Ναι σε καταλαβαίνω, και εγώ γέλασα αρκετά άλλα μετά από κάποιο σημείο κάπου κουράστικα και βαρέθηκα. Τίμια ήταν άλλα ούτε εμένα θα μου μείνει ούτε θα την πρότεινα. Ενα 6,5 θα της έβαζα σαν βαθμολογία.Εγώ πάντως δεν τρελάθηκα.
Στην αρχή βγάζουν κάποιο γέλιο οι διάλογοι, αλλά με΄τα αρχίζεις και βαριέσαι.
Δεν ήταν ταινία που θα μου μείνει ούτε και θα την πρότεινα.
Απλά βλέπεται.
![]()
Δύo ζευγάρια μια πρόσκληση πρόκληση, και ένα πακέτο ηθοποιών
που δίνουν ρεσιτάλ..
Δεν είναι μόνο οι ατάκες, είναι και τα εκφραστικά βλέμματα με την κοινωνική αμηχανία που βγάζουν, θα διασκεδάσετε
και θα γελάσετε..
Άνετα από τις καλύτερες κωμωδίες
της χρονιάς..
H "Προσκληση" ξεκινησε αν οχι καλα, τουλαχιστον με υποσχεσεις για κατι διαφορετικο.Δύo ζευγάρια μια πρόσκληση πρόκληση, και ένα πακέτο ηθοποιών
που δίνουν ρεσιτάλ..
Δεν είναι μόνο οι ατάκες, είναι και τα εκφραστικά βλέμματα με την κοινωνική αμηχανία που βγάζουν, θα διασκεδάσετε
και θα γελάσετε..
Άνετα από τις καλύτερες κωμωδίες
της χρονιάς..
O North εχει καλά βιβλία, το συγκεκριμένο είναι το πιο γνωστό του.The Whisper man (2026) -Νetflix
Ωραίο αστυνομικό θρίλερ, με απαγωγές και δολοφονίες παιδιών. Παίζουν γνωστοί ηθοποιοί και φυσικά ένας Ρόμπερτ Ντε Νίρο που είναι εξαιρετικός, (φυσικά σε χαλαρούς ρυθμούς έχει και μια ηλικία ο άνθρωπος).
Μην περιμένετε τρελή δράση. Ξεκινάει αργά και κλαμακώνεται η αγωνία όσο περνάει η ώρα. Στο τέλος έχει κάποια δράση .
Η στραβοστόμα έχει επίσης καλή ερμηνεία, της πάει ο ρόλος και συμπαθητική παρουσία όπως πάντα.
Δεν είναι καμιά συγκλονιστική ταινία, αλλά προτείνεται για μια θέαση.
View attachment 276447
Εμένα δεν με ενόχλησε που είχε διάφορα στιλ μέσα στην ταινία, άλλα ότι την βρήκα βαρετή σε κάποια σημεία και κουραστική, δεν είχε κάτι να μου δώσει πέρα από το αρχικό αστείο κομμάτι που και αυτό ξεφούσκωσε γρήγορα. Δεν ήταν κακή σαν σύνολο άλλα από αυτά που είχα διαβάσει και από τις βαθμολογίες που είχε πάρει περίμενα κάτι παραπάνω.Αν διαφημίστηκε ως κωμωδία έγινε πολύ κακώς. Δεν ήταν κωμωδία.
Το Ισπανικό έχει παιχτεί με Ελληνικό τίτλο Οι γείτονες από πανωΤην ειδα και εγω πριν καμια ευδομαδα, μια χαρα ηταν , γελασαμε σε αρκετα σημεια κιολας, το ισπανικο ειναι καλυτερο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.