StandArd
AVClub Enthusiast
- 31 December 2018
- 781
Kαι για να επανελθουμε στο θεμα μας... ποιες ταινιες ειδαμε. Οπως ειπα παραπανω οπως η χρονια δεν ηταν ιδιαιτερα γονιμη σε ταινιες κυριως ταινιες που μπορουσαν να μου τραβηξουν τον ενδιαφερον, ειδα η ξαναειδα καποιες παλιοτερες η που μου ειχαν ξεφυγει ειτε που ξαναανακαλυπτω γιατι αλλιως βλεπουμε οταν ειμαστε νεοι (η πολυ νεοι) και αλλιως αφου εχουμε καποια μιλια στο κοντερ μας
:::::::::::::::
Στο επομενο ποστ μου θα σας πω και δυο φιλμ απο της καινουριας φουρνιας που βρηκα εξαιρετικα και πρκειται για Γaλλικα φιλμ και τα δυο, αν μπορεσετε να τα βρειτε.
Kαλά να πάθεις....ήμουν λίγο διστακτικός, αλλά την είδα
Bohemian Rhapsody
Εγω αυτούς ούτε να τους ακούω δεν μπορώ,όχι να τους βλέπω.Kαλά να πάθεις....![]()
![]()
Toχε χθες νομιζω το Σταρ. Αγαπαμε Μπαρτον ακομα και disney να κανει, εχει εναν γλυκο τροπο να εκφερει την αρρωστεια του που εμενα μου κανει![]()
.Περίμενε να σου τα σύρω απ΄ έξω μου : είσαι τελείως π@παρας, άλλο που σε αγαπάμε γιατί είσαι ψυχούλα αλλά και ξέρουμε ότι γενικότερα τρολάρεις για την χαρά του τρολαρίσματος ...
Επίσης, ο Κλιντ είναι 1000 χρόνων... και που ασχολείται και έχει τα κουράγια, αξιοθαύμαστος είναι ! απορώ πως δεν το αντιλαμβάνεσαι ...
Εγώ μπορώ να τους ακούω...έχουν ωραία κομμάτια.Εγω αυτούς ούτε να τους ακούω δεν μπορώ,όχι να τους βλέπω.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.