στο market μπαίνει για να κατεβάσεις εφαρμογές? Ελληνικό μενού έχει? Ελληνικούς χρακτήρες γράφει?
Σ'ευχαριστώ πολύ!κανονικά όλα τα ανωτέρω, εχει και εφαρμογη μαρκετ της archos, και κατεβαζεις και την εφαρμογη μαρκετ της google ( σχετικο αρχειο apk)
κανονικά όλα τα ανωτέρω, εχει και εφαρμογη μαρκετ της archos, και κατεβαζεις και την εφαρμογη μαρκετ της google ( σχετικο αρχειο apk)
μήπως έχεις βρει πουθενά καλώδιο mini usb σε usb female για να συνδέσουμε πάνω του usb stick, ψάχνω εδώ και κάτι μέρες και δεν έχω βρει πουθενά
Σοβαρα τωρα κατι πηρε το αυτι μου οτι πανε για αλλαγη firmware γιαυτο και καθυστερει?
Αν ισχυει αυτο και ριξουν το Android 2.3 πανω, θα παιζει με 256 μνημη η θα γινει αναβαθμιση και εκει σε 512?
παιδιά, από 20/12 κυκλοφορεί κανονικά σχεδόν παντού ... μάλλον η αντιπροσωπεία έλαβε τα κομμάτια της μέχρι αυτό το διάστημα ...
Εγώ τελικά το πήρα στις 21/12 από την electroland (την βρήκα μέσω του skroutz) στα 260 ευρώ ... Εφαρμογές κατεβάζει άμεσα μέσω προγράμματος που έχει ήδη προεγκατεστημένο...
το archos μπορει να παιξει avi απο usb stick / δισκο ?
υπαρχει σε 10 '' ?
αναλυση οθονης ?
android τρεχει ?
το AppsLib που έχει δεν έχει όλες τις εφαρμογές του market
Eisai σιγουρος γι αυτο... γιατι εγω ξερω οτι σε συσκευη χωρις sim, δεν μπορεις να εγκαταστησεις το ανδροιδ μαρκετ.
Eisai σιγουρος γι αυτο... γιατι εγω ξερω οτι σε συσκευη χωρις sim, δεν μπορεις να εγκαταστησεις το ανδροιδ μαρκετ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.