ΠΟΙΟ DVD Recorder μεταφερει τις εγγραφές απο τον HDD του σε Εξωτερικο HDD μεσω usb???

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά στο δικό μου που αγόρασα (philips 3577) στα χαρακτηριστικά του θυμάμαι ότι διάβασα κάτι τέτοιο. Θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή και θα αναφέρω αποτελέσματα.

Ξερω με σιγουρια οτι το κάνει το Pioneer 945 αλλά ειναι πολύ ακριβό..
Αυτό που έχει ο Πάνος ειναι μια καλή περίπτωση

Επειδη εχω το τελευταιο και ακρiβοτερο μοντελο της PHILIPS(5570H) ειναι σιγουρο οτι κανενα PHILIPS δεν εχει αυτη την δυνατοτητα
Οσο για το PIONEER παω πασο-bye-

Απάντηση: Re: ΠΟΙΟ DVD Recorder μεταφερει τις εγγραφές απο τον HDD του σε Εξωτερικο H

Επειδη εχω το τελευταιο και ακρiβοτερο μοντελο της PHILIPS(5570H) ειναι σιγουρο οτι κανενα PHILIPS δεν εχει αυτη την δυνατοτητα

Thanks για τη διόρθωση. Απλά δεν θυμόμουνα καλά τι είχα διαβάσει, όπως έγραψα και πριν. Οι λειτουργίες του δικού μου είναι ακριβώς οι ίδιες με το δικό σου περίπου, με τη βασική διαφορά του σκληρού δίσκου. Επομένως έχεις απόλυτο δίκιο. :grinning-smiley-043

Σχετικά με Philips αντιγράφω απο το Site γιατί το είχα ψάξει από εκεί.

Easy file transfer between HDD, DVD and high-speed USB 2.0

Thanks to the complete file transferability, you can transfer or copy your multimedia files from one source to another regardless of whether the files are stored in the recorder HDD, on a DVD disc or on your USB flash drive.

http://www.consumer.philips.com/con..._CONSUMER/Hard-Disk-DVD-Recorder+DVDR5570H-05

Σχετικά με Philips αντιγράφω απο το Site γιατί το είχα ψάξει από εκεί.

Easy file transfer between HDD, DVD and high-speed USB 2.0

Thanks to the complete file transferability, you can transfer or copy your multimedia files from one source to another regardless of whether the files are stored in the recorder HDD, on a DVD disc or on your USB flash drive.

http://www.consumer.philips.com/con..._CONSUMER/Hard-Disk-DVD-Recorder+DVDR5570H-05

Επαναλαμβανω
Δεν μπορεις να μεταφερεις τις εγγραφες απο τηλεοπτικα καναλια η αλλες πηγες αν δεν τις κανεις πρωτα DVD
Δεν μπορεις συνεπως να μεταφερεις αυτουσιες τις εγγραφες που εχει κανει το recorder
Τελος:ernaehrung004:

Επαναλαμβανω
Δεν μπορεις να μεταφερεις τις εγγραφες απο τηλεοπτικα καναλια η αλλες πηγες αν δεν τις κανεις πρωτα DVD
Δεν μπορεις συνεπως να μεταφερεις αυτουσιες τις εγγραφες που εχει κανει το recorder
Τελος:ernaehrung004:

Οσον αφοτα το 5570Η επιβεβαιωνω κι εγω οτι οι εγγραφες που εχουν γινει απο το recorder, ειτε τηλεοπτικου προγραμματος, ειτε απο αλλες συσκευες (πχ vhs) Δ-Ε-Ν μπορουν να μεταφερθουν σε εξωτερικο δισκο μεσω της usb.

Ο δισκος του recorder εχει μια κατατμηση (πιο απλα, ενα "χωρο") την οποια η Philips ονομαζει "χωρο για data". Σε αυτον τον χωρο μπορουμε να γραψουμε (move or copy) αρχεια απο εξωτερικο δισκο μεσω της usb. Αυτα τα αρχεια μπορουμε να τα γραψουμε παλι πισω στον εξωτερικο δισκο, κλπ.

ΑΡΑ ΜΟΝΟ "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ" ΑΡΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ RECORDER KAI ΕΞΩΤ. ΔΙΣΚΟΥ USB.

Τα αρχεια του recorder, δηλ αυτα που εχουν δημιουργηθει απο οποιοδηποτε recording, μπορουν να βγουν απο τον δισκο του recorder μονο αν τις γραψουμε σε cd/dvd...ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...

Σημ.: Τα αρχεια που μπορουμε να γραψουμε στη περιοχη data του recorder ειναι 4 ειδων Μ-Ο-Ν-Ο: mp3, wma, jpeg, divx. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Κατα την εκτιμηση μου, πρεπει να ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ η διακινηση ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ (format) αρχειου εικονας, βιντεο, η ηχου μεταξυ του δισκου του recorder και εξωτ. δισκου usb. Με λιγα λογια, τα dvd recorders πρεπει να εξελιχθουν σε MULTIMEDIA CENTERS, δηλ. να αντικαταστησουν τα pc media centers, ενσωματωνοντας software για ΠΛΗΡΗ EΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ (editing) των αρχειων που εχει ο δισκος τους. Υπαρχει αραγε τετοια συσκευη που ΔΕΝ ειναι pc???

Βοήθεια παιδιά!

Είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης του philips dvdr5570h εδώ και μισό χρόνο περίπου και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εκκίνησή του! Πατάω το Stand-by στο τηλεκοντρόλ και είτε μου λέει "Starting" αλλά ποτέ δεν ανάβει, είτε σβήνουν όλες οι ενδείξεις. Επίσης δεν γράφει τις προγραμματισμένες με timer εγγραφές τώρα τελεταία

Ο μόνος τρόπος να το ανάψω είναι να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα. Δοκίαμασα και την πρόταση του manual να το ξανασυνδέσω στην πρίζα πατώντας συνέχεια το κουμπί Stand-by (του έκανα έτσι επανεγκατάσταση από την αρχή τα κανάλια, προγράμματα κλπ) αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Υπόψην ότι όταν το αγόρασα έλειπε ένα καλώδιο από μέσα, το manual ήταν ψιλογραμμένο με μολύβι και υπήρχαν εγγραφές από τους Ολυμπιακούς της Κίνας (δεν το είχα τότε εγώ!)

Δώστε τα φώτα σας!

Βοήθεια παιδιά!

Είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης του philips dvdr5570h εδώ και μισό χρόνο περίπου και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εκκίνησή του! Πατάω το Stand-by στο τηλεκοντρόλ και είτε μου λέει "Starting" αλλά ποτέ δεν ανάβει, είτε σβήνουν όλες οι ενδείξεις. Επίσης δεν γράφει τις προγραμματισμένες με timer εγγραφές τώρα τελεταία

Ο μόνος τρόπος να το ανάψω είναι να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα. Δοκίαμασα και την πρόταση του manual να το ξανασυνδέσω στην πρίζα πατώντας συνέχεια το κουμπί Stand-by (του έκανα έτσι επανεγκατάσταση από την αρχή τα κανάλια, προγράμματα κλπ) αλλά το πρόβλημα παραμένει.

Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Υπόψην ότι όταν το αγόρασα έλειπε ένα καλώδιο από μέσα, το manual ήταν ψιλογραμμένο με μολύβι και υπήρχαν εγγραφές από τους Ολυμπιακούς της Κίνας (δεν το είχα τότε εγώ!)

Δώστε τα φώτα σας!

Δε δοκίμασες την αντιπροσωπεία???
Αλλιώς δες για κανα firmware upadate στο ίντερνετ.