Ποιο dvd για τον 8000?

satfoxy

Established Member
30 October 2008
125
Γεια.
Ο φιλος μου που πηρε τον 8000 νιωθει την αναγκη να αγορασει το καλυτερο ( ετσι ακριβως μου ζητησε να γραψω) dvd για να το τοποθετησει μεσα στον δεκτη.Με ρωτησε ακομη αν αγορασει blue ray θα μπορει να γραψει hd ταινιες απο τα δορυφορικα hd καναλια?Και επειδη δεν εχω την παραμικρη ιδεα να απαντησω απευθυνω την ερωτηση σε εσας.
Ευχαριστω.

Είσαι και αλεπού...

Λοιπόν ΔΕΝ θα αγοράσει το καλύτερο DVD. Δεν έχει πια νόημα. Λογικά επίσης το enigma ΔΕΝ βλέπει ΔΟΜΗ δίσκων Blu ray, συνεπώς δεν θα γράψει σε Blu ray. Γενικά αν όντως απαντήσουμε την ερώτηση του φίλου σου, θα τον οδηγήσουμε σε λάθος αγορά.

Γνώμη μου είναι, ο φίλος σου να ξεχάσει τα περί DVD να πάρει έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με δική του τροφοδοσία (έχει πχ με 1 TB και 1,5 σε πολύ καλές τιμές).

ΑΝ το κάνει αυτό, περάσει ένας μήνας, και ΑΚΟΜΗ θέλει DVD εδώ είμαστε. Αλλά δεν νομίζω οτι θα γίνει κάτι τέτοιο.

Σϊμος

Ευχαριστω για την απαντηση σου Σιμο.
Ο φιλος που λες εχει και σκληρο,και media center, αλλα επιδη το χρημα ποτε δεν κοιματε και φαγουριζει και στην τσεπη,του διμοιουργησε την ιδεα της αγορας του blue ray.Η ιδεα εχει ως εξης....ας πουμε οτι εχει σημερα το βραδυ το avatar σε HD αν γινοταν να το γραψει αμεσα σε BR και μετα εβγαζε το δισκακι και μπορουσε να μου το δωσει εμενα για να το δω,και ετσι να ειχε μια βιντεοθηκη απο HD ταινιες.

Αλλα αφου δεν γινετε,για την ωρα τουλαχιστον,θα του το μεταφερω μεχρι....
την επομενη ιδεα :coool:

Ευχαριστω.

Οποτε θα περιμενει για λιγο καιρο ακομη.
Ευχαριστω για την απαντηση.

off topic...
Complimenti για το avatar σου!!!!!