Ποιά ταινία μόλις είδατε;

Re: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

breaking_the_waves_1996.jpg

Βreaking the Waves - Δαμάζοντας τα κύματα

ΛΑΡΣ ΦΟΝ ΤΡΙΕΡ

Η πέμπτη κατά σειρά ταινία του σκηνοθέτη, γυρισμένη σε τοποθεσίες της Δανίας και της Σκοτίας, διαφέρει κατά πολύ, θεματικά, από τις προηγούμενές του δουλειές.

Παίζουν: ΕΜΙΛΙ ΓΟΥΟΤΣΟΝ , ΚΑΤΡΙΝ ΚΑΡΤΛΙΤΖ , ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ , ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΚΕΤ

Απάντηση: Ποια ταινια μόλις ειδατε?

The Fall http://www.imdb.com/title/tt0460791/
attachment.php

Τι να πω; Με άφησε άφωνο.
Με λίγα λόγια: Μια Σουρεαλιστική (Υπερρεαλιστική) νοερή απεικόνιση, από μια πιτσιρίκα ασθενή, στην αφήγηση ενός άντρα επίσης ασθενή του ιδίου νοσοκομείου.
Με ποιο λίγα λόγια: ένας οπτικός οργασμός!
Φίλοι του φανταστικού κινηματογράφου, δείτε την!

Attachments

• 2409919628_8a712001e9.jpg
    2409919628_8a712001e9.jpg
    68.9 KB · Views: 269

Το The Fall είναι στα προσεχώς εδώ και καιρό! Δυστυχώς, δεν έπεισα την παρέα να το νοικιάσουμε, και καταλήξαμε στο Smart People.

Όπου έξυπνος είναι ο Dennis Quaid, υπερόπτης καθηγητής πανεπιστημίου και, μετά το θάνατο της γυναίκας του, εντελώς ακοινώνητος.

Αμφισβητούμενης εξυπνάδας η Sarah Jessica Parker, πρώην φοιτήτρια του πρώτου, νυν γιατρός και υποψήφια φιλενάδα.

Παντελώς βλάκας είναι ο comic relief θετός αδερφός του καθηγητή, για τον οποίο ο σκηνοθέτης θεώρησε να σκόπιμο να μας παρουσιάσει ότι κοιμάται με την πυτζάμα του Σούπερ Γκούφη με ανοιχτό το "παράθυρο" για να παίρνει αέρα ο πισινός του.

Έξυπνη είναι τέλος η Ellen Page (η Juno) της οποίας ο ρόλος και η ερμηνεία είναι οι μοναδικοί λόγοι να μην βγάλετε την ταινία στο δεκάλεπτο. Όχι όμως και να τη νοικιάσετε, για να μην παρεξηγούμαστε.

Vicky Christina Barcelona (Blu Ray): Ας μην ήταν το Χριστινάκι και ο πάντα καλός Μπαρδέμ και η πανέμορφη Πηνελόπη και θα σου έλεγα εγώ…Ο Γούντυς έχει ξεκουτιάνει πλέον δυστυχώς… Βλεπόταν μια χαρά φυσικά αλλά ήταν απλώς ένα τίποτα.

Mirrors (Blu Ray): Αξιοπρεπέστατο Β θριλεράκι.

Το Μίσος (La Haine) : Εντάξει, άργησα κοντά 15 χρόνια να την δω και δεν ξέρω τι ‛έλεγε’ στην εποχή της αλλά χθες που την είδα σε Blu Ray δεν μου είπε σχεδόν τίποτα. Βαρετή στην καλύτερη περίπτωση.

Vicky Cristina Barcelona, βαρετή και ανούσια, ο Γούντυ γερνά επικίνδυνα. Άξιζαν μόνον οι ερμηνείες (πόσο θεά είναι η Penelope? Πολύ...απαντώ μόνος...)

Babylon AD
Την περιμενα πατατα και ...ΔΕΝ ηταν!
Ωραια περιπετειουλα.Σε blu ray λεει ακομα πιο πολυ.

les_amants_reguliers.jpg

για τους εραστες του κινηματογραφου
μου ειχε διαφυγει
μαυροασπρο του 2005 ....3ωρων ....ο Μαης 68

ο GARREL κτυπα κατευθειαν στην καρδια
τετοια βλεπω και ξεχνω το blueray μου ....

.

ακριβως -bye-
"Vicky Christina Barcelona"

Ευχάριστη ταινιούλα αλλά μέχρι εκεί. Απ' αυτές που ο Γούντυ Άλεν γράφει όταν σκέφτετε (ως συνήθως τώρα τελευταία) με το κάτω κεφάλι...

οι παραχαρακτες ,παρα πολυ καλη ταινια
counterfeitersver3fj6.jpg

die welle
DieWelle.jpg

περναει και μηνυμα ,και για τους home cinema maniacs εχει και πολυ καλη εικονα

les_amants_reguliers.jpg

για τους εραστες του κινηματογραφου
μου ειχε διαφυγει
μαυροασπρο του 2005 ....3ωρων ....ο Μαης 68

ο GARREL κτυπα κατευθειαν στην καρδια
τετοια βλεπω και ξεχνω το blueray μου ....

.

Το είχα δει στο Ιντεάλ και δε μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Είχε κάποια ατμόσφαιρα, αλλά δε με βοήθησε να καταλάβω το Μάη. Νομίζω ότι γενικότερα δεν είχε σαφή στόχο, για αυτό και με δυσκολία το θυμάμαι.

τελικα αυτη η κινηματογραφικη σαιζον
δεν παιζετε με τιποτα
καθε φορα νομιζω οτι βλεπω την χειροτερη ταινια
μεχρι που ερχεται η επομενη..

εδω εχουμε ενα φοβερο διδυμο απολυτης βλακειας τους αδελφους πανγκ
με εναν ανεκδιηγητο Νικολας κειτζ, και να φανταστεις
αυτος ο ανθρωπος ειχε παιξει ΑΤΙΘΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑ και ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ
κυριοι απολαυστε μια ακομη ταινια 2008
BANGOK DANGEROUS

αν ομως θελετε να ξεφυγετε λιγο, δες τε και κατι αλλο
γιατι υπαρχει, ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ και λεγεται

LA GRAINE ET LE MULET

.

Έλα βρε Στέλιο, πέρα από τα "Wild at Heart" και "Leaving Las Vegas", πού έχει ξαναπαίξει καλά ο Cage;

"Σινεμά ο Παράδεισος" του Τζουζέπε Τορνατόρε.

Απίστευτα γλυκιά και όμορφη ταινία, γεμάτη δυνατές και αυθεντικά ανθρώπινες στιγμές. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα...

ειδα το Apaloosa ωραια χρωματα και φωτογραφια , χωρις τιποτα τρομερο στο σεναριο. ενα ενδιαφερον western.

και οταν κυκλοφορησει ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ την καινουργια του Κιτανο, "Ο Αχιλλεας και η Χελωνα" ευτυχως την ειδα σε ειδικη προβολη στο φεστιβαλ θεσσαλονικης.

και οταν κυκλοφορησει ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ την καινουργια του Κιτανο, "Ο Αχιλλεας και η Χελωνα" ευτυχως την ειδα σε ειδικη προβολη στο φεστιβαλ θεσσαλονικης.

Aναρωτιέμαι πόσοι από εδώ μέσα ήμασταν εκεί εκείνη τη βραδιά... -bye-

δεν εχω ιδεα αλλα ειχα ανεβει 10 μερες για το φεστιβαλ αποκλειστικα και ειχαν γινει τα ματια μου τεραστια ασπρα πανια. μηπως ησουν κ στον αγγελοπουλο?