Ποια θεωρείτε καλύτερη τηλεόραση από αυτές αριθμητικά ????

Tektonas

Senior Member
3 May 2014
517
Arieli , turbo-x , thomson , Crown , Manta , Grudig , F&U , Telefunken , Philips , Hyundai , Felix , IQ , Neo , Bitmore , OK OLE , Hitachi , Toshiba , Sang , Master , TV Star , TCL , Finlux , HannSpree , Ferguson , Sunny , Haier , Blaupunkt , Funai , Akai , Engel*.

Η Sony Samsung LG Panasonic και Sharp μένουν εκτος μιας και δεν είναι φασόν.
Το post δεν είναι "τρολλαρισμα" και θα parakalousa όλους τους έμπειρους του forum να βαθμολογήσουν αριθμητικά από το 1 ως το 30 τις τηλεοράσεις , αν θέλετε βεβαια. :)

* http://www.skroutz.gr/s/5159362/Engel-EverLED-LE4620.html

Με αφορμή αυτό το ποστ, θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει κάπου γραμμένο ποιες άλλοτε καλές μάρκες, κατασκευάζονται πια σε Τουρκία ή Κίνα.

Με αφορμή αυτό το ποστ, θα ήταν χρήσιμο να υπάρχει κάπου γραμμένο ποιες άλλοτε καλές μάρκες, κατασκευάζονται πια σε Τουρκία ή Κίνα.

Από όσα ξέρω , η telefunken είναι από τουρκια και η Toshiba από κίνα αν και η τελευταία , σε όλα τα φαρμακεία που την έχω δει να παίζει για ώρες , δεν έχω παρατήρηση στην ποιότητα εικόνας και στην αντοχή της κάποιο πρόβλημα , αλλα τι ξέρω εγώ , μιας και δεν έχω τα αετίσια ματια όπως κάποιοι ειδική του forum.
Καλο θα ήταν βεβαια οι ειδικοί να κάνουν και μια αναφορά σε εμάς να ξέρουμε πως ξεχωρίζουμε μια φασόν ( από την εικόνα ) με μια samsung p.x.
Εγώ στο κωτσόβολο , είδα Η5000 και μια Philiphs διπλα διπλα και τρόμαξα να τις ξεχωρίσω , αν δεν ήταν η μάρκα , δεν θα ήξερα ότι είναι δυο διαφορετικές τηλεοράσεις.
Και ήταν Philiphs σειρά 4 η 5 , δηλαδή κατώτατης ποιότητας σε εικόνα.

Απάντηση: Re: Ποια θεωρείτε καλύτερη τηλεόραση από αυτές αριθμητικά ????

Για πιο λογο δε θες να προτιμησεις μια απο τις 3 εταιριες που απεκλεισες? Αν ειναι λογω χρηματων η lg δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τις αλλες που αναφερεις και περνεις μια πιο ποιοτικη τηλεορασει και με καλυτερο service-υποστηριξη μετα αγορας... αν οχι πες μας το ποσο που διαθετεις και τις ιντσες... απο τις παραπανω πιστευω να πας σε phillips η οποια ξεχωριζει απο τη μαζα, αντε και η toshiba.. ολες οι αλλες ειναι του κιλου..

Εγώ πηγαίνω για Η5000 / 5030 ( η τελευταία αν ταιριάξει από e-shop μετά και τα τελευταία άσχημα μου έμαθα για αυτό το μαγαζί ) αυτές όμως που σημείωσα παραπάνω , είναι όλες φασόν , και απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά για να ξέρω , πια θεωρείτε καλύτερη αριθμητικά από αυτές , p.x. philips 1 , Toshiba 2 , F&U 3 , Telefunken 4 , αυτό ενoo λέγοντας ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ , έτσι κουβέντα να γίνετε , μιας και είναι ψιλό νεκρό , λόγο διακοπών κuρiος , το παρόν forum ( αγορά νέας τηλεόρασης ) και επειδή θα ήθελα να ξέρω προσωπικά πια από τις φασόν θεωρείτε λιγότερο κακή.

Είμαι πεπεισμένος βεβαια , ότι από λες αυτές , οι philips και η Toshiba είναι αυτές που ξεχωρίζουν.

Είμαι και τυχερός βεβαια που διάλεξα samsung γιατί τυχαίνει να καταβαίνει ραγδαία η τιμή της σε σχέση με F5000 που για να φτάσει τα 270 έκανε 1 χρόνο , ενώ η Η5000 μέσα σε λίγους μήνες κατέβηκε πολύ κάτω , αλλα δυστυχώς η μονη που βρήκα στα 270 είναι από e-shop που μετά και τα τελευταία δεν μου ακούγεται τόσο αξιόπιστη , και δυστυχώς , θα πρέπει να σκάσω τα 290 αλλου.

Το να υπάρξει κάποιος που εχει τεστάρει τις παραπάνω 30 μάρκες τηλεοράσεων και να εχει βγάλει συμπεράσματα οσον αφορά την ποιοτητα εικόνα τους το βλέπω σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ακόμα και για τον πιο προχωρημένο reviewer.

Το μόνο που βλέπω οτι μπορεί να γινει, ειναι να γράψω τι πιστεύω για τις συγκεκριμένες μάρκες και πως τις κατηγοριοποιω στο μυαλό μου, πράγμα που θα γίνει με άλλα κριτήρια αφού τις πιο πολλές δεν τις εχω δει κανε ποτε να παίζουν... πχ αν μου αρέσει το ονομα ,τι εχω ακούσει κτλ.. με λίγα λόγια μπαρούφες!

Το να υπάρξει κάποιος που εχει τεστάρει τις παραπάνω 30 μάρκες τηλεοράσεων και να εχει βγάλει συμπεράσματα οσον αφορά την ποιοτητα εικόνα τους το βλέπω σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ακόμα και για τον πιο προχωρημένο reviewer.

Έχεις δίκιο , εδώ ζητάω review για Η5000 και έχει χαθεί κιριολεκτιkα ο μπούσουλας από όλα τα μελoι tou forum , όχι ότι ρίχνω ευθύνες σε κάποιον γιατί τι να σου κάνει ακόμα και ο πιο έμπειρος επί τον τηλεοράσεων , όταν δεν έχουν τα βαριά oνόματα βγάλει review , p.x. hdtv , για να αγοράσει την tv κάποιος και να την τεστάρει , το βρίσκω αμφίβολο.

Αναρωτιέμαι πάντως , το hdtv ποτε έκανε review για την F5000 , αυτό μπορεί κάποιος να μου το πει ? Ώστε να υπολογίσω στο περίπου ποτε και ΑΝ θα βγει review για Η5000.

Έχεις δίκιο , εδώ ζητάω review για Η5000 και έχει χαθεί κιριολεκτιkα ο μπούσουλας από όλα τα μελoι tou forum , όχι ότι ρίχνω ευθύνες σε κάποιον γιατί τι να σου κάνει ακόμα και ο πιο έμπειρος επί τον τηλεοράσεων , όταν δεν έχουν τα βαριά oνόματα βγάλει review , p.x. hdtv , για να αγοράσει την tv κάποιος και να την τεστάρει , το βρίσκω αμφίβολο.

Αναρωτιέμαι πάντως , το hdtv ποτε έκανε review για την F5000 , αυτό μπορεί κάποιος να μου το πει ? Ώστε να υπολογίσω στο περίπου ποτε και ΑΝ θα βγει review για Η5000.

κανε μια αναζήτηση στο hdtv.co.uk πανω δεξιά και θα δεις αν εχει review για το μοντέλο που θες καθώς και την ημερομηνία του.

Ευχάριστο για τις πληροφορίες , αλλα τα μονα review που βρήκα είναι η F5000 στις 25 αυγούστου και η EH5000 άκουσον άκουσον το δεκέμβριο του 2012 3-4 μήνες πριν βγει η F5000 ......

Ακόμα και την ίδια την samsung να ρωτήσω , αμφιβάλλω αν θα ξέρει να μου πεi το πολυπόθητο , Input Lag...