Ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

Status
Not open for further replies.
Re: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του (έχω το 70, απ' όσο ξέρω έχουν ίδιες δυνατότητες εκτός από ανάλυση οθόνης και μέγεθος) είναι το touchscreen, το οποίο γενικά είναι ψιλοπροβληματικό. Όχι πάντα, αλλά κάποιες φορές είναι πραγματικά εκνευριστικό να προσπαθείς να πατήσεις κάτι στην οθόνη και να πατιέται άσχετο κουμπί. Κατά τα άλλα είμαι ευχαριστημένος, έχει καλό browsing, το flash απροβλημάτιστο και η αναπαραγωγή video είναι πολύ καλή.

Απάντηση: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

Creative Tablet Zii0 7'' - 8GB

249 ευρώ Πλαίσιο

avclubp.jpg

παίδες, γνωρίζουμε κάποιο σάιτ που μπορούμε (επί πληρωμή ή δωρεάν ) να φορτώσουμε αρχεία βιβλίων στα ελληνικά για ανάγνωση στο archos 70 ;

παίδες, γνωρίζουμε κάποιο σάιτ που μπορούμε (επί πληρωμή ή δωρεάν ) να φορτώσουμε αρχεία βιβλίων στα ελληνικά για ανάγνωση στο archos 70 ;

Κάτι τέτοιο ψάχνω και εγώ και δεν έχω βρει κάτι ακόμα. Τύπου Aldiko.

Eχει κανεις το ARCHOS 101 να μας πει εντυπωσεις ?
Κυριως σε web browsing, flash, mkv κλπ...
Αν καποιος εχει το Archos 101 (tablet...φαντασμα) το εχει φερει απο το εξωτερικο (εχει ενα μηνα που το εχω παραγγειλει απο ελληνικο eshop και ακομα περιμενω) αλλωστε, ουτε απο την ιδια την archos (online shop) υπαρχει για να το παρεις.Μεσα Ιανουαριου και βλεπουμε....

1 μηνα μονο? Απο Νοεμβριο πολεμαω να το βρω, ακυρωσα 4 φορες προπαραγγελεια για χαρη του.
Η αληθεια ειναι πως αρχικα πηγαινα για αυτο...http://www.ebw.gr/el-GR/Product/757...id-2-1-Tablet-PC-MID-A-Pad-με-Browser-Andriod
αλλα μολις το επιασα στα χερια μου για δοκιμη κοντεψα να στραβωσω.
Πολυ αργο, χορις multitouch, android 2.1 και μη αναβαθμισιμο!
Αρκετα για να το αφησεις παλι στο ραφι του.
Φυσικα το μαγαζι διαθετει και αλλες ταμπλετες ομως χωρις ουσια και αυτες, παντα κοντα στα 200 .
http://www.ebw.gr/el-GR/Category/903/tablets

Και εγώ το 101 περίμενα και τελικά βαρέθηκα και πήρα το galaxy tab

ευχαριστώ θα το ψάξω ...

Status
Not open for further replies.