Ποιό απ'όλα??

vw & audi να είναι οι τελευταίες σου επιλογές..
δες πρώτα τα υπόλοιπα και σαν τελευταία δες και τα vw & audi.
έτσι, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... ;)

υ.γ Σίμο το παλικάρι λέει οτι ΔΕΝ θέλει να ξεπεράσει τα 15000 , μην τον στέλνεις αδιάβαστο. :firstprize:

ε μα ναι...
εδώ ακόμα και το 1.2 sportback έχει 21K...

ωραίο μεν αλλά είναι άλλη κατηγορία, άλλα λεφτά...

Πρός στιγμήν νόμισα πως μπερδεύτηκα και είχα γράψει στο αρχικό post 25000.......:computer:

Αν μπορει καποιος να βοηθησει,μηπως και βγαλουμε ακρη.

Μου προτειναν μια BMW 316i comfort του 2004 ~27000χλμ με 10.000 ευρω.
Το μονο σιγουρο, οτι το αυτοκινητο ειναι ατρακαριστο(γνωριζω τον ιδιοκτητη) τωρα για μηχανικες φθορες,αν τελικα αποφασισω να προχωρησω σε αγορα θα ζητησω να το δει και ανθρωπος δικος μου.

Απο την μια μου φαινεται σαν ευκαιρια,απο την αλλη τα μεταχειρισμενα ποτε δεν μου καθοντουσαν καλα.
Αν μπορειτε να προτεινετε κατι,καποια αποψη, καμια συμβουλη μπας και καταληξω καπου.

Aν γνωρίζεις τον ιδιοκτήτη τότε μάλλον θα ξέρεις και αν τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά...Είναι λίγα για 6 χρόνων αυτοκίνητο,πράγμα που με βάζει σε υποψίες...

Είναι λίγα τα λεφτά πάντως...ευκαιρία θα έλεγα.

Παρεπιπτόντως το Roomster το έκλεισα...περιμένω για παραλαβή μέχρι τέλος του μήνα

Το αυτοκινητο πρακτικα ηταν το τριτο τους,αλλα δεν ημαστε και κολλητοι.

πάρτο πήγαινε το σε ένα συνεργείο να το ελένξουν εξονυχιστικά!
λαμαρίνες μηχανικά χλμ κλπ κλπ.
αν σου δώσουν το ΟΚ τότε προχώρα.
είναι λίγα τα χρήματα που ζητάει.
βέβαια απο την άλλη πάλι, πρέπει να σκεφτείς και τις καταναλώσεις του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και τα τέλη κυκλοφορίας που θα κληθείς να πληρώνεις..
επίσης, αυτά τα αυτοκίνητα έχουν και ακριβά σέρβις.. οπότε αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα τότε σε βάθος χρόνου ίσως να μην είναι και τόσο συμφέρουσα αγορά.
με λίγα λόγια, είναι πολλοί οι παράγοντες που θα κρίνουν αν τελικά είναι συμφέρουσα αγορά.

Last edited: