Ποιο ειναι η φθηνοτερη Blu Ray συσκευη σημερα?

techie

AVClub Enthusiast
18 June 2006
1,131
Μολις ειδα στο VideoClub της γειτονιας μου τους πρωτους τιτλους Blu Ray οποτε η αντιστροφη μετρηση για την αντκατασταση του DVD μου εχει αρχισει

Ποια ειναι λοιπον η φθηνοτερη συσκευη αναπαραγωγης Blu Ray?

Υγ HD-DVD δεν ειδα οποτε κατι λεει αυτο
μην μου πεις PS3 στα 659 γιατι θα την ψαξω σε Κινεζο μερια

Last edited:
Kαι να την ψαξεις σε κινεζο-μερια δεν προκειται να βρεις τιποτε (ακομα)! Σημερα η πιο οικονομικη συσκευη BR ειναι οντως το PS3..
Αν εχεις βαρβατο HTPC μπορεις να βαλεις ενα οδηγο BR με 500 περιπου ευρω...

Δεν εχω HTPC και δεν θελω windows στο σαλονι μου

οκ οποτε υπομονη μεχρι να βγαλουν κατι οι κινεζοι

Δικιο εχεις αλλα σκεψου το κοστος και την χρηστικοτητα της λυσης HTPC

αλλωστε εχω το Transgear το οποιο με καλυπτει σχεδον στα παντα οποτε παω για consumer συσκευη σιγουρα

Ενα HTPC αν σεταριστει σωστα εχει κορυφαια χρηστικοτητα. Τωρα το κοστος ειναι σχετικο διοτι με ενα καλο HTPC εχεις καλυτερη εικονα/ηχο απο οποιαδηποτε stand alone συσκευη, και σου επιτρεπει να παιζεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ολα τα φορμα!

Ενα HTPC αν σεταριστει σωστα εχει κορυφαια χρηστικοτητα. Τωρα το κοστος ειναι σχετικο διοτι με ενα καλο HTPC εχεις καλυτερη εικονα/ηχο απο οποιαδηποτε stand alone συσκευη, και σου επιτρεπει να παιζεις ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ολα τα φορμα!

Ο Τάκης πριν τα είπε όλα...συμφωνώ απόλυτα.

Εγω να ρωτήσω κατι... Εχετε αμαρωτηθει ποτε ποιος φταιει για ολα αυτα? Οταν μια εταιρια βγαζει ενα νεο φορμα, βλ. πχ. BlueRay, φυσικα και θελει αυτο το φορμα να "πιασει" στην αγορα. Αρα κανει ο,τι μπορει γι'αυτο, αρα θα επρεπε να βγαζει players με μηδενικο γι'αυτην κερδος μεχρι το φορμα να καθιερωθει. Αντι αυτου βγαζει players με κοστος το χιλιαρικο. Γιατι?? Γιατι απλα εμεις παμε σαν μ@μ@κες και τα σκαμε.

Για σκεφτειτει πολυ απλα αν κανεις δεν αγοραζε το ταδε player των 1000ευρω.. τι πανικος θα επεφτε στην καθε sony ή samsung.. και ποσο θα προχωρουσαν στο λανσαρισμα συσκευης των 200-300ευρω ωστε να μη χασουν την πρωτια στο φορμα τους..

Ο καταναλωτης εχει δυναμη παιδες... και σ'αυτη τη χωρα μονο επειδη ειμαστε βολεψακηδες δεν την χρησιμοποιουμε. Προσφατο παραδειγμα? Το γαλα, οι εταιριες λεει μετα απο μελετες εβγαλαν οτι ο ελληνας ανετα θα πληρωνε οσο οσο αδιαμαρτυρητα για το γαλα σε αντιθεση πχ με τον γερμανο ή τον γαλλο, ετσι εχουμε το πιο ακριβο γαλα στην ευρωπη.
Ετσι λοιπον, αν ημασταν λιγο πιο εξυπνοι και λεγαμε: ναι, εχω το 1000ικο για να παρω τη συσκευη αλλα ο γειτονας δεν το εχει. Αν το παιξω αδιαφορος και παω να το παρω εγω θα εχω blueray, αλλα το βιντεοκλαμπ της γωνιας σιγα μην κατσει να παραγγειλει δισκακια μονο για την παρτη μου... κλπ κλπ κλπ.

Ας σκεφτομαστε λιγο πιο μακρια..

Last edited:
Συγνωμη αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι εχει ο γειτονας μου ουτε θα φωναξω κανεναν στο σπιτι μου για να του δειξω οτι εχω Blu Ray (Ασε που και να ηθελα οι περισσοτεροι για απλο Dvd θα το περναγαν)

τεσπα οπως λενε οι φιλοι παραπανω υπομονη μεχρι να εδραιωθει ενα απο τα δυο φορμα ,να προμηθευτουν τα Video clubs τις νεες κυκλοφοριες σε HD μεσο, να πεσουν και τα player κατω απο 300

Ναι ρε παιδι μου αλλα πεφτουν ραγδαια στα HD-DVD τα οποια απο οτι φαινεται και ολα δειχνουν μαλλον χανουν την μαχη, αντιθετα στα Blu ray πεφτουν αργα πολυ αργα

Re: Απάντηση: Ποιο ειναι η φθηνοτερη Blu Ray συσκευη σημερα?

Συγνωμη αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι εχει ο γειτονας μου ουτε θα φωναξω κανεναν στο σπιτι μου για να του δειξω οτι εχω Blu Ray (Ασε που και να ηθελα οι περισσοτεροι για απλο Dvd θα το περναγαν)

Mαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου. Λεω, οτι ακομα κι αν τρεξουμε σαν τρελοι να αγορασουμε το πρωτο player που θα βγει, αυτο θα μας ειναι ουσιαστικα αχρηστο επειδη θα πρεπει να περιμενουμε να παρει ακομα κι ο τελευταιος, ωστε να εχουμε επιλογες σε Software, videoclubs κλπ. Γιατι αν ειναι καθε ταινια που βλεπω για μια φορα να την αγοραζω υχαριστω δε θα παρω!

Οποτε θα ηταν πιο σοφο απο μας να αγνοησουμε την αισχροκερδεια των εταιριων με τα player των 1000 ευρω Και με την αποχη μας αυτη να επισπευσουμε την κυκλοφορια players για ολους, ωστε τελικα να εχει νοημα...

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιο ειναι η φθηνοτερη Blu Ray συσκευη σημερα?

Mαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου. Λεω, οτι ακομα κι αν τρεξουμε σαν τρελοι να αγορασουμε το πρωτο player που θα βγει, αυτο θα μας ειναι ουσιαστικα αχρηστο επειδη θα πρεπει να περιμενουμε να παρει ακομα κι ο τελευταιος, ωστε να εχουμε επιλογες σε Software, videoclubs κλπ. Γιατι αν ειναι καθε ταινια που βλεπω για μια φορα να την αγοραζω υχαριστω δε θα παρω!

Οποτε θα ηταν πιο σοφο απο μας να αγνοησουμε την αισχροκερδεια των εταιριων με τα player των 1000 ευρω Και με την αποχη μας αυτη να επισπευσουμε την κυκλοφορια players για ολους, ωστε τελικα να εχει νοημα...

Καμια παρεξηγηση φιλε μου και συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα σου

Προσωπικα δεν κανω συλλογη ταινιων οποτε θα περιμενω μεχρι να ισχυσουν οι προυποθεσεις που αναφερω σε προηγουμενο ποστ

Νομίζω ότι η sony προκειμένου να καταφέρει αυτό που αναφέρθηκε ποιο πάνω, χάνει για κάθε συσκευή PS3 που πουλάει. Γι'αυτό και είναι το ποιο φθηνό player σήμερα το PS3. Απλά προκειμένου να κερδίσει έδαφος