Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Μπορεί κάποιος που έχει δει και αυτήν του 1957 με τον Glenn Ford, να μας κάνει μια σύγκριση;
Ξέρω την παλιά, αλλά δεν έχω δει την νέα.

Εγώ μόνο τη νέα εχω δει και μου άρεσε πάρα πολύ.Η Ταινία αξίζει και με το παραπάνω

Ω, ναι. Αυτές τις μέρες μπαίνω στο club των μικρομηκάδων! Λεπτομέρειες οσονούπω...

Κανόνισε, θα πέσει ανάκριση με την κατάβασή μου!

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Παιδιά, μην σκίσουμε το thread. Θα ανοίξω άλλο κάποια στιγμή. Έκανα διακριτική αναφορά εδώ αφενός επειδή δεν κρατιόμουν, αφετέρου γιατί... τρία βράδια τώρα μόνο αυτή βλέπω. :D

Αυτές τις μέρες βλέπω τη σειρά Band of brothers
φοβερή σειρά, σε κάθε επεισόδιο συναρπαστικές μάχες και σκληρές σκηνές.
Πολύ καλή αναπαράσταση της εποχής.
Η εικόνα και ο ήχος επίσης σε πάρα πολύ καλά επίπεδα.

Μου άρεσε.Προσεγμένη,ακριβή(Η πιό ακριβή μέχρι τώρα της HBO),ωράιες ερμηνείες.

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

Να συμπληρωσω οτι μεσα στον αυγουστο αναμενεται το Tropic Thunder με τον Ben Stiller και τον Jack Black και το Σεμπτεβρη τα νεα seasons των Heroes και Dexter

Into the blue

πω πω πω πω πω πω πω πω τι αγαλμάτινα κολ.....άκια ήταν αυτά; που τα βρίσκουν αυτά ρε παιδί μου.....δεν βρίσκω τίποτα στο ebay... :bigcry:

Into the blue

πω πω πω πω πω πω πω πω τι αγαλμάτινα κολ.....άκια ήταν αυτά; που τα βρίσκουν αυτά ρε παιδί μου.....δεν βρίσκω τίποτα στο ebay... :bigcry:
Αμα βρεις και σου περισσέψει κανένα .... στείλτο κατά δω μεριά...:Banane0::slapface:

Για ταινιες γραφει το topic οχι για τσοντες :smash:
Το "P.C. I love you" που ειδα χτες ηταν ωραιο! Πολυ ομορφα σκηνικα απο Ιρλανδια,καλο story.

κανεις λαθος δεν ειναι τσοντα ειναι ρεαλιστικο σινεμα.αλλωστε δεν αναφερει πουθενα τι ειδους ταινια

American Gangster.Πολύ καλή.Ερμηνείες, υπόθεση,τη συνιστώ.:popcorn:Σε μεγάλη οθόνη.

και αυτο

19324-20071022-KeyArtTNO.jpg

να το δειτε ολοι θα σας αρεσει
θαυμασιο Γαλλικο θριλερ με ανατροπες , μια εξαιρετικη καταδιωξη
ενας ηθοποιος Φ.Κλουζοτ που ειναι μικρογραφια του Νταστιν Χοφμαν
καλοι δευτεροι χαρακτηρες .