ποια tv 55"

m1234

Established Member
11 September 2007
153
Ποια tv 55" μου προτείνετε?
budget κατά προτίμηση 600-800 εκτός αν υπάρχει κάτι πολύ εξαιρετικό μέχρι 1000.
Χρήση σε καθιστικό
Απόσταση περίπου 2,5-3μ.
3d αδιάφορο
βλέπω κυρίως τηλεοπτικό σήμα (85%-περισσότερο ερτHD), αγώνες (10%) , ταινίες από ίντερνετ (5%)
θα προτιμούσα lg, panasonic sony, philips. Oχι samsung διότι η προηγούμενη 46άρα μου χάλασε λίγες εβδομάδες μετά την λήξη της διετούς εγγύησης εκτός κι αν μιλάμε για κάτι που είναι σούπερ ευκαιρία
Λόγω της προηγούμενης περίπτωσης, θα ήταν επιθυμητό να έχει 5ετή εγγύηση (όχι όμως απαραίτητο)

μια πρώτη σκέψη για την οποία θα ήθελα την γνώμη σας είναι η lg 55uf8007 στα 799 με 5ετή εγγύηση. http://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55uf8007-1168291.html. Είναι 100hz αυτή?
ακούω προτάσεις....
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μιας και αναφέρεις ότι η κύρια χρήση θα είναι τηλεοπτικό σήμα.... θα κοίταγα πρός SONY μεριά.
Κατα γενική ομολογία, έχει την καλύτερη εικόνα.
Επίσης, έχει 100Hz panel, που σημαίνει ότι θα σε καλύψει και στα αθλητικά.
Την ίδια έρευνα έκανα κι εγώ πριν μερικές εβδομάδες, και κατέληξα τελικά στην SONY KDL55W809C. Δεν μπορώ δυστυχώς να σου μεταφέρω -ακόμα- της δικές μου εντυπώσεις, καθώς δεν την έχω παραλάβει ακόμα. Απο μέρα σε μέρα θα την έχω.

Εφόσον η χρήση αφορά κυρίως θέαση τηλεοπτικού σήματος, καλύτερα κάποια full HD λύση, παρά με 4K ανάλυση.

Re: Απάντηση: ποια tv 55"

Εφόσον η χρήση αφορά κυρίως θέαση τηλεοπτικού σήματος, καλύτερα κάποια full HD λύση, παρά με 4K ανάλυση.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν είχα ξεκινήσει για 4κ, με το σκεπτικό που λες κι εσύ.
Όμως όλες οι προσφορές που τρέχουν είναι σε 4κ τηλεοράσεις, με αποτέλεσμα να είναι πιο συμφέρουσα οικονομικά η αγορά 4κ (αυτές που αναφέρω εκτός από την καλή έκπτωση, έχουν και 5ετή εγγύηση)
Θα είναι πολύ πιο άσχημη η εικόνα σε τηλεοπτικό κανάλι μια 4κ?
Ακόμα και σε κανάλι hd?
Υποθέτω πως οι νέες άδειες καναλιών που θα δοθούν θα είναι σε hd, επομένως δεν λαμβάνω υπόψη πολύ το sd.