Ποιο Blu-Ray στα 100 euro??

xorxhs

Senior Member
3 February 2008
484
Καλησπερα...

Ειμαι σε αναζητηση value for money BD player με ταβανι τα 100euro.

Στην περιπτωση μου , ποιο θα επιλεγατε??

Ευχαριστω!

Το Panasonic το 75. Δεν είναι 3d αλλά χρησιμοποιεί τα ίδια καλά τσιπάκια με τα 3 μεγάλα του αδέλφια και είναι και πολύ γρήγορο στο φόρτωμα.
Βέβαια θα δώσεις και 20-30 παραπάνω αλλά νομίζω δεν είναι πολλά.

θα έλεγα να περιμένεις για να αγοράσεις 3D blue ray player δεν αξίζουν αυτά πλέον τα 2D ήδη θεωρείται ώριμη- ξεπερασμένη ως τεχνολογία..

Δεν είναι και κακό το Samsung c5300 ή το SONY s370 που τα έχω δεί στα 100 ευρώ. Έχουν και USB και κάνεις τη δουλειά σου. Απλά είναι περσινά μοντέλα

θα έλεγα να περιμένεις για να αγοράσεις 3D blue ray player δεν αξίζουν αυτά πλέον τα 2D ήδη θεωρείται ώριμη- ξεπερασμένη ως τεχνολογία..

το 2d θεωρειται ξεπερασμενη τεχνολογια?
ενω το 3d ειναι εδω και με λυμενα ολα τα προβληματα του?

το 2d θεωρειται ξεπερασμενη τεχνολογια?
ενω το 3d ειναι εδω και με λυμενα ολα τα προβληματα του?

δεν ειπα αυτο, αλλα επειδη ολα πανε σε 3D, θα ειναι καλυτερα να περιμενει κανεις και να αγορασει κατι ποιο καινουργιο...:ernaehrung004:

Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το Sony BDP 280B. Media player έχω. Το θέλω μόνο για DVD και BR σε 2D τηλεόραση Sony (σκέφτομαι και τη συμβατότητα με το remote). Είναι καλή αγορά;

Το Philips BDP 3200 στα 79,00 ευρώ στα Media Markt πως φαίνεται για οικονομική επιλογή ?
Κάποιο σοβαρό μειονέκτημα ?

Το Philips BDP 3200 στα 79,00 ευρώ στα Media Markt πως φαίνεται για οικονομική επιλογή ?
Κάποιο σοβαρό μειονέκτημα ?

Εξαιρετική επιλογή ! Τέρας αξιοπιστίας το μικρό, μου έχει παίξει τα πάντα ακόμα και δύσκολα δισκάκια όπως το Avatar και χωρίς fw update !!!!! Πάρτο με κλειστά τα μάτια...γίνεται και region free στα DVD με κωδικούλη χωρίς πειράγματα.

Eλληνικους υπότιτλους στα αρχεί avi ,divx κλπ από το Internet ποιό παίζει (αν παιζει) καλύτερα ;