Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Έπεσα τυχαία πάνω στο Επικίνδυνη Αποστολή: Η Έσχατη Τιμωρία και είπα να κάνω τη καρδιά μου πέτρα, χαχα τι καήλες είναι αυτές, η φάση στο υποβρύχιο και το πως καταλήγει στην αγκαλιά της λεγάμενης με το μαραφέτι στα χέρια είναι για να γελάς δέκα μέρες.

Έπεσα τυχαία πάνω στο Επικίνδυνη Αποστολή: Η Έσχατη Τιμωρία και είπα να κάνω τη καρδιά μου πέτρα, χαχα τι καήλες είναι αυτές, η φάση στο υποβρύχιο και το πως καταλήγει στην αγκαλιά της λεγάμενης με το μαραφέτι στα χέρια είναι για να γελάς δέκα μέρες.
Για το σόου τις βλέπεις αυτές τις ταινίες και τα τρελά ακροβατικά που κάνει ο Τομ....δεν είναι για βαθιά ανάλυση...αξίζει να πας Cinema, να περάσεις 2-2,5 ώρες ευχάριστα με μπαμ μπουμ, δράση κλπ. και μετά το ξεχνάς. Σε σπίτι δεν ξέρω αν θα τις έβλεπα...

• Like
Reactions: Sotiris
Για το σόου τις βλέπεις αυτές τις ταινίες και τα τρελά ακροβατικά που κάνει ο Τομ....δεν είναι για βαθιά ανάλυση...αξίζει να πας Cinema, να περάσεις 2-2,5 ώρες ευχάριστα με μπαμ μπουμ, δράση κλπ. και μετά το ξεχνάς. Σε σπίτι δεν ξέρω αν θα τις έβλεπα...
Και σπίτι καλά είναι να τα βλέπεις. Αφού τα περιέγραφα στη γυναίκα το πρωί (κοιμήθηκε νωρίς) και γελάγαμε μισή ώρα. 😄

Και σπίτι καλά είναι να τα βλέπεις. Αφού τα περιέγραφα στη γυναίκα το πρωί (κοιμήθηκε νωρίς) και γελάγαμε μισή ώρα. 😄
E ναι βρε συ, τι να περιγράψεις τώρα, το σενάριο και αυτά που συμβαίνουν είναι πιο τραγικά και από James Bond, μόνο για την δράση βλέπεις τα Mission Impossible.....είναι σαν να κάτσεις να αναλύσεις σε κάποιον το σενάριο του John Wick.

• Like
Reactions: karajim80
E ναι βρε συ, τι να περιγράψεις τώρα, το σενάριο και αυτά που συμβαίνουν είναι πιο τραγικά και από James Bond, μόνο για την δράση βλέπεις τα Mission Impossible.....είναι σαν να κάτσεις να αναλύσεις σε κάποιον το σενάριο του John Wick.
Καλά, όχι ότι στο MI υπάρχει σοβαρό σενάριο, τουλάχιστον στο John Wick πέφτει σοβαρό ματσούκι. Ο άλλος εχθές πάλευε μισή ώρα με έναν και στο τέλος τον έσωσε ένας δικός του με τον πυροσβεστήρα. 😄
Και μην μου πεις ότι το έκαναν για αληθοφάνεια γιατί λίγο αργότερα πάλευε στα φτερά ενός αεροπλάνου ενώ οδηγούσε ένα άλλο αεροπλάνο με το πόδι λολ.
Με κοψοχόλιασε.

6267.jpg

Last edited by a moderator:
ygWXPL0RS91JyJPNOfK34eV3bRE.jpg

Εύκολα το Μεξικάνικο John Wick,
με πιο μιλιταίρ διάθεση και καλές χορογραφίες μάχης.
Φυσικά είναι γεμάτο ακρότητες
αλλά διασκεδαστικό για μια προβολή..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πιο σοβαρή περίπτωση είναι το:
tFwsoLPrpKxIclUCaD3kCMtbr6g.jpg

Το σενάριο μας πηγαίνει σε ιατρική επιστήμη με τον προσωρινό θάνατο κακοποιών, για την εξαφάνιση τους από τον χάρτη της εγκληματηκότητας της Αργεντινής.
Μόνο που η ανθρώπινη φύση είναι άπληστη..
Καλογυρισμένο με ένα ωμό ρεαλισμό
θα το χαρούν οι φίλοι των ύπουλων
καταστάσεων..

• Like
Reactions: protrudi

Δικαστικο δραμα με σπουδαιες ερμηνειες στο ERTFLIX.

Deathstalker (2025)

Είμαι φαν των ταινιών φαντασίας με sorcery και σπαθιά, και πάτησα άμεσα play.
Μάλλον οι τύποι είπαν να γυρίσουν μια παρωδία να γελάσουν και οι ίδιοι.

- πρωταγωνιστής wannabe Conan, 60 χρονών (και φαίνεται)
- στολές και μάσκες από Jumbo αντε και ίσως από Πατρινό καρναβάλι
- εφφέ φτιαγμένα μάλλον με Amstrad (άντε και με μαθηματικό συνεπεξεργαστή)
- σκηνικά φτιαγμένα μαλλον σε καμιά αποθήκη συγγενή. Το πολύ πολύ να νοίκιασαν κανα warehouse,
- μουσική , το αφήνω στην φαντασία σας.
- σενάριο, δεν θυμάμαι έπαιζα με το κινητό :ROFLMAO:

Δείτε την μόνο με παρέα για χαβαλοβραδιά για να γελάσετε.

Capture.PNG

Last edited by a moderator:
Άσχετο, αλλά πρέπει να το μοιραστώ με κάποιον γιατί θα σκάσω. 25 Ιουνίου του 1982, οι ταινίες της ημέρας σε κάποια αμερικανική πόλη .View attachment 271714
Τί λέτε, πάμε ένα σινεμαδακι;
Η μία καλύτερη από την άλλη. Τις έχω δει σχεδόν όλες. Ξεχωρίζω Blade Runner, Tron και Star Trek 2 the Wrath of Khan. Το Blade Runner και το Tron είχαν από τις καλύτερες τελικές μίξεις ήχου 5.1 που έχω ακούσει ανεξαρτήτως εποχής. Η μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου στην ταινία Blade Runner είναι μοναδική και απογειώνει την ταινία σε άλλη διάσταση.

Tο μονο αξιολογο φιλμ, πολυ καλο, που εχω δει τον τελευταιο καιρο...βλεπε κατι μηνες.

Nouvelle Vague

46383415873af63e1cf2ece6098b21c8.jpg

Απιστευτη μαεστρια στην αποδωση της εποχης, στο πνευμα της, στο χιουμορ της, ακολουθοντας αυτην την κινηση του κινηματογραφου που εγινε η Nouvelle Vague με αξονα το A Bout de Souffle και πριν ολα γινουν μια βαρετη σαλατα.

Επιπλεον κατι πολυ ενδιαφερον, ο χαρακτηρας του Γκονταρ σε αυτη την περιοδο. Ενω στο φιλμ Le Redoutable περναει εναν Γκονταρ στριφνο και σχεδον υποχθονειο, οπως ειχε γινει οσαν νεος γκουρου, εδω βλεπουμε ενα νεαρο ευχαριστο, προσιτο, με χιουμορ και φιλικο με τους ηθοποιους του. Συν τον ενθουσιασμο της πρωτης (και για μενα σιγουρα τη καλυτερης) δημιουργιας του. Ξεκινωντας μεσα στην αρχικη παρεα των συντακτων του Cahiers du Cinema μαζι με Σαμπρολ Τρουφω και αλλους.

Αλλα το κερασι στην τουρτα ειναι η ερμηνεια των ηθοποιων !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.

Μεχρι τις χροιες των φωνων, τις κινησεις τους, τα αξαν τους η ακομα την γοητεια των πρωτοτυπων τους.

Ταλενταρες οι νεαροι.

Το φιλμ αποτελει και μνεια επισης των τεχνικων περαν των ερμηνευτων και των δημιουργων.
Συν του παραγωγου του πληθωρικου και καλοκαγαθου και υπομονετικου Ζωρζ ντε Μπορεγκαρ, αλλα που εφτασε στα ορια του με το φιλμ.

Μοτερ Ραουλ !

de5f1ba_upload-1-1ppe1svxpytn-nv7a-a-jeanlouisfernandez-cl0a2441.jpg

Α και κατι τελευταιο, αλλα εχει την σημασια του...
Ο σκηνοθετης δεν ειναι Γαλλος αλλα Αμερικανος. Ετσι ισως αποφευγονται μικροπαθη του χωρου και κρατιωνται οι σωστες αποστασεις ενος θαυμαστη και μελετητη ενος κινηματος εξωθεν.

• Like
Reactions: protrudi