Ποια θα αγοραζατε ?

rider

Supreme Member
5 December 2006
8,069
Γεια σας παιδια. Μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα κατεληξα στις 3 αυτες οθονες :

1. LG 19'' L1932P-SF SILVER

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168531

2. LG 19'' LCD L1900R-BF BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168542

3. LG 19" LCD L1982U-BF BLACK

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168545

Την δευτερη την ψιλοαπορριπτω λογω design -ξερω οτι αυτο ειναι το δυνατο της σημειο- αλλα εγω θα ηθελα μαλλον κατι πιο κλασσικο

Την τριτη ειμουνα ετοιμος να την παραγειλω αλλα ειδα κατι φωτογραφιες που ειχε ανεβασει ενα παιδι ....πολυ πιατο αυτη η βαση..παραειναι μεγαλη -ετσι μου φανηκε τουλαχιστον.

Μετα ειδα την 1932..το σχεδιο μαλλον μου αρεσει περισσοτερο απο ολες (γουστα ειναι αυτα ) και ειναι και μεγαλυτεrη σε διαστασεις απο τις αλλες..

Aυτα περι αισθητικης που ομως για μενα περναει σε δευτερη μοιρα...προεχει η ευκρινεια η ζωντανια των χρωματα η καλη αντιθεση κλπ κλπ

Οποιος εχει καποια απο αυτες η την εχει δει-τεσταρει απο κοντα ας κανει καποιο σχολιο παρακαλω για τα παραπανω .Με ενδιαφερουν κυριως τυχον αρνητικα σημεια...

Επισης η πρωτη εμφανιζεται με contrast 700/1 ενω οι αλλες με 3000´/1.Εχω διαβασει οτι το δευτερο ειναι δυναμικο και οχι πραγματικο και δεν εχει τοση σημασια και ειναι διαφημιστικο κλπ κλπ αλλα παρολα αυτα ανησυχω μηπως η πρωτη ειναι μια γενια πισω σε ζωντανια χρωματων .

Επισης εμφανιζεται με κοκκο μικροτερο απο τις αλλες-εγω το θεωρουσα πλεονεκτημα αλλα καποιος ηταν κατηγορηματικος οτι αυτο αποτελει μειονεκτημα οτι ειναι περισσοτερο κουραστικο για τα ματια

Δεκτη οποια αλλη προταση μεχρι 280 Ε αλλα σε 19 '' και οχι wide και κατα προτιμηση σε LG λογω εγγυησης

Ευχαριστω

Κανεις δεν εχει καποια προταση ? ...ρε μπραβο ολοι crt εχετε ?? :ppp

Φιλε meletov θα σου προτεινα να παρεις κατι σε Samsung. Προσωπικα πιστευω οτι στην κατηγορια χρηματων που κινείσαι καλυτερη απο Samsung δεν θα βρεις. Εγω εχω 2 Samsung οθονες και ειναι οτι καλυτερο εχω δει στην κατηγορια της. Ισως και καλυτερη απο κάποια ποιο επώνυμα monitors.

Πάνε σε καμια 20-22αρα wide και κατά προτίμηση Samsung και άσε τις 19αρες τετράγωνες και μάλιστα LG (εκτός αν έχεις συγκεκριμένο λόγο να θες 4/3).

Aν πας σε wide δες από 22 ιντσες και πάνω..

20άρα wide εγώ δεν θα έπαιρνα θεωρώ οτι το dot pitch στις διαστάσεις αυτές βγαινει αναγκαστικά αρκετά μικρό με αποτέλεσμα να κουραζονται τα μάτια ατην πολύωρη εργασία..

+1 για Samsung

καταρχην γιατι να πας σε 4:3 και οχι 16:9.....?

προσωπικα απο την παρακατω οθονη -που εχω εδω και περιπου ενα μηνα-ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο ολες τις πλευρες.
φωτεινη, καλο μαυρο,χρωμα,κινηση(2ms) και βεβαια dvi.
την αγορασα 230ευρο και πιστευω οτι αξιζει τα λεφτα της μεχρι και το τελευταιο σεντ...
οσο αναφορα την εγγυηση,η lg καλυπτει 0 πιξελ για 3 χρονια ον σαιτ ,
ενω στην ατιστοιχη 20αρα ειναι 0 για τους πρωτους 6 μηνες και 7..!!!!για τους επομενους.....

http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...401&modelCodeDisplay=L196WTQ-SF&model=NOTHING

δεν εχω την ευκαιρια να τις δω απο κοντα δυστυχως...μονο την samsung 940 ειδα και μια wide lg ...η lg μου φανηκε καλυτερη αλλα δεν εχω ιδεα τι καρτα γραφικων ειχαν οι δυο αντιστοιχοι υπολογιστες ουτε τι ρυθμισεις οποτε δεν εβγαινε και κανα σοβαρο συμπερασμα....

Προτιμω να παρω lg λογω της εγγυησης..η samsung αν θυμαμαι καλα ειχε εγγυηση 7 πιξελ..δεν ειμαι σιγουρος αλλα σιγουρα δεν ειχε 0..

οσο για το 16:9 βλεπω σπανια ταινιες στο pc...βεβαια μπορει τελικα να τη συνηθιζα την wide και να την προτιμουσα...

Είχα lg την 1717sq (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) και την πούλησα γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα της. Κατ'εμέ το μαύρο της ήταν γκρι.
Βέβαια άλλαξα τελείως κατηγορία τιμής και πήρα ΕΙΖΟ 19" με το σκεπτικό να μην ξαναγοράσω οθόνη για τα επόμενα τρία χρόνια.

οσο για το 16:9 βλεπω σπανια ταινιες στο pc...βεβαια μπορει τελικα να τη συνηθιζα την wide και να την προτιμουσα...

Ουτε εγω βλεπω ταινιες στο pc..
Απλα ειναι ενα format που αρχιζει και κυριαρχει στον χωρο των media και θα ηταν κριμα να μην το ακολουθησεις......
Ασε που –οπως ισχυει και στις tv-ειναι σαφως ποιο ξεκουραστη ....

Είχα lg την 1717sq (αν θυμάμαι καλά το μοντέλο) και την πούλησα γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα της. Κατ'εμέ το μαύρο της ήταν γκρι.
Βέβαια άλλαξα τελείως κατηγορία τιμής και πήρα ΕΙΖΟ 19" με το σκεπτικό να μην ξαναγοράσω οθόνη για τα επόμενα τρία χρόνια.

τωρα μας πηγες σε αλλη κατηγορια οθονων,αφου μιλαμε για την αφροκρεμα και οτι καλυτερο υπαρχει σε μονιτορ ,για ολα τα γουστα με αναλογο κοστος βεβαια....!

τωρα μας πηγες σε αλλη κατηγορια ,αφου μιλαμε για την αφροκρεμα και οτι καλυτερο υπαρχει σε μονιτορ ,για ολα τα γουστα με αναλογο κοστος βεβαια....!!!