Ποιο δυνατή από ποτέ…, η νέα Σκανδιναβική δέσμη του δορυφόρου Thor 5!

1.10Χ1.20 είναι Αλέξη, της Tecatel. Αν πρόσεξες και στα προηγούμενα μηνύματά μου σ' αυτό το τόπικ για τις κάθετες της Τ1 του Thor 5 αναφερόμουν...

Λήψη στις δύο κάθετες, 11309, 11403 και τίποτα στις οριζόντιες. Επίσης δεν έχω λήψη στις συχνότητες που εκπέμπονται σε DVB-S2 από την ίδια δέσμη, μιας και έγινε πλέον δυνατή η δοκιμή αν είναι εφικτή η λήψη τους με την skystar HD2 που πήρα χθες...
φιλε Σωτηρη ουτε εγω σημα στις συχνοτητες( 11434-11341 καθετες )παρολο που στην αρχη της λειτουργειας του νεου Τhor5 ειχα σημα

Δυστυχωs για ολουs μαs απο οτι φαινεται η μια συχνοτητα η 11357h ειναι
σε μενα οριακη με 10000ber και σπασιματακια μεσα στη μερα!Η αλλη 11229 h
παιζει κανονικα με 5000 ber!Αρα αυτη ειναι ι πιο αδυνατη απο ολεs!
Περαστικα μαs!
Gab

Παντως κατα τις 12 το βραδυ χτες και η 11357Η ηταν αξιοπρεπής, αλλά την μέρα, όπως τα ειπες, και σε μενα ήταν η πιο αδύναμη. Μηπως να τις δώσουμε τιποτε αναβολικά ...μπας και δυναμώσει; Αλλιώς να ποτίζουμε λίγο τα πιάτα...μπας και μεγαλώσουν!

:rifle:Νομιζω οτι πρεπει να βαλουμε ολοι ενα χερακι για να καταριψουμε αυτο το δορυφορο, ειναι ακαταλληλοs!Τα hor δυστυχωs απο το πρωι δεν εχουν σημα το οποιο ερχετε σταδιακα μεσα στο μεσημερι κανονικα!Αν εχουμε και κακιεs καιρικεs συνθηκεs αστα να πανε!Αρα για ληψη ολη μερα μαλλον 3μ
χρειαζεται στα βορεια!
φιλικα gab

Μοιαζει με τον προην Sirius 3 δηλαδη. Παντως ακομα και στο Bern της Ελβετιας παλεβουν με τα 1.10μ, που πριν 80εκ ηταν υπεραρκετα.

Αλλο ενα θεμα απ το κροατικο φορουμ για οσους μπορουν να καταλαβουν τι συμβαινει βορειοδυτικοτερα: http://www.novisf.com/wbb3/index.php?page=Thread&threadID=63965

Απ ότι ειδα στα λινκ του Χρηστου και στην Ιταλία έχουν πρόβλημα και με οριζόντιες και με κάθετες