Ποια TV να επιλέξω;

Last edited:
έχεις δίκιο...για τ αμεταφορικά απλά για τα χαρακτηριστικά έβαλα τα link. Από ό,τι καταλαβαίνω πρότεινες TV LCD υπάρχει κάποιος λόγος για να αποφύγω ακόμη τις LED? την τηλεόραση την θέλω για ποιότητα(ταινίες ντοκυμαντέρ, παιδικά για το παιδί) όχι για gaming εκεί έχω καλό monitor.

tnx in advance

Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά. Ο βασικότερος λόγος είναι πως οι LED δε προσφέρουν κάποια καλύτερη ποιότητα σε εικόνα σε σχέση με τις απλές LED, τουλάχιστον στις Samsung που έχω δεί. Έτσι δε δικαιολογούν με τίποτα τη τιμή τους. Συμφωνώ κι εγώ για C650, είναι και σε προσφορά τώρα σε κάποια μεγάλα καταστήματα.

Καλησπέρα και από μένα και χρόνια πολλά. Ο βασικότερος λόγος είναι πως οι LED δε προσφέρουν κάποια καλύτερη ποιότητα σε εικόνα σε σχέση με τις απλές LED, τουλάχιστον στις Samsung που έχω δεί. Έτσι δε δικαιολογούν με τίποτα τη τιμή τους. Συμφωνώ κι εγώ για C650, είναι και σε προσφορά τώρα σε κάποια μεγάλα καταστήματα.

Σε ευχαριστώ πολύ και τον Data επίσης και μάλλον θα πάω forca για την C650 άσε που είναι και φτηνότερη από τις 4 παραπάνω....

καλή χρονιά