StandArd
AVClub Enthusiast
- 31 December 2018
- 781
Παντως σ'εμενα αρεσε. Δεν ειναι βεβαια τιποτε το ιδιαιτεροΦολα Ολκης
την προτεινετε μονον σε οποιον μισειτε.
Rudy 7/10
Ο αγώνας που έδωσε ένας νεαρός ενήλικας για να εισαχθεί στο κολλέγιο των ονείρων του με σκοπό να συμμετάσχει ως αθλητής στην ομάδα μπέιζμπολ. Βασίζεται σε αληθινή ιστορία. Καλά παίξανε οι ηθοποιοί, πρωταγωνιστής ο Σον Όστιν πριν γίνει διάσημος ως Σαμ στα LOTR. Για τους οπαδούς αθλητικών ταινιών, να τη δουν.
Χωρίς να είμαι ειδικός, αυτό που είδα μου φάνηκε μπέιζμπολ. Και απ'όσο ξέρω στην Αμερική είναι πολύ περισσότερο διαδεδομένο απ'ότι στην Ευρώπη.Όχι βρε μπέιζμπολ, δεν ξέρω από που αντλείς τις περιγραφές σου αλλά είναι πολύ "ελληνικά" επιπεδοποιημένες. College football (όχι soccer που λένε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο), δηλαδή κολεγιακό Αμερικάνικο ποδόσφαιρο.
Το μπέιζμπολ προϋποθέτει μπαστούνι.Χωρίς να είμαι ειδικός, αυτό που είδα μου φάνηκε μπέιζμπολ. Και απ'όσο ξέρω στην Αμερική είναι πολύ περισσότερο διαδεδομένο απ'ότι στην Ευρώπη.
Ok, έχετε ασχοληθεί περισσότερο και πιθανότατα έχετε δίκιο. Θα το θυμάμαι από 'δω και μπρος.Το μπέιζμπολ προϋποθέτει μπαστούνι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.