Το Astra, αναμένεται από την επόμενη χρονιά, παραγγελίες θα αρχίζουν να πέφτουν την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη.
ο λογος που προτιμησα το 122 και οχι τα 160 ειναι περα το οικονομικο -1600 ευρω διαφορα-ειναι γιατι πιστευω οτι μου αρκουνε τα συγκεκριμενα αλογα..(τωρα εχω ibiza 1000ακι), ειναι πιο απλος μηχανικα χωρις να χρειαζεται να τον ταιζω 100αρα βενζινη οπως σε εναν εξολοκληρου τουρμπο κινητηρα.
καλησπερα , μου εστειλε ο Νικος μυνημα να σας πω για το νεο αστρα εγω το εχω παραγγιλει εδω και εναν μηνα θα εχει περιπου, αλλα το αμαξι θα το παραλάβω μεσα δεκεμβριου και θα το βγαλω ιανουαριο οταν πηγα να ρωτησω οντως υπηρχαν κανονικα τα προσπεκτ και απο οτι θυμαμε την προηγουμενη μερα το ειχαν στην εκθεση . απλα το θεμα ειναι οτι η πρωτη φουρνια ειχε 14 αμαξια αν θυμαμαι καλα αλλα δεν υπηρχαν ολα τα χρωματα και ολες οι εκδοσεις ,ευτηχως βρηκα αυτο που ηθελα σε μαυρο και με τις ζαντες που θελω
ειδικα το 1400 τουρμπο δεν βγαινει ακομα στην παραγωγη, εγω εκλεισα το 1600 ,115 αλογα εκδοση Elegance με αυτοματο πιλοτο , αισθητιρες βροχης , αισθητηρα φώτον σε τουνελ , a/c οχι clima και γενικα καλουτσικι εκδοση στα 18900 τελική τιμή.
Να προσθεσω οτι εχω δωσει προκαταβολη εχω αποδιξη οπωτε υπαρχει βιβλιο παραγγελειών σιγουρα.
y.p η τιμη ισως να ειναι ποιο πανω γιατι κατι μου ειπε ο πωλητης οτι τα πρωτα 14 θα εχουμε καποια εκπτωση και καποια πακετα δωρων οπως ζαντες 17ρες (βγαινει με τασια) και ηλετρικα παραθυρα πισω.
υ.π 2 οτι θυμαμαι το γραφω ακομα δεν βγαινουν τα τριπορτα αλλα μονο 5πορτα .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.