Περιμενω την απαντηση σας.
Επειδη εχω το τελευταιο και ακρiβοτερο μοντελο της PHILIPS(5570H) ειναι σιγουρο οτι κανενα PHILIPS δεν εχει αυτη την δυνατοτητα
Οσο για το PIONEER παω πασο![]()
Επειδη εχω το τελευταιο και ακρiβοτερο μοντελο της PHILIPS(5570H) ειναι σιγουρο οτι κανενα PHILIPS δεν εχει αυτη την δυνατοτητα
Οσο για το PIONEER παω πασο![]()
Σχετικά με Philips αντιγράφω απο το Site γιατί το είχα ψάξει από εκεί.
Easy file transfer between HDD, DVD and high-speed USB 2.0
Thanks to the complete file transferability, you can transfer or copy your multimedia files from one source to another regardless of whether the files are stored in the recorder HDD, on a DVD disc or on your USB flash drive.
http://www.consumer.philips.com/con..._CONSUMER/Hard-Disk-DVD-Recorder+DVDR5570H-05
Επαναλαμβανω
Δεν μπορεις να μεταφερεις τις εγγραφες απο τηλεοπτικα καναλια η αλλες πηγες αν δεν τις κανεις πρωτα DVD
Δεν μπορεις συνεπως να μεταφερεις αυτουσιες τις εγγραφες που εχει κανει το recorder
Τελος:ernaehrung004:
Βοήθεια παιδιά!
Είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης του philips dvdr5570h εδώ και μισό χρόνο περίπου και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα στην εκκίνησή του! Πατάω το Stand-by στο τηλεκοντρόλ και είτε μου λέει "Starting" αλλά ποτέ δεν ανάβει, είτε σβήνουν όλες οι ενδείξεις. Επίσης δεν γράφει τις προγραμματισμένες με timer εγγραφές τώρα τελεταία
Ο μόνος τρόπος να το ανάψω είναι να το βγάλω και να το ξαναβάλω στην πρίζα. Δοκίαμασα και την πρόταση του manual να το ξανασυνδέσω στην πρίζα πατώντας συνέχεια το κουμπί Stand-by (του έκανα έτσι επανεγκατάσταση από την αρχή τα κανάλια, προγράμματα κλπ) αλλά το πρόβλημα παραμένει.
Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό. Υπόψην ότι όταν το αγόρασα έλειπε ένα καλώδιο από μέσα, το manual ήταν ψιλογραμμένο με μολύβι και υπήρχαν εγγραφές από τους Ολυμπιακούς της Κίνας (δεν το είχα τότε εγώ!)
Δώστε τα φώτα σας!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.