Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

How to Marry a Millionaire του 1953 με τους:

Betty Grable
Marilyn Monroe (:worshippy::worshippy::worshippy::worshippy:)
Lauren Bacall
William Powell

Για να θυμόμαστε και λίγο τα "παλιά"

Σύμπτωση!
Το είδα κι εγώ πριν μια εβδομάδα, αλλά δεν το ανέφερα για να αποφύγω το κράξιμο.:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Το 2ο μέρος θα σε ξενερώσει....

Διάβασα πολλά κακά λόγια για το τέλος, οπότε ήμουν "δαγκωμένος". Τελικά δεν ήταν τόσο χάλια. Εν πάσει περιπτώσει, μπορείτε να ζήσετε και χωρίς αυτό.

(Περί του Five days to midnight ο λόγος)

SANTA SANGRE
Από DVD προσφοράς του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ.
Πρόκειται για «ΨΥΧΟ» ... με άλλα λόγια.
Εμπλουτισμένο με Dario Argento και λίγο David Lynch.
Γενικά αρκετά καλό.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ

Πραγματικα καλη ταινια. Μου αρεσε ιδιαιτερα και η μουσικη επένδυσή της.
Ο "HGW" αποκαλυψη στο ρολο του πράκτορα της Σταζι!

88 ΛΕΠΤΑ

Οχι κατι ιδιαιτερο αν και σεναριακα καλο. Ο Πατσινο ειχε το βλεμμα του νυσταγμενου (του εχει μεινει από το Insomnia?)

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Καλη γαλλικη ταινια, εκ θεματος με καποιες ευαισθησιες και καλη μουσικουλα.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

ειδα μια ταινια του 2005 "The wedding date",κλασσικο chick movie παρολαυτα δεν ηταν κακο,μου αρεσε το ζευγαρακι των πρωταγωνιστων που ειναι το βασικο στις ρομαντικες κομεντι.
Η υποθεση,μια κοπελα πρεπει να παει στο γαμο της αδερφης της οπου κουμπαρος ειναι ο πρωην της που την παρατησε και δεν μπορει να το ξεπερασει,προσλαμβανει εναν επαγγελματια συνοδο για να μην παει μονη και να προσπαθησει να κανει τον πρωην να ζηλεψει.
Αυτο που θελω να προσθεσω ειναι οτι το τρανσφερ ειναι παρα πολυ καλο ,σε μερικες σκηνες νομιζεις οτι βλεπεις HD.Το συστηνω ανεπιφυλάκτα ως προς εικονα.

Προχτές είδα το Far Away, So Close του Wim Wenders, sequel των Φτερών του Έρωτα. Το πρόβλημα της ταινίας αυτής ήταν ότι δεν μπορούσε να αποφασίσει τι ακριβώς ήταν. Άλλοτε ήταν μια ανέμελη περιπλάνηση στο Βερολίνο, άλλοτε φιλοσοφική, άλλοτε γκανγκστερική... λίγο απ' όλα σε ένα όχι καλά δεμένο σύνολο. Όχι ότι δεν είχαν ενδιαφέρον πολλές επιμέρους σκηνές. Ειδικά το πρώτο μισό κυλούσε πολύ ωραία. Αλλά από την αρκετά "παιδική" σκηνή με τον Lou Reed και μετά, η μπάλα χάθηκε.

Ξημερώματα είδα το Σκάνδαλα στο Grand Hotel ... Περιττό να πω ότι ενθουσιάστηκα παρόλο που η ταινία τελείωσε στις 3 και κάτι ... Nova TCM rulez!

- Bourne Ultimatum
- The Fountain

Το πρώτο αρκετά καλό, με ταχύτητα και δράση πέραν των συνηθισμένων.
Το δεύτερο από τις πολύ καλές ταινίες που βγαίνουν πια όλο και λιγότερο. Βαθύ και φορτισμένο, Aronofsky σε πιο light έκδοση σε σχέση με το Requiem for a dream.

THE HOUSE ON HAUNTED HILL (1959) με τον Vincent Price.

θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο oldman που μου εδωσε την χαρα να δω αυτη την εκπληκτικη cult ταινια και να ευχηθω στον Vincent ναναι παντα καλα

.

THE HOUSE ON HAUNTED HILL (1959) με τον Vincent Price.

θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο oldman που μου εδωσε την χαρα να δω αυτη την εκπληκτικη cult ταινια και να ευχηθω στον Vincent ναναι παντα καλα

.

Όχι μόνο ευχαριστίες.
Και οποιαδήποτε κριτική για τους υπότιτλους αποδεκτή, για να βελτιώνομαι.

ONCE UPON A TIME IN THE WEST του Sergio Leone.
Λοιπόν.
Σαν παιδιά και νεαροί βλέπαμε πολλά Western, αλλά το κουλτουριάρικο προφίλ μας δεν μας επέτρεπε να το διατυμπανίζουμε.
Σήμερα, με όλα αυτά τα διαβόητα έργα που κυκλοφορούν και την επιτυχία που γνωρίζουν, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους τότε δημιουργούς που τους σνομπάριζα και να δηλώσω περήφανα ότι θα δω όποιο έργο αυτής της κατηγορίας μου ξέφυγε τότε, και θα ξαναδώ όποιο μου άρεσε.

3.10 to Yuma . Russell Crowe και Christian Bale. Παρα πολύ καλή. Όταν θα έρθει Ελλάδα θα την ξαναδώ στο σινεμά οπωσδήποτε!!

Pan's Labyrinth http://www.panslabyrinth.com/

Δεν είχα ιδέα για το τι είδους film ήταν (περίμενα να είναι μόνο φαντασίας) και με εξέπληξε ευχάριστα.
Σπάνια είμαι τόσο ενθουσιασμένος όταν η ταινία "βγαίνει" διαφορετική από ότι περίμενα να δω!

Απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!

Κοστούμια, make-up, ανασύνθεση χώρου και χρόνου (στα ιστορικά σημεία), ερμηνείες, ειδικά εφέ ήταν όλα προσεγμένα μέχρι την πιο "απλή" λεπτομέρεια.

Μια πολύ ιδιαίτερη ιστορική ταινία που συνταιριάζει την σκληρή πραγματικότητα με την παιδική ευαισθησία - φαντασία - φυγή από την σκληρή πραγματικότητα, με μοναδικό τρόπο.
Δύο παράλληλοι χωρόχρονοι που δεν υπάρχουν απλά αλλά είναι ο ένας συνέχεια του άλλου (αυτό είναι και το "δυνατό χαρτί" της ταινίας)

Μια ταινία που θα πρέπει να την δείτε!!!!!!!

Μετά ξεκίνησα το Pirates of the Caribbean - At Worlds End http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/

Με κούρασε και το άφησα για σήμερα...

"Γραμματα από το Ιβο Τζιμα"

Το περιμενα πολυ καλυτερο. Τελικα πολυ μετρια ταινια.

"ΤΟ ΑΡΩΜΑ"

Το ειδα περιμενοντας να δω πατατα (μετα τις κριτικες που ειχα διαβασει).
Μου αρεσε πολυ. Το βρηκα πολυ ποιητικο με εξαιρετικη μουσικη επένδυση.

island.... πολυ καλη η κεντρικη ιδεα του σεναριου..μεχρι το σημειο που δραπετευουν πολυ καλο...μετα ομως με το κυνηγητο καπως γινεται αφελες με τον τροπο που συνεχεια ξεφευγουν! γενικα μια πολυ ευχαριστη ταινια!

island.... πολυ καλη η κεντρικη ιδεα του σεναριου..μεχρι το σημειο που δραπετευουν πολυ καλο...μετα ομως με το κυνηγητο καπως γινεται αφελες με τον τροπο που συνεχεια ξεφευγουν! γενικα μια πολυ ευχαριστη ταινια!

Ποιος ασχολήθηκε με την ταινία....
:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

3.10 to Yuma . Russell Crowe και Christian Bale. Παρα πολύ καλή. Όταν θα έρθει Ελλάδα θα την ξαναδώ στο σινεμά οπωσδήποτε!!

Πρόσφατα είδα το παλιό "3.10 to Yuma", του 1957 και ήταν αρκετά καλό.
Δεν ξέρω αν αξίζει ο κόπος να δω το remake. Θα περίμενα γνώμη από κάποιον που έχει δει και τα δύο.

Fantastic 4: Rise of the silver serfer

Αν δεν ειναι καποιος λατρης των αντιστοιχων κομικς ή με την κοπελια (πως την λενε, πως την λενε...) δεν υπάρχει λογος να την δει.