτο το γλυκο συναισθημα που λιγες ταινιες κατεφερνουν να βγαλουν προς τον θεατη. Μην την χασετε. 8/10

Wonderland_Panel5_1Sheet_566_v4.jpg

Λοιπον την σνομπαρα αυτην την ταινια αλλα τελικα δεν ηταν καθολου κακη.

Παρα πολυ ωραιο καστ, εξαιρετικα ταιριαστο διδυμο πρωταγωνιστων παροτι δεν του φαινεται.....μια χαρα αρχη σειρας ταινιων με τους δυο τους θα ηταν αυτη λεω εγω με τιτλο Spenser and Hawk

ega00485_Origional-800x800.jpg

Από την άκρη της πόλης (1998) του Κ. Γιάνναρη.

Ταινία που αφηγείται τις περιπέτειες νεαρών Ρωσωπόντιων που ζούν (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στην άκρη της πόλης.

Στα όρια της παραβατικότητας και με ερασιτέχνες ηθοποιούς (πλην ελαχίστων) ακροβατούν σε μια κοινωνία που απ την μια τους θεωρεί "ξένους" και απ την άλλη "εν δυνάμει Ελληνες"

Η αφήσηση του Γιάνναρη είναι μη γραμμική,ωμή και ρεαλιστική.Και η ερμηνείες που αποσπά,άκρως πειστικές.

Ναρκωτικά,βίζιτες,πορνεία,trafficking, όλα μαζί σε φόντο μιαν Αθήνα που "άνθιζε"

Τι γίνεται όμως όταν ερωτεύεσαι αυτόν που εκμεταλλεύεσαι??

Ομολογώ οτι εκτός του οτι είναι από τις αγαπημένες ελληνικές του σύγχρονου σινεμά,με γέμισε με νοσταλγία.

Η Ομόνοια ένα απέραντο εργοτάξιο, το Νέον στέκι για καφέ, φαγητό,ραντεβού,τα χιλιάρικα,τα -σπάνια- δεκαχίλιαρα, το αεροδρόμιοα ακόμα στο Ελληνικό,μια εποχή που περίμενες πολά να έρθουν,γεμάτη όνειρα για επιβίωση,είχα την δουλειά μου,την ζωή μου ,του γονείς μου,τους φίλους μου.Αει σιχτιρ συγκινήθηκα..

Δείτε την οπωσδήποτε (η μουσική επίσηε του Λαούτη εξαιρετική,ειδικά στο τέλος)

Anna-And-The-Apocalypse-Final-Poster-Quad-600x450.jpg

Musical με ζόμπι και σπουδαστές, με καλές κριτικές γιατί είναι άρτιο τεχνικά,
αλλά του λείπει η σπίθα του Shaun of the dead, με το οποίο παρομοιάζεται.
Αδιάφορη Αμερικανιά τύπου Nickelodeon..

MV5BZjBkNzM1OGQtOThjNy00NmJjLWFkZGQtY2E4M2Q2MGI0MTIyXkEyXkFqcGdeQXVyNDQ0NjM4MA@@._V1_SY1000_CR006661000_AL_.jpg

Καναδική μεταφυσική ταινία low budget με θέμα την πνευματική κατοχή μίας εγκύου
που χάνει το μωρό της, από ένα κακόβουλο πνεύμα του γειτονικού σπιτιού.
Καλή ατμόσφαιρα και ηθοποιοί, δυστυχώς κλισεδιάζει,
και δεν προσφέρει κάτι που δεν έχουμε δει.
Το σενάριο χαμένη ευκαιρία, άξιζε να το έχουν γυρίσει Ισπανοί σκηνοθέτες!
Μέτρια..