Δεν εχω ταινια να δω... δηλαδη δεν βρισκω καποια που να μου λεει κατι για να την δω.
Εχω δυο στη καβατζα Το "Μη κοιτας πανω" και τη "Δυναμη του σκυλου" αλλα το ολο κλιμα τους και η ιστορια δεν μου κινει τ ενδιαφερον.. ειδικα η δευτερη που ειναι υποψηφια για οσκαρ γιατι εδω και δυο τρια χρονια τα οσκαρ για μενα ειναι ενδεικτικ αποφυγης μουφας...
Έτσι είναι…Εγώ όσο γερνάω πάντως έχω αρχίσει να ζηλεύω αυτούς που ευχαριστιούνται τις κακές μουσικές, τις παρωχημένες αρχιτεκτονικές, τις κλισέ χολιγουντιανές σαχλαμάρες κλπ κλπ κλπ. Έχω φτάσει να ανατριχιάζω με μουσικές πιο σπάνια από ποτέ, ενώ άλλοι τη βρίσκουν ακόμα και σε ένα λάιβ της κακιάς ώρας.
Από την άλλη βέβαια, όσο πιο σπάνιες είναι οι ανατριχίλες, τόσο πιο έντονα τις ζεις. Αλλά τρέχα γύρευε, μην το γυρίσουμε στα ψυχιατρικά μας.
ο Ηaagenti ειναι ο καλυτερος φιλος μου και προτιμαμε τις διαφωνιες απο τις φιλοφρονησεις δεν καταλαβαινω γιατι μας το χαλατε μονο φιλοφρονησεις θελετε ?Προς τους Ηaagenti και Stelios Papa: Παρακαλώ όπως οι προσωπικές αντιπαραθέσεις να σταματήσουν εδώ, γι'αυτό διεγράφησαν τα ανάλογα ποστς. Συμφωνειστε ότι διαφωνείτε, το θέμα θεωρείται λήξαν.
Δεν είδες καλά, διεγράφη και δικό του ποστ.ο Ηaagenti ειναι ο καλυτερος φιλος μου και προτιμαμε τις διαφωνιες απο τις φιλοφρονησεις δεν καταλαβαινω γιατι μας το χαλατε μονο φιλοφρονησεις θελετε ?
γεια σου Πανο με την ομαδαρα σου !!
Ωωωω και απο οτι βλεπω τωρα... σβηνεις μονο τα δικα μου εε
Έχω τον μπαρμπαΜουσχούλα με τα τρακτέρ.Ηaagenti εχουμε γερο κονε βλεπω στο κλαμπ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.