Ποιές ταινίες ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να βγουν σε blu-ray/hd-dvd?

Δεσμοί Αίματος (Blood In Blood Out) η οποία δεν έχει βγει ούτε καν σε dvd με ελληνικούς υπότιτλους!

Απάντηση: Re: Ποιές ταινίες ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να βγουν σε blu-ray/hd-dvd?

υπαρχει κανενα νεο για το Barry Lyndon (1975) ??

Ναι ,καλά...:operator:

Ούτε για δείγμα Νικολάκη..

Βασικά στην Ελλάδα από Κιούμπρικ περιμένουμε ακόμα αυτά που κυκλοφόρησαν πέρυσι.

Σου έχω όμως ευχάριστα.
Βγαίνει στην Αμερική,σε Blu-ray το "Saturday Night Fever"..:antlers:

οτι δεν εχει σχεσει με τερατα και κομικς
ειδα αρκετα και καταλαβα !!

αλλα πανω απο ολα την ταινια
let1sht.jpg

Last edited:
Δημητρη το snf υπαρχει σε 1080ι γυρω στα 15 γιγα ειναι το
αρχειο με εξαιρετικη εικονα και ηχο
απλα δε υπαρχουν τα extra αν και αυτα υπαρχουν στο special edition
του απλου dvd...

Δεν ξέρω αν ελέχθη αλλά αυτό που εγώ θα ήθελα είναι ο «ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ» .Δεν σας κρύβω ότι έχουμε έρθει σε επαφή με την Village roadshow που είναι Aυστραλιανών συμφερόντων και μας είπε ότι η σειρά είναι στην δικαιοδοσία της Village Hellas.Από εκεί και πέρα περιμένετε όταν τους καπνίσει να το κυκλοφορήσουν…

Θα σας πω λίγα πράματα και για αυτό το κομμάτι.

Κανένα εργοστάσιο κατασκευής DVD ΣΤΗΝ Ελλάδα δεν είναι έτοιμο ακόμη για την παραγωγή Blue ray η HD.
Δυστυχώς ακόμη και σε αυτό είμαστε πίσω. Δεν φταίνε όμως αποκλειστικά τα εργοστάσια για αυτό. Πιστεύω οι περισσότεροι να γνωρίζετε για το εργοστάσιο που υπάρχει στην Αυστρία και το οποίο έχει αναλάβει την κατασκευή των Blue ray για όλη την Ευρώπη. Οι εταιρείες για λόγους προστασίας επιλέγουν κάποιους τίτλους ώστε να κυκλοφορήσουν για να μην υπάρξουν διαρροές. Καταλαβαίνετε ότι θέλουν να φυλάξουν σαν κόρη οφθαλμού το νέο Format.Φανταστείτε ότι το 90% των δικών μας κυκλοφοριών έχει εκτελεστεί με HD camera και υπάρχουν τα format έτοιμα για αναπαραγωγή Blue ray. Που να τα κατασκευάσεις όμως?

O ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ εχει βγει στην Αμερικη καιρό τωρα.

Πρωτη (και μόνη νομίζω ακόμα; ) Ελληνική παραγωγή σε BD ήταν το The Air I Breathe http://www.imdb.com/title/tt0485851/.

Εχει κυκλοφορησει πολλους μηνες τωρα (και πολυ πριν κυκλοφορησει πουθενα αλλου στον κοσμο).

Τωρα πιθανοτατα ναι, εχει κατασκευαστει εξωτερικο αλλα αυτο λιγη σημασια εχει.

Μην ξεχναμε επισης τις παραγωγες του HiTech.

Ναι ότι κυκλοφορεί σε Blue ray αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι εισαγωγή.
Για κάποιους έχει σημασία και για κάποιους άλλους όχι…

παιδες μια παραγγελια να βαλω και γω..... 2 σειρουλες ολες κ ολες για τον αγιο βασιλη και θα ειμαι καλο παιδι για ολο το 2009..... :flipout::flipout:

1) dukes of hazzard με το general lee να λιωνει λαστιχο μεχρι αηδιας....
2) μαγκαίβερ και ξερω ψωμι.....

αυτα τα δυο και παμε για υπνο !!!!!-bye--bye-

Έεεετσι! :grinning-smiley-043

Η δική μου λίστα:

La double vie de Veronique
Moulin Rouge
Requiem for a dream
π
Amelie
Code 46
Dogville
In the mood for love
Sin City
City of lost children
Dark City
Fisher King

Ένα (και βάλε) χρόνο μετά, έχει βγει το Dark City, το Sin City βγαίνει τον Απρίλιο και έχουν ανακοινωθεί (χωρίς ημερομηνία, άρα αμφίβολα) τα Requiem for a dream και "π". Έχουμε καιρό μπροστά μας...

To Sin City εχει βγει σε Γιαπωνέζικο (με Αγγλικούς υπότιτλους). Λογικά δεν θα έχει να ζηλέψει κάτι από το Αμερικάνικο.

Το Amelie επίσης νομίζω ότι κάπου το είχε πάρει το μάτι μου (Ευρωπαϊκή έκδοση).

Το Requiem for a dream υπάρχει σε Ευρωπαϊκή (Γαλλική) έκδοση.

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες, thanks! Θα αρχίσω το ψάξιμο (όχι ότι έχει σημασία μέχρι να βγεί το oppo... ;))

Παρεμπιπτώντως, για τις αμερικάνικες κυκλοφορίες, το highdefdigest είναι κορυφή. Για ευρωπαϊκές κ.λπ., έχει κανείς κανένα αξιόπιστο link;

Re: Απάντηση: Ποιές ταινίες ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ να βγουν σε blu-ray/hd-dvd?

Παρεμπιπτώντως, για τις αμερικάνικες κυκλοφορίες, το highdefdigest είναι κορυφή. Για ευρωπαϊκές κ.λπ., έχει κανείς κανένα αξιόπιστο link;

Oντως αν υπαρχει κατι τοσο καλο θα ηταν εξαιρετικα ενδιαφερον.

Θέλω αυτήν την ταινία τώρα με Ελληνικούς υπότλιτους!!!!! Στην Ελληνική έκδοση DVD Αδικήθηκε (στον ήχο, εικόνα-leter-box ), :a0210: