ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

theodore33

New member
5 November 2014
2
GREECE
Καλησπερα σας,
εχω ψαξει στο internet και μου αρεσαν τα 3 παρακατω μοντελα:
1)LG 60UF850V
2)LG 55UF8507
3)SAMSUNG UE 55JU6670
Ποια να διαλεξω και γιατι;

Σας ευχαριστω.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

Η αποσταση θεασης ειναι απο 3 εως 5,5 μετρα,για ταινιες και αθληματα σε hd με την χρηση του ote tv,αλλα και ταινιες 1080p.Το budget ειναι μεχρι 1800 .

Last edited by a moderator:
Η διαφορά της 4K ανάλυσης με την full HD, σε μια 60" τηλεόραση, είναι ορατή σε απόσταση κάτω των 2.5 μέτρων και εφόσον υπάρχει το κατάλληλο υλικό. Συνεπώς, θα πρότεινα να κοιτάξεις για full HD μοντέλα στις 60"-65" εντός του budget σου.

optimal-viewing-distance-television-graph-size.png

Γεια σας παιδια δεν θελω να ανοιξω νεο θεμα γιατι ειδα οτι ο φιλος εδω μηλησε για την 60UF850V που θελω να αγορασω κ εγω,

η αληθεια ειναι οτι με πονανε τα 1500 ευρω... αλλα θελω 4κ για μελλοντικη χρηση
η αποσταση μου ειναι και σε μενα στα 3 μετρα απο τον καναπε... ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το διαγραμα που εβαλες Μηχαλη;
τι εχετε να πειτε για την τηλεοραση που σας λεω;

Αν δεν εμπιστεύεσαι το πιο πάνω graph μπορείς να δοκιμάσεις ο ίδιος να ξεχωρίσεις την διαφορά στην ανάλυση, με πανομοιότυπο υλικό. Στα τρία μέτρα με μια 60" 4K τηλεόραση δεν είναι διακριτή η διαφορά αυτή, θα πρέπει να κάθεσαι πιο κοντά, με την προϋπόθεση πάντα πως προβάλλεται υλικό στην native ανάλυση της τηλεόρασης.

Re: Απάντηση: ΠΟΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ;

Πηγα και το τσεκαρα.. ομολογο οτι αλλιος ειναι να βλεπεις μια 60αρα 4κ στο 1 μετρο και αλλιος στα 3.. αλλα οπως και να εχει η εικονα ηταν διαφορετικη και στα 3 μετρα.. γιατι ηταν διπλα τις μια ιδια σε full hd και η 4k ηταν καλυτερη