Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

δεν τον μπορώ τον Φον Τρίερ.
Ενοχικός προτεστάντης μου θυμίζει εκείνους τους ρακένδυτους στο Μεσαίωνα που γύρναγαν πεζή την Ευρώπη και αυτομαστιγώνονταν δοξάζοντας το μεγαλείο του Κυρίου. Και κακομεταχειρίζεται φριχτά τις γυναίκες πρωταγωνίστριές του. Πάω στοίχημα ότι τις μισεί.
Κουβάρι μπλεγμένο...maybe he should have written a book instead of making films :popcorn:

Πάντως την δικη του Μήδεια δεν την κακομεταχειρίστηκε καθόλου αντίθετα απο πολλούς έλληνες σκηνοθέτες ή μεταμοντέρνους πού κυριολεκτικά τής έβγαλαν τα μάτια.

Υ.Γ.
Και ο Μάρτιν ´κρυφοκαθολικός´είναι μέ μιά αρκετά ´ιδιόρρυθμη´ματιά και στά περί θρησκείας ...

Υ.Γ.2
Οσο γιά την ενοχή δεν φταίει μόνον ο προτεσταντισμός αλλή και η επίδραση τής ορθόδοξης ψυχανάλυσης πάνω στον Λάρς..:rolleyes:
Εκτός απο τον Λούθηρο η Ευρώπη ανέδειξε και άλλους ´Μαίτρ´τής Ενοχής............

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Αfter hours
Last Walts
King of Comedy..... τα τρια αγαπημενα μου

Και θα τον αγαπήσεις ακόμα περισσότερο μόλις δεις και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον George Harrison. Eγώ πάντως θέλω να ξαναδώ το "Boxcar Bertha", έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το είδα, το'χει κανείς?

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

υπαρχει και το good fellas.οπως και η διασκευη που εκανε στο cape fear.
εκει σταματαει.για μενα.μετα εφτιαξε ενα εκπληκτικο αφιερωμα για τα 100 χρονια του αμερικανικου κινηματογραφου.και παπαλα....

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Κανένας σας δηλαδή δεν αγαπάει το 'New York, New York' ; :popcorn:
Εμένα, είναι η πιο αγαπημένη μου ταινία του.
Οχι η καλύτερη όμως: αυτή είναι το 'The King Of Comedy'. :firstprize:

G-Force

καταμε η κορυφαια στιγμη της ταινιας ηταν οταν ο τυπος κλειδωσε το οχημα/μπαλα με τηλεχειριστήριο και ακουστηκε ο χαρακτηριστικός ηχος.

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Κανένας σας δηλαδή δεν αγαπάει το 'New York, New York' ; :popcorn:
Εμένα, είναι η πιο αγαπημένη μου ταινία του.
Οχι η καλύτερη όμως: αυτή είναι το 'The King Of Comedy'. :firstprize:

και βεβαια το αγαπαμε.απλα εγω εβαλα το οριο που για μενα τελειωσε.
δεν μπορω να ξεχωρισω.ειναι απο τους πολυ αγαπημενους μου και ο πρωτος σκηνοθετης με τον οποιο ασχοληθηκα σοβαρα πριν(πολλα) χρονια οταν ξεκινησα να ασχολουμαι με το σινεμα.τις αγαπαω ολες...

Der rote Baron

Καλυτερο απο οτι το περιμενα . Θα προτιμουσα πιο κλασικους ηθοποιους στο casting ομως.

Αυτος ο Joseph Fiennes καλα εκανε και το εριξε στα σηριαλ. Δεν ειναι καθολου καλος. Στο Enemy at the gates και στο Elizabeth τελικα ηταν συμπτωματικη η καλη του παρουσια.

Οι αερομαχιες εκπληκτικες και οτι καλυτερο εχουμε δει ποτε σε περιβαλλον WWI.

bitch-slap.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1212974/
Εμένα μου άρεσε πάντως :D

Και δώρο οι φώτο
bitch-slap-still2.jpg

bitch_slap_06.jpg

trio_to_gage2_m.jpg

ΥΓ Η ταινία δεν έχει καθόλου γυμνό

nowhere_boy.jpg

πολυ χαρηκα που την απολαυσα πρωτος απο ολους
στην μεγαλη οθονη

το 2009 ηταν η ΛΕΥΚΗ ΚΟΡΔΕΛΑ
ΤΟ 2010 το NOWHEREBOY

απλα υπεροχη

.

Χθες ειδα το
3220920788_6ef32239a7.jpg

Πολυ λιγη σαν ταινια...

Δεν μου αρεσε.

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

a-serious-man-poster.jpg

A Serious Man

Αγαπω Αδελφους Κοεν! Οι τυποι ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις στο Hollywood που προσφερουν ανατρεπτικες, φρεσκες ταινιες, ακομα και αν δεν εχουν σαφη καταληξη!
Με οπλο την εκπληκτικη αναπαρασταση εποχης (τελος 60) και το εξαιρετικο τους cast, οι Κοεν μας επιτρεπουν να ριξουμε μια κρυφη ματια (μεσα απο την κλειδαροτρυπα) στην κουλτουρα των Εβραιων της Αμερικης..
Απο τις καλυτερες της χρονιας...

Μεγααααααλη πα....ρια
χωρις παρεξηγηση και συγχωρεστε με για αυτο αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι αρεσει αυτη η ταινια
Γνωμη μου παντα οτι αν δεν ηταν των Κοεν θα ειχε περασει απαρατηρητη
καμμια σχεση με τα αριστουργηματα τους

μα αυτο εννοειται δεν θελω να προσβαλλω κανεναν
αλλα μου κανει εντυπωση πως γινεται αν σου αρεσουν οι Κοεν που εχουν δημιουργησει εργα σαν το Miller's Crossing,Fargo,The Big Lebowski,The Man Who Wasn't There,κλπ να σου αρεσει και αυτη η μ...κια
ακομα και το No Country for Old Men που το θεωρω υπερεκτιμημενο και κακως πηρε οσκαρ ειναι χιλιες φορες καλυτερο

Ρε συ Μπιβις χωρις παρεξηγηση, επειδη δεν σου αρεσε εσενα (ή δεν μπηκες ποτε στο πνευμα της ταινιας) δεν σημαινει οτι ηταν και μ..κια!
Αλλωστε εχει προταθει φετος για Οσκαρ καλυτερης ταινιας και πρωτοτυπου σεναριου αν σου λεει κατι αυτο.. Και αν δεν σου λενε κατι οι υποψηφιοτητες, δες και την πλειοψηφια των κριτικων που του εδωσαν πολυ υψηλη βαθμολογια (87% στο rottentomatoes.com)
Τεσπα, ειπαμε, γουστα ειναι αυτα..

MoDis, φίλε μου σε ευχαριστώ για το recommendation, μου την έστειλαν χθές και την είδα, καταπληκτική ταινία κατι Αμερικανιες μετα τις βλέπεις και γελάς.

Περιμένω εναγωνίως τα αλλα δυο φίλμ της τριλογίας!

27i120541_the.girl.with..jpg

Παρα τη μεγαλη διαρκεια της και το δυσκολο της γλωσσας , δεν σε κουραζει .
Με μια υποθεση που ανακατευει στοιχεια που εχουμε δει και σε αλλες ταινιες αλλα δενουν μεταξυ τους αριστοτεχνικα , με γρηγορη σκηνοθεσια και πολυ καλη σκιαγραφηση χαρακτηρων , σε μια "κινηματογραφικη" Σουηδια που προσωπικα με εκανε να θελω να την επισκεφθω .... (στιγμιαια ... :D :D :D)

Και οσα ερωτηματα ή χαρακτήρες εμειναν αναπαντητα ή ασχολιαστα ....
στο καπακι (ευχαριστώ τριημερο Καθαρας Δευτερας ...) ειδα και αυτο

Flickan-Som-Lekte-Med-Elden-aka-Millennium-2-The-Girl-Who-Played-With-Fire-2009-Dutch-Front-Cover-24392.jpg

οχι στα επιπεδα του 1ου , αλλα στην ιδια αισθητικη ...

Σε αναμονη του 3ου και τελευταιου μερους που προβληθηκε στις 27 Νοεμβριου
The Girl who kicked the Hornet's Nest
The_Girl_Who_Kicked_the_Hornets'_Nest_(film).jpg