Ποιά θήκη για 3gs?

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Έπειτα απο την πτώση ενός συρραπτικού ακριβώς πάνω στην οθόνη του, ψάχνω για το διαμάντι μου μια διάφανη θήκη που θα το καλύπτει μπρός πίσω και θα μπορώ να δουλεύω την οθόνη αφής χωρίς να χρειάζεται να τη βγάζω.Έχετε κάτι υπ'όψιν σας;

Έπειτα απο την πτώση ενός συρραπτικού ακριβώς πάνω στην οθόνη του, ψάχνω για το διαμάντι μου μια διάφανη θήκη που θα το καλύπτει μπρός πίσω και θα μπορώ να δουλεύω την οθόνη αφής χωρίς να χρειάζεται να τη βγάζω.Έχετε κάτι υπ'όψιν σας;
Γιατι δεν παιρνεις ενα shield που θα προστετευει την οθονη?

Σύμφωνοι, απο μια πτώση όμως δε σε σώζει, ενώ η θηκούλα...
κάνει αυτόματα απόσβεση!

Ρίξε κι εδώ μιά ματιά. Πήγαινε Products-Phone-Apple-iPhone 3G/3Gs
Δεν είναι φτηνή, είναι δερμάτινη την παραγγέλνεις όπως θέλεις, γράφεις αν θές και το όνομά σου ή οτιδήποτε άλλο, και είναι πολύ πιό βολική απ´ότι αρχικά δείχνει.
Εγώ παρήγγειλα σε μαύρο χρώμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Last edited:
Απάντηση: Re: Ποιά θήκη για 3gs?

Σύμφωνοι, απο μια πτώση όμως δε σε σώζει, ενώ η θηκούλα...
κάνει αυτόματα απόσβεση!
Eδω θα συμφωνησω, συμπληρωνοντας οτι η θηκη πρεπει να ειναι "σκληρη" κα να καλυπτει ολο το περιγραμμα του τηλεφωνου ωστε να μπορει να απορροφησει την κρουση απο πτωση. Αποψη μου οτι οι διαφορες "μαλακές" θηκες δεν προσφερουν πληρη προστασια.
Προσωπικα, χρησιμοποιω invisible shield για την οθονη και μια ξυλινη θηκη(με χαραγμενο το ονοματεπωνυμο μου......ε ρε ματαιοδοξια).