Ποιο αντιγραφικο για XBOX360 στα win7?

kosyfaki

New member
3 August 2007
47
εχω το Xbox360 flashαρισμενο. Απο τι στιγμη που εβαλα στο pc τα win7 δεν μου λειτουργει το xbox backup creator.Με ποιο αλλο προγραμμα θα μπορουσα να γραψω αυτο το αρχειο που δημιουργειται για το παιχνιδι μετα την αποσυμπιεση ΑΛΛΑ να ειναι συμβατο με windows7?

εχω το Xbox360 flashαρισμενο. Απο τι στιγμη που εβαλα στο pc τα win7 δεν μου λειτουργει το xbox backup creator.Με ποιο αλλο προγραμμα θα μπορουσα να γραψω αυτο το αρχειο που δημιουργειται για το παιχνιδι μετα την αποσυμπιεση ΑΛΛΑ να ειναι συμβατο με windows7?

Βαλε στο Write την επιλογή imgburn...εννοείτε οτι θα έχεις κατεβάσει το imgburn και κάνε την εγγραφή κανονικά με speed 2.4
Σε μένα δουλεύει έτσι μια χαρά το xbox backup creator.

Απαντάω στον τίτλο: από την εποχή των XP δαγκωτό pioneer IDE και για να δουλέψει στο καινούργιο pc με sata, πήρα μια καρτούλα από πίσω από το drive με 3 ευρώ από ebay. Δεν το αλλάζω με τίποτα.

Στο άλλο αντιγραφικό το NEC που έχω δυστυχώς δεν παίζουν τα δισκάκια.

Re: Απάντηση: Ποιο αντιγραφικο για XBOX360 στα win7?

Απαντάω στον τίτλο: από την εποχή των XP δαγκωτό pioneer IDE και για να δουλέψει στο καινούργιο pc με sata, πήρα μια καρτούλα από πίσω από το drive με 3 ευρώ από ebay. Δεν το αλλάζω με τίποτα.

Στο άλλο αντιγραφικό το NEC που έχω δυστυχώς δεν παίζουν τα δισκάκια.

pionner=αριστα οπτικα drive

Τι να πω... Google it καλύτερα!

xbox%20360%20freestyle%20dash%20games%20picture.jpg

για προγραμμα και εγω συνιστω imgburn
για συσκευη pioneer αλλα λιγο πολυ ολα ειναι συμβατα πλεον αρκει να γραφεις σε verbatim δισκακια και να εχεις αναβαθμιση και το αντιγραφικο που εχεις
nec,lg,plextor εχω δοκιμασει και ειναι οκ απλα ισως να εχουν θεμα με καποια δισκακια για αυτο verbatim

για jtag δυσκολο να βρεθει πλεον στην αγορα αλλα αν ενδιαφερεται καποιος εχω κανα δυο σφραγισμενες

Αφού μου τελείωσαν τα verbatim τα παλιά, πήγα και αγόρασα καινούργια 8χ.
Δυστυχώς ανακάλυψα οτι δεν γράφονται με ταχύτητα 2,4 ούτε με imgburn oύτε με κανένα αλλο πρόγραμμα. Κολλάνε στο 4x που είναι και το κατώτερο με αποτέλεσμα να μη παίζει το dvd στην κονσόλα.
Πού θα βρούμε δισκάκια που να υποστηρίζουν ταχύτητα 2,4;

Δεν μπορεί να φταίει κάτι άλλο γιατί τα έχω τριπλοτσεκάρει....(abgx360 settings, wave 2 games κτλπ) να μη μπω σε πολλές λεπτομέρειες...
Επίσης έγραφα μια χαρά πριν τελειώσει η 25αδα με τα προηγούμενα dvd