Ποιό απο τα δύο να διαλέξω;

Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη ,μπορώ να χρησιμοποιήσω μιά αναβάθμιση για το κινητό μου, και δεν θέλω να δώσω περισότερα χρήματα απο ότι αυτη κοστίζει.
Αυτη την περίοδο έχω το Samsung Μ1 και δεν είμαι ικανοποιημένος, μιά που το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει αρκετά προβλήματα.
Εχω καταλήξει ανάμεσα στο Samsung Galaxy 3 και τo HTC Wildfire.
Διαφορετικά τηλέφωνα θα μου πείτε, όμως πραγματικά είμαι μπερδεμένος.
Ανάμεσα στα δύο αυτά τηλέφωνα τι επιλογή εσείς θα κάνατε, και εαν κανένα απο αυτά, τι διαφορετική πρόταση θα μου δώσετε σε αυτη την αξία χρημάτων,έως 270 ευρώ;
Με ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη αφής εαν είναι δυνατόν,και η πολύ καλή χρήση πρώτιστα ως τηλέφωνο.
Ευχαριστώ πολύ.

Γιάννη, android και symbian σε ενδιαφέρει μόνο ?

edit: Από τα τρία μάλλον θα επέλεγα το "Wildfire".. άλλες προτάσεις..

Με καλά χαρακτηριστικά είναι και τα HTC "Diamond 2" (με windows 6,5 στα 249Ε) ή και το "Touch Pro 2" (με windows 6,1 στα 299Ε),
όπως και το "Samsung Omnia" (με windows 6,1 στα 205Ε)... Ποιό παλιά βέβαια από αυτά που είδες!

Σε android OS δες και το "SE X8" στα 219Ε!

Last edited:
Γιάννη, android και symbian σε ενδιαφέρει μόνο ?

edit: Από τα τρία μάλλον θα επέλεγα το "Wildfire".. άλλες προτάσεις..

Με καλά χαρακτηριστικά είναι και τα HTC "Diamond 2" (με windows 6,5 στα 249Ε) ή και το "Touch Pro 2" (με windows 6,1 στα 299Ε),
όπως και το "Samsung Omnia" (με windows 6,1 στα 205Ε)... Ποιό παλιά βέβαια από αυτά που είδες!

Σε android OS δες και το "SE X8" στα 219Ε!
Χίλια ευχαριστώ γιά τις προτάσεις σου.....
Απο αυτά που προτείνεις περισσότερο μου άρεσε το ΗΤC Touch Pro2

Χίλια ευχαριστώ γιά τις προτάσεις σου.....
Απο αυτά που προτείνεις περισσότερο μου άρεσε το ΗΤC Touch Pro2

Το Pro2 όταν κυκλοφόρησε ήταν πανάκριβο, τώρα έχει μία καλή τιμή για αυτά που προσφέρει!!

Στα υπόψη ο όγκος και το βάρος τις συσκευής!

Ότι και αν επιλέξεις να πας σε μαγαζί πρώτα για να τα δεις και να παίξεις μαζί τους.

(send from iPhone)

Last edited:
Έχε υπόψη σου ότι πολλά HTC μπορούν να πάρουν και άλλο λειτουργικό από το "κανονικό"... Για λεπτομέρειες γκουγκλάρεις...

Τον γαλαξια 3 θα σου ελεγα να τον αποφυγεις.Τον ειχα για ενα φεγγαρι και δεν...Το επεστρεψα γρηγορα.Ενω σα λειτουργικο λενε πολλα,το hardware δε λεει τιποτα.Η οθονη θελει ενα δυο πατηματα καθε φορα,λαγκαρει και το gps αργει υπερβολικα.(Ισως ο χρονος αποκρισης ειναι υποκειμενικο θεμα-αναλογα με το τι εχουμε συνηθισει,αλλα για τα δικα μου δεδομενα μου φαινοταν συνολικα αργο).Το απιστευτο συν για μενα ειναι η μπαταρια που κραταει πολυ.
Το ΗΤC που το ειδα στο πλαισιο,μου φανηκε πιο γρηγορο.
Επισης εχεις και καλυτερη υποστηριξη απο την HTC.H samsung τα αφηνει λιγο στην τυχη της απο υποστηριξη εκδοσεων λειτουργικου.

Last edited:
Γιά μιά ακόμη φορά σας ευχαριστώ πολύ...
Δεν ξέρω ...έχω μπερδευτεί πολύ, όμως πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της προθεσμίας και με την βοήθεια σας ,να έχω καταλήξει κάπου.
Εχω πάντως παλαιότερη εμπιρεία απο Htc με τον ιστορικό Τιτάνα.