Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

The Invisible Man[2020]
MV5-BZj-Fh-M2-I4-ZDYt-ZWMw-NC00-NTYz-LWE3-MDgt-Njgx-Ym-M3-ZWMx-Ym-Vm-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MTkx-Nj-Uy-NQ-V1-SY1000-CR0-0-63.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1051906/?ref_=nv_sr_srsg_0

Απολαυστικοτατο θριλερ μυστηριου ενα απο τα καλυτερα των τελευταιων χρονων. Πως μπορεις να παλεψεις κατι οταν δεν μπορεις να το δεις? Αυτο ειναι το concept της ταινιας και η διαχειρηση του οσο καλυτερη θα μπορουσε να ειναι. Η Moss ανεπαναληπτη στα υψηλα στανταρ που μας εχει συνηθισει και στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας ημουν με μια τρομερη αγωνια και ενταση οπως ακριβως η πρωταγωνιστρια μας. Ψυχοφθορο σε αρκετα σημεια και γενικως γουσταρα πολυ ενα 2ωρακι εκπληξη με ωραιο twist στο τελος χωρις να αφηνει ερωτηματα αν και προσπαθησε να το κανει για μια στιγμη. Μπραβο. 8/10

Εδώ έχουμε έναν συνδυασμό Αγκάθα Κρίστι και Ιντιάνα Τζόουνς.

Καλή η προσπάθεια αλλά δεν πετυχαίνει να είναι καλή σε κανένα από τα δύο.

Είχε όλα τα προσόντα αλλά κάτι έλειπε. Σενάριο; Σκηνοθεσία ; Ερμηνείες; Budget;

Φανταζομουν όλη την ώρα ότι αν την ίδια ταινία την είχαν γυρίσει οι γνωστοί συντελεστές των blockbusters θα είχαμε μια νέα θεματική δημιουργία εντυπωσιακή.

Δεν είναι τυχαίο το 6.2 στο IMDb.

Δεν είναι κακη. Απλά δεν νομίζω ότι την ξαναβλεπεις.

Αφήνει ξεκάθαρα πεδίο και για Νο.2

https://www.imdb.com/title/tt9010738/

MV5BZDc5MDhjZjAtNWIxMi00MWEyLThiNDQtODU0N2YwNWE0NzdiXkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMTYyMDAx._V1_.jpg

In Bruges[2008]
MV5-BMTUw-OGFi-M2-Qt-OWMx-YS00-Mj-U2-LThm-ZDMt-ZDM2-MWMz-Nzll-Njdh-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MTMx-ODk2-OTU-V1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0780536/?ref_=nv_sr_srsg_0

Μου θυμισε εντονα Snatch και Lock Stock ειδικα στους διαλογους και στην ενωση των διαφορετικων περιστατικων στη διαρκεια της. Ενας απολυτα ταιριαστος Colin Farrell στον ρολο του αρχαριου εκτελεστη με εξαιρετικη αγγλικη αισθηση του χιουμορ και 2 ακομα εκτελεστες[Gleeson/Fiennes] με ηθικη και συνειδηση. Η Μπριζ που ειναι το ονομα της ταινιας ειναι εκει που διαδραματιζεται το ολο εργο και δενει απολυτα με την μουνταδα του σεναριου. Το τελος περιεργο και αντισυμβατικο ξεφευγει τελειως απο τα κλασικα κλισε και σιγουρα δεν θα αρεσει σε καποιους. Η πανεμορφη Clémence Poésy ξεχωριζει σαν το μελι μεσα στο γαλα. Αξιζει να την δειτε ειναι τοσο ιδιαιτερη με τη δικη της μοναδικη αισθητικη και χιουμορ που σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητη. 7.7/10

Νομίζω οτι η βαθμολογία την αδικεί την ταινία.

Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Ποια βαθμολογια ?

Ουτε την βαθμολογια του imdb δεν ειναι να συλλογιζεσαι.

Συμφωνω απολυτα!!
Υπεροχη!

Οσον αφορα στην άλλη που αναφέρεται ο King, το The invisible Man δεν μου αρεσε καθολου. Χαλια...

Το bruges για αυτό που θέλει να είναι το 7.7 είναι μια πολύ καλή βαθμολογία. Το invisible man προσφέρει μια απαράμιλλη ένταση και αγωνία σε όλη τη διάρκεια του. Το τέλος δε εξαιρετικό. Βλέπετε μόνο με ακουστικά.

Το bruges για αυτό που θέλει να είναι το 7.7 είναι μια πολύ καλή βαθμολογία. Το invisible man προσφέρει μια απαράμιλλη ένταση και αγωνία σε όλη τη διάρκεια του. Το τέλος δε εξαιρετικό. Βλέπετε μόνο με ακουστικά.

Εμενα με χαλασε το ότι δεν δειχνει πως καποιος φτανει να συμπεριφέρεται ετσι αλλα ξεκινα το κυνηγητο αμεσως.
Δεν μπηκα ποτε στην σγωνια που ηθελε να μεταδωσει...

Εμενα με χαλασε το ότι δεν δειχνει πως καποιος φτανει να συμπεριφέρεται ετσι αλλα ξεκινα το κυνηγητο αμεσως.
Δεν μπηκα ποτε στην σγωνια που ηθελε να μεταδωσει...

Ηθελαν να το πανε αμεσως στο κυριος θεμα αλλα ισως θα μπορουσαν να δειξουν 10-15 λεπτα στην αρχη την διαβιωση με ενα τοσο κοινωνιοπαθη και ναρκισσο ατομο που θελει να εχει τον απολυτο ελεγχο στα παντα. Δεν με χαλασε προσωπικα μπηκα αμεσως στην ταινια μιας και το πρωτο 10λεπτο ειναι δυνατο. Στο τελος διαφανηκε στον μεγιστο βαθμο ο ναρκισσισμος του με το ολο στησιμο και τα συνεχομενα ψεμματα στο δειπνο. Αλλα με το "Surprise" η Moss καταλαβε γιατι για μια στιγμη ηθελε να τον πιστεψει.

In Bruges[2008]
MV5-BMTUw-OGFi-M2-Qt-OWMx-YS00-Mj-U2-LThm-ZDMt-ZDM2-MWMz-Nzll-Njdh-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MTMx-ODk2-OTU-V1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0780536/?ref_=nv_sr_srsg_0

Μου θυμισε εντονα Snatch και Lock Stock ειδικα στους διαλογους και στην ενωση των διαφορετικων περιστατικων στη διαρκεια της. Ενας απολυτα ταιριαστος Colin Farrell στον ρολο του αρχαριου εκτελεστη με εξαιρετικη αγγλικη αισθηση του χιουμορ και 2 ακομα εκτελεστες[Gleeson/Fiennes] με ηθικη και συνειδηση. Η Μπριζ που ειναι το ονομα της ταινιας ειναι εκει που διαδραματιζεται το ολο εργο και δενει απολυτα με την μουνταδα του σεναριου. Το τελος περιεργο και αντισυμβατικο ξεφευγει τελειως απο τα κλασικα κλισε και σιγουρα δεν θα αρεσει σε καποιους. Η πανεμορφη Clémence Poésy ξεχωριζει σαν το μελι μεσα στο γαλα. Αξιζει να την δειτε ειναι τοσο ιδιαιτερη με τη δικη της μοναδικη αισθητικη και χιουμορ που σιγουρα δεν θα περασει απαρατηρητη. 7.7/10

Συμφωνω απολυτα!!
Υπεροχη!

Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που την αγαπάει.(ξέχασα να κάνω quote στον Ναθ,σόρρυ !!!)

Απίστευτη ταινία,αδικημένη από κοινό και κριτικούς.

Κρίμα...

Eχει κατι αυτη η ταινια. Να φανταστειτε οτι για τον πρωταγωνιστη γενικως δεν τρελλαινομαι.

ειναι αυτα τα φρυδια που πανε προς τα κατω προς τα εξω σαν να κλαινε συνεχεια που μου κανουν καπως κωμικα αλλα η ταινια το κουκουλωνει αυτο με το υφος της .

Το in bruges είναι υπέροχη και η πρώτη που συνιστώ σε κάποιον ομοιοπαθή που γνωρίζω ... σχεδόν εξίσου καλή βρήκα και την δεύτερη του McDonagh, το 7 psycopaths με το οποίο καταδιασκέδασα ...

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Eχει κατι αυτη η ταινια. Να φανταστειτε οτι για τον πρωταγωνιστη γενικως δεν τρελλαινομαι.

ειναι αυτα τα φρυδια που πανε προς τα κατω προς τα εξω σαν να κλαινε συνεχεια που μου κανουν καπως κωμικα αλλα η ταινια το κουκουλωνει αυτο με το υφος της .

Καλος είναι ρε συ.
Και στο London Boulevard ηταν καλος, και η ταινια πολύ καλη

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Το in bruges είναι υπέροχη και η πρώτη που συνιστώ σε κάποιον ομοιοπαθή που γνωρίζω ... σχεδόν εξίσου καλή βρήκα και την δεύτερη του McDonagh, το 7 psycopaths με το οποίο καταδιασκέδασα ...

Δυστυχως δεν το βρηκα του ιδιου επιπεδου...

Re: Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε?

Δυστυχως δεν το βρηκα του ιδιου επιπεδου...

Έβαλα το ''σχεδόν '' ... δεν είναι του ιδίου επιπέδου, έχει όμως κάποιες απίστευτες σκηνές, αυθεντικού παράλογου χιούμορ ....

The Invisible Man[2020]
MV5-BZj-Fh-M2-I4-ZDYt-ZWMw-NC00-NTYz-LWE3-MDgt-Njgx-Ym-M3-ZWMx-Ym-Vm-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-MTkx-Nj-Uy-NQ-V1-SY1000-CR0-0-63.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1051906/?ref_=nv_sr_srsg_0

Απολαυστικοτατο θριλερ μυστηριου ενα απο τα καλυτερα των τελευταιων χρονων. Πως μπορεις να παλεψεις κατι οταν δεν μπορεις να το δεις? Αυτο ειναι το concept της ταινιας και η διαχειρηση του οσο καλυτερη θα μπορουσε να ειναι. Η Moss ανεπαναληπτη στα υψηλα στανταρ που μας εχει συνηθισει και στο μεγαλυτερο μερος της ταινιας ημουν με μια τρομερη αγωνια και ενταση οπως ακριβως η πρωταγωνιστρια μας. Ψυχοφθορο σε αρκετα σημεια και γενικως γουσταρα πολυ ενα 2ωρακι εκπληξη με ωραιο twist στο τελος χωρις να αφηνει ερωτηματα αν και προσπαθησε να το κανει για μια στιγμη. Μπραβο. 8/10

πολυς ντορος, αρεσουν στη παρεα τετοιου ειδους ταινιες ,
το ειδα σχεδον με το ζορι, μου φανηκε κάτω του μετριου.

Παιδια υπεροχη ταινια το αποστολη στην Μπριζ...ηταν και ο λογος που επισκεφτηκα την πολη αλλωστε.
Εξαιρετικοι οι πρωταγωνιστες.

Το 7 ψυχοπαθεις δυστυχως με κουρασε ενω ειχα υψηλες προσδοκιες....το the guard επισης παρα παρα πολυ ωραια ταινια. Καταδιασκεδασα οταν την ειχα δει σε θερινο σινεμα. Οτι επρεπε για καλοκαιρακι.