Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Toν τελευταίο Χάρη τον Πότη και μιλάμε κόντεψα να τρελαθώ από τα γέλια... Άμπρα Κατάμπρα!:BDGBGDB55:

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Πλούσιο ΠΣΚ!
Παρασκευή το καταπληκτικό Ratatouille. Ξεκαρδιστική και η μικρού μήκους "Lifted" που το συνόδευε!
Σάββατο ξανά το Syriana. Δεν κατάλαβα περισσότερα από αυτά που είχα πιάσει με την πρώτη θέαση.
Κυριακή, επιτέλους, το Notes on a Scandal! Περισσότερα στο αντίστοιχο θέμα...

Εγώ κατέβασα και είδα το No Way Out με Kevin Costner, Gene Hackman και Sean Young. Έξυπνο πολιτικό θρίλλερ των 80's με δυνατές ανατροπές και σχετικά καλές ερμηνίες (ναι ακόμα και από τον Κόστνερ!!!). Δυστυχώς δεν έχει βγει στην Ελλάδα σε dvd.

Δυστυχώς μιά βλακεία . The hitcher ? ( Το ωτοστοπ του τρόμου ) ; Μεγάλη βλακεία , όντως.

Το είχα δει πριν πολύ καιρό, όντως μετριότατο, είχε όμως μιά ατάκα φοβερή!:
Τον βλέπεις αυτόν που φαίνονται τα πόδια του? Ξέρεις γιατί δεν κουνιέται? :violent-smiley-008: :angel:
:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Aκόμα εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν πρόκειται ποτέ να την δώ αυτή την ταινία...

Xθες είδα ξανά Shark Tale και Mr. & Mrs Smith

Θα ήθελα να μπορούσα να γύριζα τον χρόνο πίσω και να φρόντιζα να μην είχα δει την ταινία: Mr. & Mrs Smith.

Μια παλιά ταινία με τον Αλέν Ντελόν, Ζαν Γκαμπέν και τον νέο τότε Ζεραρ Ντεπαρτιέ.
"Δύο ξένοι στην ίδια πόλη".
Πάρα πολύ καλή.

Αυτές που είδα τελευταία είναι το Die Hard 4 "καλό", Resident Evil - Extinction "αναμενόμενα μέτριο", Matchpoint "πολύ καλό". Το προηγούμενο μήνα είδα το Sunshine "αρκετά καλό" και μία ταινία η οποία με στιγμάτισε γιατί καιρό είχα να δω τέτοια σαχλαμάρα που τελείωσε με fast forward.....Hostel!!!:furious3:

Είδα προχτές στο Τριανόν κάποιες από τις μικρού μήκους που βραβεύτηκαν στη Δράμα. Απογοητεύτηκα! Η μιζέρια της σιωπηλής κατάθλιψης συνεχίζει και βασιλεύει σε αυτό που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είναι η πρωτοπορία του σινεμά. Είναι δυνατόν οι μεγάλου μήκους να βρίσκονται πιο μπροστά από τους νέους δημιουργούς; Μόνο στην Ελλάδα! :beee:

Ξεχώρισα μόνο το "Τριαντάφυλλο για μια μέρα", ένα ταινιάκι εκδίκησης με μπόλικες δόσεις Tarantino, Guy Richie, Matrix, Quake (!) και πολλών άλλων. Δεν είναι κάτι φοβερά πρωτότυπο, αλλά τουλάχιστον μακριά από το χάλι των υπολοίπων. Αν το πετύχετε, σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε.

Ρατατούης στο σινεμά με την κόρη μου . Εκπληκτικό . Αψογη ως κωμωδία , φοβερή σκηνοθεσία ( τα ζενερίκ του φοβερά μου θύμιζαν το The Patsy του Jerry Lewis ) γρήγοροι ρυθμοί , απίστευτα gags , ωραίο σενάριο , εκπληκτικές οι φιγούρες οντικών και ανθρώπων . Τι άλλο να ζητήσει κανείς ;

Ρατατούης στο σινεμά με την κόρη μου . Εκπληκτικό . Αψογη ως κωμωδία , φοβερή σκηνοθεσία ( τα ζενερίκ του φοβερά μου θύμιζαν το The Patsy του Jerry Lewis ) γρήγοροι ρυθμοί , απίστευτα gags , ωραίο σενάριο , εκπληκτικές οι φιγούρες οντικών και ανθρώπων . Τι άλλο να ζητήσει κανείς ;

Συμφωνώ απόλυτα. Παίζει να είναι η καλύτερη της Pixar!

Οι φιγούρες των οντικών βεβαίως στον Ρατατούη , δεν είναι κάποιες άγνωστες εξωγήινες οντότητες , αλλά οι φιγούρες των Ποντικών

βρε....δεν πατε να δειτε καπου καπου και καμμια ταινια ...

ωραιοι και οι ρατατουλιδες ..αλλα παιζεται η καλυτερη ταινια της χρονιας

και αμφιβαλω αν την εχει δει καποιος απο τα 4000 μελη του club

.-bye-

"η ζωη των αλλων" κορυφαια ταινια..απο τις ελαχιστες ταινιες οπου ενας ηθοποιος δεν μιλαει σχεδον καθολου..και ομως λεει τοσα πολλα με το παιξιμο του! (Muehe, Ulrich) ο οποιος δυστυχως απεβιωσε προσφατα

"η ζωη των αλλων" κορυφαια ταινια..απο τις ελαχιστες ταινιες οπου ενας ηθοποιος δεν μιλαει σχεδον καθολου..και ομως λεει τοσα πολλα με το παιξιμο του! (Muehe, Ulrich) ο οποιος δυστυχως απεβιωσε προσφατα

Επειδή το έχω δει στο σινεμά, φοβάμαι να το ξαναδώ σε DVD, μήπως και μου περιοριστούν οι καλές εντυπώσεις.
Κακά τα ψέματα. Όσο και να προχωρά η τεχνολογία, τίποτα δεν αντικαθιστά τη μαγεία της σκοτεινής αίθουσας.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.
Αυτή πάντως η ντοκουμεντερίστικη ταινία πάει πακέτο με αυτήν του Τσάρλι Τσάπλιν ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
Η πρώτη περιγράφει, η δεύτερη σατιρίζει και καταγγέλλει. Αν σκεφτούμε μάλιστα και την εποχή που γυρίστηκε (1958), τότε που ο ψυχρός πόλεμος ήταν ακόμα στα φόρτε του, είναι πράγματι γενναία, καυστική και αξεπέραστη.

RAY

Η ιστορία του θρύλου Ray Charles με ένα καταπληκτικό Jamie Fox
να αποσπά δίκαια το OSCAR A' Ανδρικού Ρόλου και την ταινία να
παίρνει το OSCAR καλύτερης μουσικής.

Αξίζει πραγματικά να την δείτε.

χτες ειδα την γαλλικη ταινια "μην το πεις σε κανενα".Αστυνομικο θριλλερ.Καλη ειναι,τη συστηνω.Εχει παρει και διαφορα βραβεια Σεζαρ.Παντως δεν θυμιζει πολυ γαλλικη ταινια εκτος απο το στυλακι που παιζουν οι γαλλοι ηθοποιοι ,ανετα μπορουσε ναναι και αμερικανικο πλην του καλου σεναριου που απουσιαζει τελευταια δυστυχως απο το χολλυγουντ :flipout: