Μην εξηγείς στον παππού... Σε τρολλάρει γιατί είναι εκ φύσεως πειραχτήρι :--)
Του άρεσε το last duel, ενώ βρήκε να κράξει τον Ματ για το πολύ ανώτερο Stillwater, όπου είναι καταπληκτικός.
Για μένα:
Last Duel : 7/10 ( μα, τι κάστιν κι αυτό, ο Ντραιβερ με αυτή την μούρη σούπερ εραστής και αντικείμενο πόθου, και ο Άφλεκ μέντορας του, έλεος, ανάποδα έπρεπε να είναι, μου θύμησε μια προπέρσινη ταινία που επιτυχημένοι κούκλοι έφθασαν στο έγκλημα για ένα κακέκτυπο της Χριστίνας Λαμπίρη :--) ).
Stillwater : 8/10. Must see το λιγότερο.
Ποιος είναι ο αταλαντος;Περίεργο γιατι παγκοσμίως, με χιλιάδες ψήφους κοινού και κριτών, είναι ανάποδα
IMDB
Last duel: 7.6 και 67 δηλ. Μέτρια προς καλή
Stillwater: 6.6 και 60 δηλ. Ψιλοφόλα
Μήπως εσείς είστε ανάποδος με όλο τον πλανήτη; Και ο φίλος σαν συμπίπτει με τους πολλούς.
Η τελευταία καλή ταινία που είδα με τον ατάλαντο, είναι το Ford vs Ferrari.
Δεν έχω δει ακόμα το The Last Duel,αλλά το Stillwater καθε άλλο παρά φόλα ήταν και ας λέει ότι θέλει το imdb.Περίεργο γιατι παγκοσμίως, με χιλιάδες ψήφους κοινού και κριτών, είναι ανάποδα
IMDB
Last duel: 7.6 και 67 δηλ. Μέτρια προς καλή
Stillwater: 6.6 και 60 δηλ. Ψιλοφόλα
Μήπως εσείς είστε ανάποδος με όλο τον πλανήτη; Και ο φίλος σαν συμπίπτει με τους πολλούς.
Η τελευταία καλή ταινία που είδα με τον ατάλαντο, είναι το Ford vs Ferrari.
μηπως εισαι Ολυμπιακος ?Μην πω 6/10 για το Duel μα διαβαζω προκλητικη το ενα το αλλο και γω βλεπω κλινικα αποστειρωμενη (δειτε το hard to be good του German να δεις προκληση στον μεσαιωνα) στα πλαισια της πολιτικης ορθοτητας, καλογραμμενη μεν αλλα χωρις ψυχη.
Τον Damon εννοεί...
Μια χαρα ταινια ειναι, πολυ καλη. Την ειδα χθες και μου αρεσε πολυ, 7/10 απο μενα....Δεν έχω δει ακόμα το The Last Duel......
Δεν έχω δει ακόμα το The Last Duel,αλλά το Stillwater καθε άλλο παρά φόλα ήταν και ας λέει ότι θέλει το imdb.
Εξαιρετική απόδοση ενός πραγματικά ανθρώπινου θέματος,πράγμα που σπανίζει στις μέρες μας,με σπουδαίες ερμηνείες.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;
Το ότι ο matt είναι ατάλαντος είναι δική μου άποψη, λίγο καλύτερος από τον Κέιτζ.E ναι δεν βρισκει καν δουλεια ο ανθρωπος ουτε οσκαρ εχει παρει ποτε ουτε αλλα βραβεια σιγα τωρα τον αταλαντο.
Δεν σε "πιάνω".Αλλά πρέπει να αποφασίσετε, είστε με τους πολλούς του IMDb είτε κοινό, είτε κριτικούς, ή βαδίζετε μόνοι σας;
Προσωπικά δεν με ενοχλεί τι θα επιλέξετε αρκεί να υπάρχει συνοχή.
Πχ σύμφωνα με το IMDb με χιλιάδες ψήφους βγάζει λίγο καλύτερη ταινία το duel από το stillwater. Αλλά λέτε το αντίθετο
Επειδή λέτε για ένα γερό, περίεργο, ανάποδο για τα γούστα του, που του άρεσε περισσότερο το duel από το stillwater, που κατά γενική ομολογία (αν λάβουμε υπόψη το IMDb) το γούστο του, συμβαδίζει με τους πολλούς και ανάποδοι είναι όλοι αυτοί που τους αρέσει περισσότερο το stillwater από το duel.Δεν σε "πιάνω".
Γιατί θα πρέπει να αποφασίσουμε για κάτι?
Προσωπικά δεν με ενδιέφεραν ποτέ οι ψηφοφορίες του imdb,ως μπούσουλας για να κρίνω μια ταινία.
Το αν τη βρίσκω καλή ή αριστούργημα ή μάπα έχει να κάνει με τα δικά μου κριτήρια.Το αν "συμφωνεί" το imdb ή όχι μαζί μου ποσώς με ενδιαφέρει ή έχει καμμιά σημασία στο κάτω κάτω.
Αμ,πέστο μου να καταλάβω...Επειδή λέτε για ένα γερό, περίεργο, ανάποδο για τα γούστα του, που του άρεσε περισσότερο το duel από το stillwater, που κατά γενική ομολογία (αν λάβουμε υπόψη το IMDb) ενώ το γούστο του συμβαδίζει με τους πολλούς και ανάποδοι είναι αυτοί που τους αρέσει περισσότερο το stillwater.
Εκεί πάνω είναι το σχόλιο. Και άρα αφού δέχεστε το προσωπικό γούστο αφού δεν εκφράζεται το γενικό γούστο, μετά την "πέφτετε" σε έναν που είπε ατάλαντο τον Matt.
Τεράστιος Άρθουρ Πεν.
Little Big Man 8/10
Εξαιρετική ταινία με τον Ντάστιν Χόφμαν ο οποίος σε προχωρημένη ηλικία εξιστορεί τις περιπέτειες που έζησε νεότερος άλλοτε στο πλευρό των Ινδιάνων άλλοτε με τους στρατιώτες που είχαν σκοπό των αφανισμό τους. Υποδειγματικές ερμηνείες από όλους και ειδικά του Chief Dan George ο οποίος βρέθηκε υποψήφιος για όσκαρ. Τη προτείνω.
O ντι καφριο ξεκίνησε νεροβραστος αλλά πλέον κάνει κάποιες εξαιρετικές επιλογές με πολύ καλές ερμηνείες.Αμ,πέστο μου να καταλάβω...
Παρεξήγηση φίλε.Ο Στέλλιος είναι φίλος και γνωστό τρολλ της κατηγορίας και το όποιο πέσιμο γίνεται στα πλαίσια του πειράγματος,που συνήθως αυτός ξεκινάει πρώτος.
Μην τρελαίνεσαι,έχω ακούσει ίδια και χειρότερα όταν έκραζα τον Ντι Κάπριο για τον ίδιο λόγο.
Είμαστε όλοι πυροβολημένα φανμπόις εδώ μέσα και "στραβώνουμε" αν κάποιος μας θίξει μια ταινία ή έναν/μια ηθοποιό.
Μπορείς άνετα να κράξεις ότι γουστάρεις αλλα να έχεις οπλιστεί με χιούμορ και υπομονή για να "υποστείς" τα "αντίποινα".
![]()
Για τον....Ντι ΚάφριοO ντι καφριο ξεκίνησε νεροβραστος αλλά πλέον κάνει κάποιες εξαιρετικές επιλογές με πολύ καλές ερμηνείες.
Προσωπικά δεν είμαι φαν κανενός ηθοποιού γιατί τις ταινίες τις κάνουν οι σκηνοθέτες, όχι οι ηθοποιοί. αλλά και στους σκηνοθέτες δεν είμαι φαν γιατί είναι ανάλογα την ταινία..σίγουρα υπάρχουν αγαπημένοι βέβαια.
Σου πέρασε από το μυαλό ότι κάποιοι που είμαστε φίλοι χρόνια, κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας ?Επειδή λέτε για ένα γερό, περίεργο, ανάποδο για τα γούστα του, που του άρεσε περισσότερο το duel από το stillwater, που κατά γενική ομολογία (αν λάβουμε υπόψη το IMDb) το γούστο του, συμβαδίζει με τους πολλούς και ανάποδοι είναι όλοι αυτοί που τους αρέσει περισσότερο το stillwater από το duel.
Εκεί πάνω είναι το σχόλιο. Και άρα αφού δέχεστε το προσωπικό γούστο, αφού δεν εκφράζετε το γενικό γούστο, μετά την "πέφτετε" σε έναν, που είπε ατάλαντο τον Matt. Που είναι προσωπικό γούστο και δεν με απασχολεί αν πχ κάποιος από εδώ ή το IMDb τον θεωρεί ταλαντούχο.
Πέρα κάποιον εξαιρέσεων, οι ταινίες που επιλέγει είναι και για μένα αλλά και σύμφωνα με το IMDb απλά κακές επιλογές, αν δει κάποιος την φιλμογραφία του.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.