Ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

Status
Not open for further replies.
Re: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

στο market μπαίνει για να κατεβάσεις εφαρμογές? Ελληνικό μενού έχει? Ελληνικούς χρακτήρες γράφει?

Απάντηση: Re: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

στο market μπαίνει για να κατεβάσεις εφαρμογές? Ελληνικό μενού έχει? Ελληνικούς χρακτήρες γράφει?

κανονικά όλα τα ανωτέρω, εχει και εφαρμογη μαρκετ της archos, και κατεβαζεις και την εφαρμογη μαρκετ της google ( σχετικο αρχειο apk)

Re: Απάντηση: Re: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

κανονικά όλα τα ανωτέρω, εχει και εφαρμογη μαρκετ της archos, και κατεβαζεις και την εφαρμογη μαρκετ της google ( σχετικο αρχειο apk)
Σ'ευχαριστώ πολύ!

Re: Απάντηση: Re: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

μήπως έχεις βρει πουθενά καλώδιο mini usb σε usb female για να συνδέσουμε πάνω του usb stick, ψάχνω εδώ και κάτι μέρες και δεν έχω βρει πουθενά

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

μήπως έχεις βρει πουθενά καλώδιο mini usb σε usb female για να συνδέσουμε πάνω του usb stick, ψάχνω εδώ και κάτι μέρες και δεν έχω βρει πουθενά

σε καμια κοσμοντατα ισως...η στα μιντια

Μην ψαχνετε για Archos, δεν υπαρχει πουθενα!
Μαλλον θα αλλαξει ονομασια...απο Archos σε Αγχος , που μας εχει πιασει τοσους μηνες!

Σοβαρα τωρα κατι πηρε το αυτι μου οτι πανε για αλλαγη firmware γιαυτο και καθυστερει?
Αν ισχυει αυτο και ριξουν το Android 2.3 πανω, θα παιζει με 256 μνημη η θα γινει αναβαθμιση και εκει σε 512?

Σοβαρα τωρα κατι πηρε το αυτι μου οτι πανε για αλλαγη firmware γιαυτο και καθυστερει?
Αν ισχυει αυτο και ριξουν το Android 2.3 πανω, θα παιζει με 256 μνημη η θα γινει αναβαθμιση και εκει σε 512?

αφου κυκλοφορει γιατι μιλαμε για καθυστερηση?

παιδιά, από 20/12 κυκλοφορεί κανονικά σχεδόν παντού ... μάλλον η αντιπροσωπεία έλαβε τα κομμάτια της μέχρι αυτό το διάστημα ...

Εγώ τελικά το πήρα στις 21/12 από την electroland (την βρήκα μέσω του skroutz) στα 260 ευρώ ... Εφαρμογές κατεβάζει άμεσα μέσω προγράμματος που έχει ήδη προεγκατεστημένο...

παιδιά, από 20/12 κυκλοφορεί κανονικά σχεδόν παντού ... μάλλον η αντιπροσωπεία έλαβε τα κομμάτια της μέχρι αυτό το διάστημα ...

Εγώ τελικά το πήρα στις 21/12 από την electroland (την βρήκα μέσω του skroutz) στα 260 ευρώ ... Εφαρμογές κατεβάζει άμεσα μέσω προγράμματος που έχει ήδη προεγκατεστημένο...

το AppsLib που έχει δεν έχει όλες τις εφαρμογές του market

το archos μπορει να παιξει avi απο usb stick / δισκο ?

υπαρχει σε 10 '' ?

αναλυση οθονης ?

Οθόνη: Υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής, 800 x 480 pixels, 7'' TFT LCD.
Αναπαραγωγή Βίντεο: MPEG-4 HD (μέχρι 720p, 30 fps@6Mbps), MPEG-4 (ASP@L5 AVI, μέχρι DVD resolution, 30 fps@8Mbps), H.264 HD ([email protected] μέχρι 720p, 30 fps@5Mbps), WMV9/VC1 (AP μέχρι 720p, 30 fps@10Mbps), M-JPEG (Motion JPEG Video) σε VGA ανάλυση.

πως παιζει 720p αφου η οθονη ειναι 480p ?

Last edited:

το archos μπορει να παιξει avi απο usb stick / δισκο ?

υπαρχει σε 10 '' ?

αναλυση οθονης ?

android τρεχει ?

θα σου πω για το archos 70 που έχω,avi και mkv παίζει ακόμη και από δίκτυο αλλά όσα έχουν ήχο ac3 πρέπει να αγοράσεις ένα plugin από το site της archos αλλιώς δεν,το 7αρι έχει μόνο μια mini usb υποδοχή οπότε χρειάζεται ανταπτορας από mini usb σε usb female για να συνδέσεις πάνω του usb

υπάρχει σε 10 '' ? υπάρχει αλλά δεν είναι ακόμη διαθέσιμο

αναλυση οθονης ? το 10αρι 1024x600 το 7αρι 800 x 480

android τρεχει ? τρέχει,το δικό μου ήρθε με 2.1 και έγινε update όταν συνδέθηκε στο δίκτυο

το AppsLib που έχει δεν έχει όλες τις εφαρμογές του market

αφου μπορεις να εγκαταστησεις και το μαρκετ δεν εχεις προβλημα

Eisai σιγουρος γι αυτο... γιατι εγω ξερω οτι σε συσκευη χωρις sim, δεν μπορεις να εγκαταστησεις το ανδροιδ μαρκετ.

συγνωμη εαν δεν εγινα κατανοητος, μιλω για το archos 101.

Eisai σιγουρος γι αυτο... γιατι εγω ξερω οτι σε συσκευη χωρις sim, δεν μπορεις να εγκαταστησεις το ανδροιδ μαρκετ.

αφου το εχω εγκαταστησει στο δικο μου archos 70

Last edited:
Απάντηση: ποιά ταμπλέτα για δώρο στο 200άρι (ευρώ) ;

κανονικα υπαρχουν σχετικες οδηγιες αμα googlareis, κατεβαζεις κατευθειαν στο μηχανημα το αντιστοιχο gApps4Archos2.apk αρχειο gia android 2.2 η το gApps4Archos.apk για android 2.1 και κατω, αν θυμαμαι καλα, σχετικες οδηγιες στο archoslounge site και στο youtube

Last edited:
Status
Not open for further replies.