Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

ο Αορατος -πολυ καλο
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκόιερ
Πρωταγωνιστούν: Μαργκαρίτα Λεβίεβα, Τζάστιν Σάτγουιν
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

La Antena.
Απλά απίστευτη!

Κι αν μας κλέψαν τη φωνή, έχουμε ακόμα τις λέξεις...
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Atonement. Mέτριο προς καλούτσικο. Ανέμπνευστη βρήκα τη σκηνοθεσία και το σενάριο ψιλομελό. Καλές οι ερμηνείες, ήθελε να πέσει ψαλίδι τουλάχιστον σε 15 λεπτά ακόμη αφού έκανε κοιλιά.
 
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Elizabeth - The golden age.

32.jpg


Μάλλον αδιάφορη ταινία...
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Α καλα εγω βρηκα και το πρωτο βαρετο.

Μολις ειδα τον πρωτο κυκλο της καινουργιας σειρας του Aaron Shorkin (ειναι αυτος που εκανε το West Wing) Studio 60 on the Sunset Strip και τη βρηκα πολυ ευχαριστη.

Καταιγιστικος ρυθμος και εξυπνοι διαλογοι σε κρατουν σε ενδιαφερον συνεχως. Οσοι εχουν δει το West Wing ξερουν γιατι μιλαμε.

Το συστηνω ανεπιφυλακτα.

Μονο προβλημα οτι δεν εχει συχρονισμενους αγγλικους υποτιτλους και μερικα μπορει να σας ξεφυγουν.

Τακη, παρεπιμπτοντως αυριο θα σου φερω και τον 7ο κυκλο του West Wing σε DVD, που σου χρωσταω.
 
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Φιλε αυριο θα ειμαι εκτος Αθηνων! Next time..
ΥΓ. Θα το τσεκαρω το Studio 60.
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τωρα το ειδα κι εγω αλλα στο αλλο thread.

Θα το κανουμε μολις γυρισεις.

Καλα να περασεις.
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

El Greco. Με ένα ευρώ (απο το βιντεοκλάμπ-αυθημερόν επιστροφή) για δύο άτομα, απλά δεν μπορώ να πώ οτι έχασα την ώρα μου ή έκλαψα τα λεφτά μου. Το αναφέρω μόνω γιατί νομίζω οτι έχει πρόβλημα με τον ήχο: Δεν μπόρεσα να ακούσω ούτε DTS, ούτε DD που λέει οτι έχει. Μόνο Stereo και παράλληλα απενεργοποίηση του κεντρικού. Αν ισχύει αυτό μην τολμήσει κανείς να σκεφτεί να την αγοράσει.

ΥΓ. Γιατί ΟΛΕΣ οι ελληνικές ταινίες έχουν προβληματικό ήχο ;
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

No country for old men.Πολύ καλό.Καλός ο Μπάρδεμ, καλός και ο Τόμι λι.Θα δω την Elizabeth μάλλον απόψε.
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μια ταινία που είδα πρόσφατα είναι η "The Counterfeiters".

Η ταινία είναι στα γερμανικά και το θέμα της αναφέρεται σε πραγματικό γεγονός.

Εξαιρετική ταινία.
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

A Fish Called Wanda
Το είχα δει πολύ παλιά στην τηλεόραση, μια περίοδο που ήμουνα κουρασμένος και νυσταγμένος και ούτε που το θυμόμουνα.
Παραδόξως δεν μπορούσα να το βρω, ούτε για ενοικίαση, αλλά ούτε για αγορά.
Ας είναι καλά το Playcom που με 10,99 έλαβα σπίτι τη συλλεκτική έκδοση με τα δύο DVD.
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μια ταίνια που είδα πρόσφατα και πιστέυω ότι είναι "must see" είναι η ταίνια "The Great Debaters".

ΕΞΟΧΗ ΤΑΙΝΙΑ!!!!!!!!!!!!
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Εγώ έβαλα και είδα ταινία μετά από 2 μήνες (!!!). Ήταν το Everything you always wanted to know about sex του Woody Allen. Πολύ γέλιο.
 
Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

ειδα χτες την αντι-πολεμικη ταινια "pork chop hill" με τον Γκρεγκορυ Πεκ και αλλους γνωστους ηθοποιους της εποχης.Αφορα τον πολεμο της Κορεας.Καλογυρισμενο εργο απο τον Λουις Μαιλστοουν,ειναι αληθινη ιστορια,για την κατοχη ενος εντελως ασημαντου λοφου στα ορια της διαχωριστικης γραμμης ,οπου σκοτωθηκε παρα πολυς κοσμος.Δυστυχως το μηνυμα ειναι πολυ αληθινο,για την ηθικη του πολεμου.Στο τελος της ταινιας το στουντιο προσθεσε μια "πατριωτικη" ατακα χωρις να το πουνε στο σκηνοθετη ,κατι που τον εκανε εξω φρενων.
 
Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Τσιου!Ειχε την πλακα της..
Οι κλεφτες του ιδιου μου αρεσαν καλυτερα.