Ποιό είναι το δικό σας Desktop;

Μία απο τις φωτογραφίες που τράβηξα το φετινό καλοκαίρι που μου θυμίζει τις ωραίες στιγμές που πέρασα...

attachment.php

Attachments

• desktop.JPG
    desktop.JPG
    63.2 KB · Views: 452
attachment.php

Ένα κοντινό (φώτο καλής φίλης), από Παγετώνα στην Αυστρία

Attachments

• sc.jpg
    sc.jpg
    62.4 KB · Views: 335
Πολύ καλή φωτό Γιάννη..αλήθεια τι ψάρι είναι;-bye-
Μα καλά...ακόμα XP έχεις;..:flipout:

Το ψάρι ονομάζεται Naso Vlamingi της οικογένειας Acanthuridae.
Οσο γιά τα XP μα φυσικά και δεν τα αλλάζω με τίποτε...στο laptop που έχω vista μου έχουν βγάλει την ψυχή, απο τις συνεχείς επιβεβαιώσεις και τα μηνύματα....
Να σου πω κάτι....πως μπορείς την σκόρπια κατάσταση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας;σου μπερδεύουν και την foto....το είδα και στην οθόνη πριν του Alex αυτό...

Εγώ τα μοιράζω ανα χρήση. Εργαλεία συστήματος, Ιντερνετικά, multimedia, φακελοι, κλπ... Τώρα λοίπουν και τα παιχνίδια που τα έχω βγάλει αυτον τον καιρό. Αντίθέτως εγώ δεν μπορώ το όλα μαζί σε ένα σημείο. Δεν μπορώ ποτέ να βρώ αυτό που θέλω γρήγορα...

Εγώ πάντως, μετά από χρόνια χάους στα desktop, τίγκα στα εικονίδια, δεν θέλω να βλέπω πιά ούτε ένα... Ότι χρειάζομαι, το βάζω στην λίστα γρήγορης εκκίνησης και με ένα κλικ το έχω.

Εγώ την έχω καταβρεί με τις μπάρες εικονιδίων (πάνω & κάτω) που έχω!

Το έδειξα στην δουλειά και τώρα το έχουν περάσει το 90% στα pc τους!!

Γλιτώνεις πολύ χώρο, κάνεις καλή ταξινόμηση εικονιδίων και φαίνεται ωραία η φώτο του desktop :grandpa:

Εγώ την έχω καταβρεί με τις μπάρες εικονιδίων (πάνω & κάτω) που έχω!

Το έδειξα στην δουλειά και τώρα το έχουν περάσει το 90% στα pc τους!!

Γλιτώνεις πολύ χώρο, κάνεις καλή ταξινόμηση εικονιδίων και φαίνεται ωραία η φώτο του desktop :grandpa:

Ωραιο,-bye- απο που το κανεις?

Σ' ενα laptop κι ενα netbook που εχω για οικογενειακη χρηση στο σπιτι τα desktop μου τ' αλλαζει καθε μερα ο μικρος κι ετσι καθε φορα που θ' ανοιξω καποιο απο τα δυο βλεπω και καινουργιο... τερατακι...:BDGBDGB53::flipout::flipout:

Στο γραφειο το χωριο μου απο ψηλα...

Attachments

• horio.jpg
    horio.jpg
    54.3 KB · Views: 91
Ανατολή από το μπαλκόνι το σπιτιού μου, pc γραφείου

Attachments

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    39.1 KB · Views: 91
Last edited:
Το ψάρι ονομάζεται Naso Vlamingi της οικογένειας Acanthuridae.
Οσο γιά τα XP μα φυσικά και δεν τα αλλάζω με τίποτε...στο laptop που έχω vista μου έχουν βγάλει την ψυχή, απο τις συνεχείς επιβεβαιώσεις και τα μηνύματα....
Να σου πω κάτι....πως μπορείς την σκόρπια κατάσταση των εικονιδίων στην επιφάνεια εργασίας;σου μπερδεύουν και την foto....το είδα και στην οθόνη πριν του Alex αυτό...

Mη νομίζεις οτι την μπορώ...:BDGBGDB55:
Απλά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή ηταν λίγο άνω-κατω.
Δεν είναι έτσι συνεχώς...

Κι ένα από εδώ (windows 7), το wallpaper δεν είναι πάντα το ίδιο, το έχω ρυθμίσει να αλλάζει κάθε πέντε λεπτά...

attachment.php

Attachments

• desk1.jpg
    desk1.jpg
    80.6 KB · Views: 257