Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Καλά που την ψάχνεις εσύ δηλαδή γιατί εγώ...δεν πολυασχολούμαι,τα περιμένω στο πιάτο.

Δεν είμαι κακομαθημένος απλά μου τρώει πολύ χρόνο η Μουσική και ως χόμπυ και ως συντονιστής (οφείλω να τα ακούω ΟΛΑ).

Οπότε,κάνω μια γύρα αλλά πιό πολύ στηρίζομαι σε προτάσεις (καλή σου ώρα.:))

αντε να σε βοηθησω γιατι εχεις χασει..επεισοδια...
σχεδον 1.5 μηνα πριν...
μηνυμα 12673

Adrift[2018]
MV5-BMTkx-MTI2-Mj-E4-OF5-BMl5-Ban-Bn-Xk-Ft-ZTgw-Mj-Iy-ODQz-NTM-V1-SY1000-CR0-0-674-1000-AL.jpg

https://www.imdb.com/title/tt6306064/?ref_=nv_sr_srsg_0

Μια ομορφη αληθινη ιστορια αγαπης ενος ζευγαριου που τους αρεσε να ταξιδευουν με σκαφος στους απεραντους ωκεανους. Ενας τρελος τυφωνας ομως θα τους κανει να περασουν 40 μερες στη θαλασσα σε αντιξοες συνθηκες και τραυματισμενοι. Ομορφα συναισθηματα δεν περιμενα το twist στο τελος αν και εφοσον προκειται για βιογραφια η ταινια γυριστηκε βαση αυτα που εζησε το ζευγαρι και διηγηθηκε. Εχει τις αργες στιγμες της αλλα σε κραταει μιας και παιζει αρκετα με το τωρα μετα τον τυφωνα πανω στο κατεστραμενο σκαφος και τα flashbacks το πως αγαπηθηκαν. 6.8/10

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

αντε να σε βοηθησω γιατι εχεις χασει..επεισοδια...
σχεδον 1.5 μηνα πριν...
μηνυμα 12673

"..and bad mistakes,I've made a few.."

Σόρρυ Δημήτρη μου ,αν και με έχεις σετάρει καλά στις ταινίες.:2thumb22sup:

o Λαβύρυνθος του Πάνα
Σκηνοθέτης: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο
Poster.jpg.ashx

Ισπανία, 1944: η 10χρονη Οφηλία μετακομίζει με τη μητέρα της στο στρατιωτικό οχυρό του πατριού της, του λοχαγού Βιδάλ, ενώ ομάδες παρτιζάνων αντιστέκονται ακόμη στο φρανκικό καθεστώς. Η μικρή ανακαλύπτει ένα μικρό λαβύρινθο με φύλακα έναν μυθικό Πάνα, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι είναι πριγκίπισσα.
Ο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑ σε ένα επικό μυθιστόρημα φαντασίας. Μπροστά στους αναγνώστες ανοίγεται ένας κόσμος περίεργος και μαγικός, γεμάτος απίστευτους χαρακτήρες, όπως κατεργάρηδες Φαύνους, φονικούς στρατιώτες, τέρατα που τρώνε παιδιά, θαρραλέους επαναστάτες και μια χαμένη πριγκίπισσα που ελπίζει να συναντήσει ξανά την οικογένειά της.

Καταπληκτικο φιλμ. Αν και δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να μην το εχει δει, οποιος δεν...ας τρεξει.

Three Identical Strangers[2018]
MV5-BMTc0-NWM3-ZGIt-Mzlm-ZC00-NDRm-LWJl-Zm-Ut-Mjkz-Zj-Nl-Ym-Nh-YTc1-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-Nzgx-Mz-Yz-Nj-A-V1-SY1000-SX675-AL.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7664504/?ref_=nv_sr_srsg_0

Μια απιστευτη ιστορια μια βιογραφια στυλ ντοκιμαντερ για 3 αδερφια που χωριστηκαν οταν ηταν εξι μηνων απο το ιδιο ιδρυμα υιοθέτησης το 1961 και βρεθηκαν τυχαια 19 χρονια μετα το 1980. Δεν θελω να γραψω παραπανω γιατι θα ριξω spoiler αλλα θα πω οτι ειναι μια ταινια-ντοκιμαντερ που πρεπει ολοι να δειτε. Θα αγγιξει σιγουρα αρκετους μιας και μιλαμε την ιδια ανθρωπινη φυση την ανατροφη και την εξελιξη στη ζωη του καθενος. 8.5/10
Πολύ ωραίο ! Ευχαριστώ king για την ενημέρωση / σύσταση.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Survive the Night (2020) https://www.imdb.com/title/tt10303324/?ref_=nv_sr_srsg_0

Καλά να πάθω.

Θέλησα να δώ πως είναι ο Bruce Willis (χάλια έχει γίνει) και κατέληξα σε αυτήν την μπαρούφα.

Ξέρετε από αυτές που γεμίζει η ώρα με άσκοπους πυροβολισμούς,κρυφτό στο σπίτι,στην αποθήκη,στον αχυρώνα,παντού.Ηρωες και αντιήρωες είναι ένα μάτσο ηλίθιοι !Αλλάζουν κάθε τόσο θέση και μια εμφανίζονται μια κρύβονται,ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Κυκλοφορεί ένας με όπλο και ο πρωταγωνιστής τρέχει να αγκαλιάσει την γυναίκα του (έξω από τον αχυρώνα) λες και είναι σε διακοπές ,αψηφώντας τον κίνδυνο (μιλάμε για τέτοιες μ@λ@κίες)

Ο Willis παίζει δευτεράντζα και καλά θα κάνει να αποσυρθεί.

Καλά να πάθω,που δεν ρώτησα δεν έψαξα και έκανα του κεφαλιού μου!

Μην την πατήσει κανείς άλλος,εγώ σας προειδοποίησα...

Survive the Night (2020) https://www.imdb.com/title/tt10303324/?ref_=nv_sr_srsg_0

Καλά να πάθω.

Θέλησα να δώ πως είναι ο Bruce Willis (χάλια έχει γίνει) και κατέληξα σε αυτήν την μπαρούφα.

Ξέρετε από αυτές που γεμίζει η ώρα με άσκοπους πυροβολισμούς,κρυφτό στο σπίτι,στην αποθήκη,στον αχυρώνα,παντού.Ηρωες και αντιήρωες είναι ένα μάτσο ηλίθιοι !Αλλάζουν κάθε τόσο θέση και μια εμφανίζονται μια κρύβονται,ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Κυκλοφορεί ένας με όπλο και ο πρωταγωνιστής τρέχει να αγκαλιάσει την γυναίκα του (έξω από τον αχυρώνα) λες και είναι σε διακοπές ,αψηφώντας τον κίνδυνο (μιλάμε για τέτοιες μ@λ@κίες)

Ο Willis παίζει δευτεράντζα και καλά θα κάνει να αποσυρθεί.

Καλά να πάθω,που δεν ρώτησα δεν έψαξα και έκανα του κεφαλιού μου!

Μην την πατήσει κανείς άλλος,εγώ σας προειδοποίησα...

υπάρχουν και πολλοί άλλοι που θέλουν συνταξιοδότηση, όπως Nicolas Cage για παράδειγμα, τουλάχιστον ο Bruce Willis, έχει κάνει κάποιες καλές ταινίες

Thesis[Tesis][1996]
616-Zt-Vbe-Z4-L.jpg

https://www.imdb.com/title/tt0117883/?ref_=nv_sr_srsg_0

Που ηταν κρυμμενο αυτο το Ισπανικο διαμαντακι? Μια ομορφη φοιτητρια κανει την διδακτορικη διατριβη της πανω στην βια και ψαχνει βιαια ερεθισματα μεσω εικονων και βιντεο. Τι θα γινει ομως οταν πεσει στα χερια της μια κασετα με πραγματικο φονο των λεγoμενων snuff film? Τρομερη ατμοσφαιρα το θελει το ακουστικο της και το σκοταδι η ταινια παιζει με τον θεατη με το ολο μυστηριο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Ωραιο pace χωρις μεγαλες κοιλιες. Ισως ηθελα περισσοτερες creepy σκηνες γιατι σιγουρα σηκωνε η υποθεση αλλα δεν με χαλασε καθολου. 8/10

King όλα του Αμενάμπαρ είναι καλά, για αυτό άλλωστε τον τσίμπησε άμεσα το Χόλλυγουντ, όπου έκανε το υπέροχο the Others...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Clash of the Titans (1981) 7/10

Ευχάριστη έκπληξη. Μυθολογικού περιεχομένου, αφορά τη μάχη που έδωσε ο Περσέας για να σώσει την Ανδρομέδα. Συμπαθητικά οπτικά εφέ για την εποχή τους. Αξίζει.

Clockers (1995) 7/10

Καλή ταινία του Spike Lee που όμως δε φτάνει άλλες κορυφαίες του. Παρόλο που την είδα χθες, δε θυμάμαι πολλά πράγματα αλλά μου είχε αφήσει θετική εντυπώση. Καλές ερμηνείες, ο John Turturro έπρεπε να έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Pinocchio[2019]
MV5-BYWE3-MDhl-ZDYt-MWI1-Yy00-MDYx-LWFj-Nj-Mt-Zj-Zl-Mj-Ri-Yj-A0-NWY4-Xk-Ey-Xk-Fqc-Gde-QXVy-Mz-Iz-NDU1-NTY-V1.jpg

https://www.imdb.com/title/tt8333746/?ref_=nv_sr_srsg_0

Μια μεταμοντερνα εκδοχη στο κλασικο παραμυθι του Pinocchio με τον Roberto Benigni στον ρολο του φτωχου ξυλουργου Τζεπετο δημιουργει μεσα απο ενα κουτσουρο τον γιο του Pinocchio ο οποιος εξαφανιζεται και ξεκιναει το ταξιδι και των 2 για να βρει ο ενας τον αλλο. Μου φανηκε αρκετα αφελης υπερβολικα αθωα απο την πλευρα του Pinocchio και καπως ασυνδετη σε πολλες μεταβασεις σκηνων. Αν την δουμε σαν παραμυθι ειναι μια χαρα αφηνετε την φαντασια σας ελευθερη και δεν σκεφτεστε τη "βλεπουμε τωρα". Αξιολογη προσπαθεια αλλα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερη. 6.5/10

Flatliners (1990)
https://www.imdb.com/title/tt0099582/?ref_=ttmi_tt

MV5BMTc3MDE3NTM3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNzgwNTg4NjE@._V1_SY1000_CR0,0,680,1000_AL_.jpg

Την είχα δεί πρωτοετής στην Σχολή μου και με είχε συνεπάρει και φυσικά στιγματίσει.

Η όλη ιδέα του τι υπάρχει μετά?Πέντε τελειόφοιτοι της Ιατρικής πειραματίζονται και «παίζουν» με τον Θάνατο.Οταν όμως επανέρχονται στην ζωή ,δεν είναι μόνοι τους..

Ενα υπερφυσικό και τρομαχτικό θρίλλερ,άριστα σκηνοθετημένο από τον Σουμάχερ,με ιατρικές γνώσεις και ακρίβεια στην ανάπτυξη.Οι «δαίμονες» των πρωταγωνιστών σε στοιχειώνουν και εν μέρει συμπάσχεις σε μεγάλο βαθμό, άλλωτε έντονα άλλωτε τρομαχτικά αλλά σίγουρα όχι αδιάφορα.Το έργο είναι Αριστοτεχνικά σκαλισμένο ,σαν σε ακριβό ξύλο.
Σίγουρα έχει υπερβολές και ανακρίβειες αλλά ποιο θρίλλερ δεν έχει.
Δεν έχει χάσει καθόλου απ την αρχική μαγεία και όσες φορές το ξαναδώ πάντα θα με ενθουσιάζει και θα μου θυμίζει την εποχή που ξεκίναγα.
Αριστοι και οι ηθοποιοί,ένας και ένας,φοβερό casting.Η βαθμολογία του το αδικεί κατάφωρα.
Είχε διχάσει πολλούς όταν είχε βγεί,κάποιοι το είχαν χαρακτηρίσει «άρρωστο» για μερικές σκηνές και το κόνσεπτ του.Εγώ το λάτρεψα.Ισως να είμαι και αγώ «άρρωστος» τελικά..

Υ.Γ.Βγήκε το 2017 ένα θλιβερό remake το οποίο αρνήθηκα να δώ γιατί απ το τρέιλερ μου φάνηκε άσχημο και βλάσφημο ως προς το προτότυπο.Ιεροσυλία..

Flatliners (1990)
https://www.imdb.com/title/tt0099582/?ref_=ttmi_tt

MV5BMTc3MDE3NTM3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNzgwNTg4NjE@._V1_SY1000_CR0,0,680,1000_AL_.jpg

Την είχα δεί πρωτοετής στην Σχολή μου και με είχε συνεπάρει και φυσικά στιγματίσει.

Η όλη ιδέα του τι υπάρχει μετά?Πέντε τελειόφοιτοι της Ιατρικής πειραματίζονται και «παίζουν» με τον Θάνατο.Οταν όμως επανέρχονται στην ζωή ,δεν είναι μόνοι τους..

Ενα υπερφυσικό και τρομαχτικό θρίλλερ,άριστα σκηνοθετημένο από τον Σουμάχερ,με ιατρικές γνώσεις και ακρίβεια στην ανάπτυξη.Οι «δαίμονες» των πρωταγωνιστών σε στοιχειώνουν και εν μέρει συμπάσχεις σε μεγάλο βαθμό, άλλωτε έντονα άλλωτε τρομαχτικά αλλά σίγουρα όχι αδιάφορα.Το έργο είναι Αριστοτεχνικά σκαλισμένο ,σαν σε ακριβό ξύλο.
Σίγουρα έχει υπερβολές και ανακρίβειες αλλά ποιο θρίλλερ δεν έχει.
Δεν έχει χάσει καθόλου απ την αρχική μαγεία και όσες φορές το ξαναδώ πάντα θα με ενθουσιάζει και θα μου θυμίζει την εποχή που ξεκίναγα.
Αριστοι και οι ηθοποιοί,ένας και ένας,φοβερό casting.Η βαθμολογία του το αδικεί κατάφωρα.
Είχε διχάσει πολλούς όταν είχε βγεί,κάποιοι το είχαν χαρακτηρίσει «άρρωστο» για μερικές σκηνές και το κόνσεπτ του.Εγώ το λάτρεψα.Ισως να είμαι και αγώ «άρρωστος» τελικά..

Υ.Γ.Βγήκε το 2017 ένα θλιβερό remake το οποίο αρνήθηκα να δώ γιατί απ το τρέιλερ μου φάνηκε άσχημο και βλάσφημο ως προς το προτότυπο.Ιεροσυλία..

Ο Σουμάχερ έχει τα πάνω του και τα κάτω του,έχει όμως και δυο cult classics:To Lost Boys και αυτό.Εξαιρετική ατμόσφαιρα (και μόνο η εναρκτήρια σκηνή μου φτάνει και περισσεύει),ωραίο κάστ,ωραίο στόρυ.

1BR-2019-Poster-2.jpg

https://www.imdb.com/title/tt7541106/
H Sarah, μία νέα κοπέλα μετακομίζει σε ένα ευχάριστο διαμέρισμα στο Λος Άντζελες
με ευγενικούς γείτονες, αλλά δεν φαντάζεται ότι πίσω από την συμπεριφορά τους
κρύβονται μυστικά..
Καλογυρισμένo ψυχολογικό θρίλερ, που δεν στοχεύει στο γνωστό κλισέ
των συνηθισμένων horror, αλλά εισάγει προβληματισμούς για ένα σκασμό θέματα:
Από την χρήση της τεχνολογίας για παρακολούθηση, μέχρι την απώλεια της
ελευθερίας για χάρη των πολλών, και την θεοποίηση διαφόρων θεωριών
και ιδεολογιών.
Η ταινία κρατάει τον θεατή μέχρι το τέλος, και αν σας αρέσουν
τα συνομωσιολογικά θρίλερ, εδώ είναι μία από τις μικρές εκπλήξεις του 2019.
1BR - Official Movie Trailer
https://www.youtube.com/watch?v=IGzb01GrsxQ

Ο Σουμάχερ έχει τα πάνω του και τα κάτω του,έχει όμως και δυο cult classics:To Lost Boys και αυτό.Εξαιρετική ατμόσφαιρα (και μόνο η εναρκτήρια σκηνή μου φτάνει και περισσεύει),ωραίο κάστ,ωραίο στόρυ.

Χαίρομαι που σου αρέσει.

Αλλωστε ξέρεις πόσο εκτιμώ το γούστο σου..:grinning-smiley-043

Το χα δει σε θερινο σινεμα μολις πρωτοβγηκε , η ατμοσφαιρα σε στοιχειωνει ..ευχαριστω που μου το θυμησατε να το ξαναδω ..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Χαίρομαι που σου αρέσει.

Αλλωστε ξέρεις πόσο εκτιμώ το γούστο σου..:grinning-smiley-043

Μερσί Μήτσο.Δεν θυμάσαι αλλά έχουμε ξανακάνει κουβέντα γι'αυτά τα δυο.

Το χα δει σε θερινο σινεμα μολις πρωτοβγηκε , η ατμοσφαιρα σε στοιχειωνει ..ευχαριστω που μου το θυμησατε να το ξαναδω ..

Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω...-bye-

Εγώ να δεις , περιμένω κριτικές σεντόνι δικές σου μ αρέσει ο τρόπος που γράφεις...-bye-