Ποια TV 40-42´´ όταν υπάρχει Projector ;;;;;

Π. Δημήτρης

Senior Member
14 July 2006
413
Προσπαθώ να καταλήξω, εδώ και μερικές μέρες, στην αγορά LCD TV 40-42´´ και θα σας παρακαλούσα για την γνώμη σας με τις παρακάτω διευκρινήσεις:

- Η TV δεν θα χρησιμοποιείται σχεδόν ποτέ για παρακολούθηση ταινιών μέσω dvd (κλπ), γιατί υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος στο σπίτι που χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για θέαση ταινιών από βιντεοπροβολέα…..

- Η TV δεν θα χρησιμοποιείται με παιγνιδομηχανές επειδή με την αγορά της νέας TV θα χρησιμοποιείται η παλαιά LCD TV 32´´ (Samsung) για αυτόν τον σκοπό από τους πιτσιρικάδες….

- Να διαθέτει όμορφο design (αν και είναι υποκειμενικό, αφού περί ορέξεως… καρυδόπιτα…) αφού θα μπει στο σαλόνι…

- Η TV θα χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά για θέαση ελληνικών καναλιών & nova (ποδόσφαιρο…99,9%)

- Είμαι μάλλον αρνητικός για plasma...…

Ήμουν «μια ανάσα» από το να προμηθευτώ την Philips 42PFL9732 αλλά μου «είπαν» ότι δεν αξίζει να διαθέσω τα χρήματα για κάτι που δεν θα εκμεταλλευθώ πλήρως τις δυνατότητές του….

Παρακαλώ για την βοήθειά σας για την καλύτερη δυνατή επιλογή...

Δυστηχως Oλa οσα ζητας βρισκοντε στα plasmata που δεν γουσταρεις .

Μετα πας σε samy και για το ντιζαιν με ωριμωτερη εκλογη μια R86 , βαση του στοιχειου απο πιτα που δεν τρως τι σε μελλει κι αν καει .

Οτι και να παρεις απο κει και πανω ,μπορει να εχεις μπλουρεοδυνατοτητες και αλλα καλουδια + καποια ευρα παραπανω , αλλα με νοβα ,αντενες και αλτερα παλι θα σου γυρναν τα αντερα ( σχετικα παντα ) .
Οποτε ?

Ότι ζητάς θα το βρεις στα "πλάσματα"
Καιρός είναι να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου γι αυτά.
Value for money: H panny PX70E, λίγο κάτω από τα 1190 ευρώ.
Αν σε παίρνει οικονομικά, 4280xd kuro της pio. Αν προλάβεις τις παλιές τιμές στα 2300 και κάτι, γιατί η νέα πολιτική της αντιπροσωπείας έφτασε την τιμή της στα 2790...

Πάντως για την χρήση που λες οι plasma μπορούν να σου δώσουν την καλύτερη αναλογία κόστους/απόδοσης με διαφορά.

Αν επιμένεις σε LCD καλές λύσεις θεωρώ την Sony 40D3000 (αν έχει ξεμείνει πουθενά κανένα κομμάτι) και τις Samsung που πρότεινε ο smooth.

Αν επιμένεις σε LCD καλές λύσεις θεωρώ την Sony 40D3000 (αν έχει ξεμείνει πουθενά κανένα κομμάτι) και τις Samsung που πρότεινε ο smooth.

Παρε μια R86 με ενα 1300αρι και μια χαρα θα εισαι! -bye-

Re: Απάντηση: Ποια TV 40-42´´ όταν υπάρχει Projector ;;;;;

..............Αν προλάβεις τις παλιές τιμές στα 2300 και κάτι, γιατί η νέα πολιτική της αντιπροσωπείας έφτασε την τιμή της στα 2790...

Αααα τοσο καλα δηλαδη ?
20% επανω μονο .
Τι καλοι ανθρωποι . επιτελους εισακουσαν τα παραπονα των φραγκατων και τις αυξησαν .
Γιατι δεν μπορει ρε αδερφε να την εχω εγω και ο γιος της κυρα μαρικας που εχει το μινι μαρκετ στη γωνια, παει ? δεν παει.

Καλα ναναι να τις εχουν να τις χαιροντε στις βιτρινες των καταστηματωνε για να μπορει ο κοσμος να συγκρινει πως ειναι αυτη που θα παρει σε σχεση με το πρωτοτυπο:flipout:
Σορυ για το οφ τοπικ .

και εγω συμφωνω με τους προλαλισαντες ..
Εχω και εγω προτζεκτορα και τις επομενες μερες παω για πλασμα 42''.
Επειδή ΕΧΩ δει πως παιζουν οι lcd τηλεοπτικό σήμα τις απέριψα αμεσως .
Η μανία που έχουν κάποιοι μαγαζάτορες με το επιχείρημα "γιατι να μη παρεις μια 1080 να εκμεταλευτείς ολες τις δυνατότητες...κτλ,κτλ,...δεν ισχύει παντα.
Δεν ειναι απαραίτητο οτι διχνουν καλύτερα ακομα και σε HD σημα.

εγω αλλωστε τη θε´λω για τηλεοπτικο σήμα .Όταν εδραιωθει το HD θα πάρω 1080 προτζέκτορα :music-smiley-005:

παω για την panny....:grinning-smiley-043

και εγω συμφωνω με τους προλαλισαντες ..
Εχω και εγω προτζεκτορα και τις επομενες μερες παω για πλασμα 42''.
Επειδή ΕΧΩ δει πως παιζουν οι lcd τηλεοπτικό σήμα τις απέριψα αμεσως .

Δηλαδη πως παιζουν οι LCD το τηλεοπτικο σημα? Εγω παντως εχω την 40D3000 η οποια κοντραρει οποιαδηποτε πλασμα ανετα.
Μονο αν μιλαμε για καμια Pioneer 428XD συμφωνω με αυτα που λες.

Δυστηχως Oλa οσα ζητας βρισκοντε στα plasmata που δεν γουσταρεις .

Διαβάζω και ακούω για ...στρωσίματα των 200 ωρών λόγω των γνωστών προβλημάτων του φωσφόρου. Αυτό δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας για την αγορά μιας plasma;

καταρχην εφοσον μιλαμε μονο για τηλεοπτικο, νοβα κλπ, θα ηταν σοφοτερο να μην πας σε full hd.
Δευτερον αν πας σε πλασμα (pan px70) που σιγουρα θα σε καλυψει, θα πρεπει να ο χωρος σου να μην ειναι πολυ φωτεινος (γυρω απο την τηλ να μην υπαρχουν πολλα παραθυρα λογω χαμηλης φωτεινοτητας και αντανακλασεων του πλασματος).
Τριτον στις lcd αν μιλαμε για την καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας τοτε απο μενα μια λυση μονο. Sony 40D3000. Aν υποχωρησεις στην εικονα ή αν δεν σ αρεσει το design της τοτε υπαρχουν και αλλες επιλογες οπως η samsung R86 με πολυ ωραιο design και ικανοποητικη εικονα.

Πάντως για την χρήση που λες οι plasma μπορούν να σου δώσουν την καλύτερη αναλογία κόστους/απόδοσης με διαφορά.

Δυστυχώς Γιώργο η Sony 40D3000 δεν υπάρχει πια όπου και να έχω ψάξει... παράλογο για τηλεόραση που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, και έχει παρέλθει αρκετός χρόνος από την κυκλοφορία της ούτως ώστε η SONY να μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε αυξημένη ζήτηση....

Re: Απάντηση: Ποια TV 40-42´´ όταν υπάρχει Projector ;;;;;

Καλό θα ήταν όταν προτείνουμε για αγορά κάποια συσκευή, αν μη τι άλλο να την έχουμε δει να παίζει.

Σωκράτη σαφώς και ισχύεί, είναι αυτονόητο αυτό του λες, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το λες....

καταρχην εφοσον μιλαμε μονο για τηλεοπτικο, νοβα κλπ, θα ηταν σοφοτερο να μην πας σε full hd.
Δευτερον αν πας σε πλασμα (pan px70) που σιγουρα θα σε καλυψει, θα πρεπει να ο χωρος σου να μην ειναι πολυ φωτεινος (γυρω απο την τηλ να μην υπαρχουν πολλα παραθυρα λογω χαμηλης φωτεινοτητας και αντανακλασεων του πλασματος).Τριτον στις lcd αν μιλαμε για την καλυτερη δυνατη ποιοτητα εικονας τοτε απο μενα μια λυση μονο. Sony 40D3000. Aν υποχωρησεις στην εικονα ή αν δεν σ αρεσει το design της τοτε υπαρχουν και αλλες επιλογες οπως η samsung R86 με πολυ ωραιο design και ικανοποητικη εικονα.

Να ένα ακόμα αρνητικό στοιχείο (για τον χώρο μου) που αποτρέπει την αγορά plasma...

Η απάντησή σου Νίκο ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για να αποφασίσω που θα καταλήξω...

Σας ευχαριστώ όλους...

Δηλαδη πως παιζουν οι LCD το τηλεοπτικο σημα? Εγω παντως εχω την 40D3000 η οποια κοντραρει οποιαδηποτε πλασμα ανετα.
Μονο αν μιλαμε για καμια Pioneer 428XD συμφωνω με αυτα που λες.

Ναι, έχω εδώ και 2,5 χρόνια lcd και συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά υπέρ του πλάσματος...