Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εχθές είδα τον Dr PARNASSUS, δεν νομίζω οτι θα μπεί στην ταινιοθήκη μου!

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Blindness - Περι Τυφλοτητας - http://www.imdb.com/title/tt0861689/ - του Μειρελλες (City of God) βασισμενο στο βιβλιο του Σκαραμανγκο. Τεχνικα πολυ καλογυρισμενη και σκληρη ταινια, καπου με εχασε αλλα αξιζει προσοχης. Στα ορια sci-fi και υπαρξιακης αναζητησης για το τελος του κοσμου.
Μου θυμισε καπως το Time of the Wolf του Haneke - http://www.imdb.com/title/tt0324197/- (αυτη ειναι πολυ καλη) και με λιγη φαντασια μπορει να γινει καποια συγκριση με το προσφατο The Road του Hillcoat - http://www.imdb.com/title/tt0898367/ - αρκετα καλη που παντως δεν καταφερνει να σταθει στο υψος του The Proposition.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

εσύ έχεις πάει στον αντίποδα, σαν τους μαύρους στην Αμερική: counter racism, Black is Beautiful :ciao: ή αλλιώς, 'δώστε μου Πέρσες, Ιορδανούς, Κορεάτες, Μαυροβούνιους...' :aetsch: :tee:

μα τι ειναι αυτα που λετε κυριε ..:nounder:
μια αμερικανικη ταινιουλα ειδα με τον Ριτσαρτ Γκηρ

:flute:

@ Μοdis: THE MEN WHO STARE AT GOATS Δεν την είχα πάρει χαμπάρι!
Θα ψάξω να τη βρώ και να τη δώ. Πολύ καλό cast και ενδιαφέρον θέμα / παρουσίαση κατά τα λεγόμενά σου! Ευχαριστώ.

είδα χθές το Sherlock Holmes σε BD. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!
αυτος ο Guy Richie ειναι σκηνοθετέρα λέμε και ο Law με τον Downing ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :)

Χθες είδα το Edge of darkness με τον Mel Gibson. Τυπικό αμερικάνικο αστυνομικό θρίλερ, χωρίς κάτι που να ξεχωρίζει, προβλέψιμο από τη μέση και μετά.

Μετα απο παροτρυνση του Μπαμπη ειδα επιτελους το "The girl with the dragon tatoo" (Män som hatar kvinnor). Εξαιρετικο φιλμ-νουαρ, μεταφορα (απο οτι διαβαζω) δημοφιλους αστυνομικου μυθιστορηματος (μερος 1ο). Αριστο και το bluray απο καθε αποψη..

Destination_Tokyo_poster-thumb.jpg

Destination Tokyo

Εξαιρετικη ταινια δρασης εποχης.

takis πρέπει να δείς και τα άλλα δύο, ειναι τριλογία της νοβέλας του Stieg Larsson (είχε βγεί βιβλίο πρώτα και ήταν πολύ καλό)

Εγώ το 3ο ψαχνω σε BR και δεν το βρίσκω με τιποτα (The girl who kicked the hornet's nest)

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

"The girl with the dragon tatoo" (Män som hatar kvinnor).

δεν βρήκα τίποτε σπουδαίο ή έστω αξιομνημόνευτο σ αυτή την ταινία. Δεν μου κάνει καρδιά να δώ ούτε το δεύτερο μέρος της τριλογίας.

THE LOVELY BONES: Πολυ καλυτερο απο ότι το περιμενα κρατησε αμειωτο το ενδιαφερον μου απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο λεπτο. Λιγο η συγκινητικη θεματολογια -βασιζεται πανω στο ομωνυμο μυθιστορημα της Alice Sebold- λιγο οι ομορφες εικονες του Peter Jackson ,το ταιριαστο soundtrack (Brian Eno) και το πολυ πετυχημενο cast δημιουργείται ένα πολυ καλο τελικο αποτελεσμα.

Χθες το βραδυ ειδα το AGORA:

Agora+Movie+French+Poster.jpg

Μου αρεσε! Σιγουρα μπορουσε να γινει αρκετα καλυτερο σε θεματα αναπαραστασης εποχης αλλα γενικα ειναι κατα την γνωμη μου καλη ταινια (ειχε μεμονωμενες σκηνες με εξαιτερικους συμβολισμους)!!

είδα χθές το Sherlock Holmes σε BD. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!!!
αυτος ο Guy Richie ειναι σκηνοθετέρα λέμε και ο Law με τον Downing ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :)
+1 απροσμενα καλη ταινία.

black_dynamite_ver3.jpg

Xθες ειδαμε (διστακτικα ειναι η αληθεια) το Black Dynamite το οποιο με εξεπληξε ευχαριστα! Φοβερη παρωδια αφρο-ταινιων 70ς τυπου Shaft με αφθονο γελιο! Η δε αναπαρασταση του κλιματος της εποχης, κουστουμιων, τροπου κινηματογραφισης, ατσαλου μονταζ, υπερβολικης ηθοποιιας κλπ ειναι εκπληκτικη! Το μονο αρνητικο ειναι οτι μετα τα 40 πρωτα λεπτα αρχιζει να κουραζει στο ιδιο μοτιβο, δεν παυει ομως να εχει πολυ πλακα!