Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Bull Durham (1988) 6/10

Αθλητικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner ο οποίος έπαιξε αρκετά καλά. Η ταινία ως σύνολο ψιλοαδιάφορη και η Susan Sarandon δεν "πείθει" ως ερωτικό ενδιαφέρον.

[.

Την θυμήθηκα τυχαία βλεπωντας κάπου το πόστερ της ταινίας.
Παλιότερα την βάζανε συχνά τα τοπικά κανάλια της πόλης και θυμάμαι είχα γελάσει πολύ με τον Τιμ Ρομπινς.
Μάλλον θα την ξαναδώ

Bull Durham (1988) 6/10

Αθλητικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Kevin Costner ο οποίος έπαιξε αρκετά καλά. Η ταινία ως σύνολο ψιλοαδιάφορη και η Susan Sarandon δεν "πείθει" ως ερωτικό ενδιαφέρον.

Ααααα !!!!

Θα σε πλακώσω άμα σε πιάσω!

Λέγονται τέτοια πράγματα? Για την Σούζαν?:furious3:

Πιπέρι στο στόμα και επανάληψη θέασης.:BDBDG54:

Ο χριστος και η παναγια!!!

Μιλαμε για μια απο τις πιο ερωτικες ηθοποιους του χολυγουντ ακομα και σε προχωρημενη ηλικια.

I second that...
Αν σκεφτείς ότι στο Hollywood πέφτει κανονικό σοβάτισμα και σπατουλάρισμα πριν εμφανιστούν στο γυαλί...
Πολύ καλή ηθοποιός, δεν λέω, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι στο κρεβάτι θα συμπεριφέρεται σαν αστερίας.

THE-OWNERS-movie-poster-203x300.jpg

https://www.imdb.com/title/tt9806370/
Διασκεδαστικό horror comedy με 4 νέους που εισβάλλουν στο σπίτι ενός γέρου γιατρού και της συζύγου του.
Διαφορετικοί χαρακτήρες οι εισβολείς, ένα ζευγάρι, ένας τσογλαναράς καί ένας ηλίθιος!
Αλλά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται απο την αρχή..
Βλεπεται χαλαρά λόγω του black humor, μην μασήσετε με βαθμολογίες..

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Ααααα !!!!

Θα σε πλακώσω άμα σε πιάσω!

Λέγονται τέτοια πράγματα? Για την Σούζαν?:furious3:

Πιπέρι στο στόμα και επανάληψη θέασης.:BDBDG54:

Ο χριστος και η παναγια!!!

Μιλαμε για μια απο τις πιο ερωτικες ηθοποιους του χολυγουντ ακομα και σε προχωρημενη ηλικια.

Περί ορέξεως ουδείς λόγος.
Ερωτικό ενδιαφέρον θα έλεγα τη Μισέλ Φάιφερ ή τη Τζένιφερ Τζέισον Λι που είναι σε κοντινές ηλικίες και μου ήρθαν στο μυαλό πρόχειρα.

Demi Moor και Τζένιφερ Κόνελι απο μένα,
Στον τίτλο του νήματος τώρα :
Zombie-Tidal-Wave-Poster-506x750.jpg

Τσουναμι με θαλασσοζόμπι προιόν πειράματος, ορμούν σε μία παραλιακή πόλη, και μία ομάδα μαχήμια το παλεύουν..
Βλέπεται για το μακελειό, τους αφασιακούς χαρακτήρες, μόνο με trash διάθεση..
Πίσω Velosipastor και sharknado!!

images

https://www.imdb.com/title/tt4205718/
Προκειται για ενα flash back στο μεγαλυτερο μέρος του film, για την πορεία τριών ερευνητών ενός πανεπιστημΐου,
που κατασκεύασαν μία κβαντική μηχανή που ανοίγει μία πύλη στον χρόνο..
Παρά το συμπαθητικό μέρος της παιδικής ηλικίας, η ταινία κουράζει γρήγορα γιατί δεν υπάρχει ρυθμός,
καί το άγαρμπο τέλος αποτελειώνει τον υπομονετικό θεατή.
Κρίμα, θα μπορούσαν να το είχαν κάνει τρομακτικά λαβκραφτικό αντί γιαυτό το χάος..

Father of the Bride (1950) 7/10

Έχει να κάνει με το πατέρα μιας νεαρής κοπέλας ο οποίος βιώνει συναισθηματικό και οικονομικό βάρος στις ετοιμασίες του γάμου της. Πολύ καλή και ο Spencer Tracy ταίριαξε ιδανικά στο ρόλο. Γυρίστηκε ξανά το 1991 με Στιβ Μάρτιν ο οποίος επίσης έπαιξε πολύ καλά.

Antwone Fisher (2002) 7/10

Πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Denzel Washington στην οποία ένας νεαρός με ψυχικά τραύματα εξαναγκάζεται να δει ψυχίατρο και κατά τη διάρκεια της θεραπείας αντιμετωπίζει τους ''δαίμονές'' του. Αληθινή ιστορία, αρκετά καλοφτιαγμένη και κρατάει το ενδιαφέρον. Πιο καλή εντύπωση όμως μου είχε κάνει το Fences (2016).

ece16cfa8555cb926333dd8d37ae5421.jpg

https://www.imdb.com/title/tt1054115/
Δυνατό κλασσικό horror επιβίωσης στα δάση της Νορβηγίας, με μία παρέα νεαρών που προσπαθεί να ξεφύγει
απο βουνίσιους αγροίκους , με επιρροή απο το Texas Chain Saw Massacre!
Ωραία περιγραφή χαρακτήρων, φωτογραφία, δράση και ένταση με σκληρότατες σκηνές,
σε κρατάει μέχρι το τέλος..

Παρ ολο που εχει και καποια βραβευση και υποψηφιοτητες , η βαθμολογια του ειναι πολυ χαμηλη...

Απάντηση: Re: Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Παρ ολο που εχει και καποια βραβευση και υποψηφιοτητες , η βαθμολογια του ειναι πολυ χαμηλη...
Στιε μούφεςς έχω "ρίξει " ταινίες με καλη βαθμολογία...
Οι βαθμολογίες κοινού είναι ενδεικτικές κσι όσο πιό πολλοί γράφουν τόσο λιγότερο επιρρεάζεται ο μέσος όρος απο φίλους
και harets..
Συνήθως συμφωνώ με βαθμολογίες IMDB, αλλά στο ROVDYR έχουμε μία απο τις πιό ωμές brutal ταινίες που έχουν γυριστεί,
αποτίοντας φόρο τιμής στο texas...
Και έχουν γυριστεί πολλές ανάλογες ανευ ουσίας και σημασίας..

Επειδή οικουρώ λόγω ανάρρωσης από αρθροσκόπηση μηνίσκου, δουλεύοντας ξάπλα από το λάπτοπ, χωρίς πια να κυκλοφορεί και καμμία ταινία καινούργια που να μου κινεί το ενδιαφέρον, έριξα μια ματιά στο νετφλιξ... Και καλά έκανα : είδα ένα σχεδόν αριστούργημα : the devil all the time...

https://www.imdb.com/title/tt7395114/

Τι να πω, ατμόσφαιρα, ερμηνείες, στόρυ, μουσική... Ενθουσιάστηκα !

8/10 από μένα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
7632f73e2a3528af058c722b3aa766d3.jpg

Επειδή οικουρώ λόγω ανάρρωσης από αρθροσκόπηση μηνίσκου, δουλεύοντας ξάπλα από το λάπτοπ, χωρίς πια να κυκλοφορεί και καμμία ταινία καινούργια που να μου κινεί το ενδιαφέρον, έριξα μια ματιά στο νετφλιξ... Και καλά έκανα : είδα ένα σχεδόν αριστούργημα : the devil all the time...

https://www.imdb.com/title/tt7395114/

Τι να πω, ατμόσφαιρα, ερμηνείες, στόρυ, μουσική... Ενθουσιάστηκα !

8/10 από μένα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
7632f73e2a3528af058c722b3aa766d3.jpg
Το έχω στα υπόψη αλλά είμαι διστακτικός γιατί διάβασα ότι έχει ακραία βία.
Επίσης να σε ρωτήσω είναι βλάσφημο;

Θα απαντούσα όχι και στις δύο ερωτήσεις ...

Ωστόσο, η απάντηση σχετίζεται με τα ήδη διαμορφωμένα μέτρα του καθενός ...

Βία, επιπέδου ακατάλληλο για κάτω των 16 ... μπροστά σε αυτά που συνήθως βλέπουμε, η συγκεκριμένη ταινία δεν θεωρείται ''ακραίας βίας'', επ' ουδενί ...

Ακόμη δυσκολότερη είναι η ερώτηση περί βλάσφημου ... δεν προσβάλλει επ 'ουδενί τα θεία ... αντίθετα, καταδεικνύει τον παραλογισμό κάποιων ανθρώπων, είτε στο όνομα της πίστης τους, είτε στο πως εκμεταλλεύονται την πίστη των άλλων ...

All Quiet on the Western Front (1930) 7/10

Πολεμικό δράμα όπου ο ήρωας της ταινίας ενώ στην αρχή κατετάγη με ενθουσιασμό στο στρατό για να πολεμήσει υπέρ της Γερμανίας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στη πορεία καταλαβαίνει τη φρίκη του πολέμου και πως τελικά όλα είναι μάταια. Φοβερές οι σκηνές μάχης στο πόλεμο (μη ξεχνάμε ότι η ταινία είναι 90 ετών), εξίσου φοβερές και οι ερμηνείες. Τη προτείνω.

Exodus: Gods and Kings (2014) 7/10

Καλύτερη απ'όσο περίμενα. Περιγράφει την ιστορία του Μωϋσή κόντρα στον Ραμψή και το χρονικό του ταξιδιού της απελευθέρωσης των σκλάβων μέχρι τις 10 εντολές. Εξαιρετική φωτογραφία και οπτικά εφέ. Μόνη ένσταση ότι οι Sigourney Weaver και ο Ben Kingsley που μπορούσαν άνετα να κλέψουν τη παράσταση ήταν αδιάφοροι στους ρόλους τους.

images

https://www.imdb.com/title/tt2294789/
Οταν μία καλή ιδέα γίνεται κακή υλοποίηση ταινίας λόγω προυπολογισμού.
Αφορά μία μελλοντική κοινωνία που βρίσκει την τάξη με ένα χάπι που διαγράφει την μνήμη,
αλλά και κάθε αντιδραστική σκέψη για το σύστημα!
Οι φίλοι της συνομωσιολογικής σκέψης ίσως το αντέξουν...